Šodien biju "iešauties" ar trešo poti. 15 minūtes, ko pavadīju vakcinācijas kambarītī pie "Akropoles", bija vesela feļetona cienīgas. Vispirms - paši vakcinētaji nezināja, vai man balstvakcīna vispār pienākas. Tika pat uz kaut kurieni zvanīts(kaut gan manavakcina.lv skaidri un gaiši rakstīts, ka to var dabūt visi, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu, un kam pagājis pusgads kopš pamatvakcīnas). Tad pārsteidza divi cilvēki, kuri nezināja, ar ko grib vakcinēties(man, piemēram, tagad nenāktu pat prātā "šauties" ar Jensen, kura pierādījusi savu neefektivitāti).
raihs, 22.novembris 2021, 16:53
man vēl aizvakar bija skaidrs, ka trešo poti vajag tādu pašu, kā pirmās divas... bet arī izbrīīnīja, ka var saņemt pēc brīvas izvēles, "mediķi" pat neko ieteikt nevar/negrib, bet izvēlētis liek!!
Es sāku domāt, ka trešo palūgšu Modernu ar "alus garšu" :)
oktobrī no pret Covid‑19 vakcinētajiem mirušajiem lielākā daļa vakcinējušies ar “AstraZeneca”
https://skaties.lv/zinas/latvija/sabiedriba/apkopojums-oktobri-no-pret-covid-19-vakcinetajiem-mirusajiem-lielaka-dala-vakcinejusies-ar-astrazeneca/
tiesa, atšķirības zenekai, faizeram un jansenam nav lielas, izņemot modernu, kur tik 5...
23.novembris 2021, 13:17 | links