Šmiga, prieks par Tevi! Barontēva Dainu skapī jāizbrīvē vieta Jaunlaiku folklorai! Labi teikts!
Kādreiz teica: Ja tantei būtu riteņi, būtu tramvajs!
Kādreiz teica: Ja tantei būtu riteņi, būtu tramvajs!
13.novembris 2021, 16:03 | links
Neticēsi, bet JĀ! Pēc mana lūguma un ieteikuma, vienā no pagasta ceļu krustojumiem tika uzstādīta ceļazīme- Dodiet ceļu!
Tēvocīti, neticu, ka ar esošo dzīves pieredzi esi tik naivs. Pat ministri, kuri jauc valdoš meldiņu tiek nomainīti, nerunājot par deputātiem, kur valdošās frakcijas pareizo balsojumu norāda ar īkšķi uz augšu vai leju.
Domāju, savu dzīves uzdevumu esmu godam veicis, pieliekot spēkus un zināšanas Latvijas energosistēmas sakārtošanā un uzturēšanā 40 gadu garumā.
Tagad kopju un saimniekoju savā īpašumā, un ja visi to sistemātiski darītu, nebūtu iemesls kampaņveida akstībām, ko dēvē par Lielo talku.
Nelielīšos, ir vēl realizēti šādi tādi projektiņi sabiedrības interesēs.
BrunoL, 13.novembris 2021, 15:50
Šmiga, ja pieķer klāt visus tos kuri mitinās pieRīgas “sipi alkšņos”, uz visām debespusēm, varētu tuvu būt.
BrunoL, 13.novembris 2021, 15:19
mjuniors [13.11.21]: Bruni šeit var redzēt, kāds vidējais mūžs ir krievijā šodien pie mūsu tehnoloģijāmPaturpinot, padumjo laikos vid. Mūža vecums 62. Tagad krievijai 65-67. Matemātiski pieugums 3-5 gadi pēc psrs sabrukuma. Mums Latvijā 75 vid. (pirms pāris gadiem vēl bija 72) Matemātisks kāpums 10-13 gadi.
https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Valstu_uzskait%C4%ABjums_p%C4%93c_iedz%C4%ABvot%C4%81ju_vid%C4%93j%C4%81_dz%C4%ABves_ilguma
BrunoL [13.11.21]: Šmiga, ja pieķer klāt visus tos kuri mitinās pieRīgas “sipi alkšņos”, uz visām debespusēm, varētu tuvu būt.Viņš tak no dziļiem laukiem ar četru klašu izglītību un galvenais zin kā bija padomju laikos. :DDD
BrunoL [13.11.21]: Stāsts jau nav par to, vai bija labi vai slikti. Stāsts par to, ka pēc neatkarības atgūšanas, gudri vadot valsti un pareizi saimniekojot, mēs dzīvotu, kā minimums 10x labāk.Bruno, no kļūdām mācamies un kļūstam labāki. Pēc matemātikas kā tu saki 10x biežāk pieļāvām kļūdas, nākotne mūs gaida 10x labāka.
... kaut tautas vairākums velk galus kopā.
Pablo, 13.novembris 2021, 07:23
ir konkrēti piemēri??
es teikšu, ka "velk galus kopā" tāpēc, ka stulbi, tāpēc...
ņem ātros kredītus 200, 300 eur, lai jaunu telefonu nopirktu (kas vecajam vainas), pēc tam atmaksā 2-3x vairāk...spēlē kazino, cerot uz džekpotu... pilns ar tādiem... arī penši - sabrauc ciemos ar savām mašīnām, galds lūzt no cienasta, bet spriež, cik šodien pensionāram grūti...
daddy_j, 13.novembris 2021, 11:27
Stāsts jau nav par to, vai bija labi vai slikti. Stāsts par to, ka pēc neatkarības atgūšanas, gudri vadot valsti un pareizi saimniekojot, mēs dzīvotu, kā minimums 10x labāk.
BrunoL, 13.novembris 2021, 15:14
mjuniors [13.11.21]: Vienīgais, kas man šajos laikos tā nepatīk ir straujais dzīves temps. Visu laiku jāskrien laikam līdz, inflācija, utt to liek darīt. Man laukos labāk tā pa mierīgo, skaties kā zāle dīkst..
BrunoL [13.11.21]: Tad, kā saki, stāvēja pēc desas rindā, tagad- pie ārsta speciālista, izmeklējumiem un operācijām. Tā arī cits nesagaida.Pēc statistikas vidējais mūža ilgums tavā minētajā laikā bija 62 gadi. Šodien rindā stāvot uz medicīnas pakalpojumie mūža vidējais ilgums ir 75 gadi. Jā ir tā, ka mirstību var vēl pagarināt samazinot rindas utt. Bet apgalvot toreiz bija labāk ir meli vai nezināšana par datiem.
Shm_didzis [13.11.21]: daddy_j [13:15]: P.s Tavi argumenti tāpat kā par covidu: vakcinētie ir pasargāti un var ,, zaļajā zonā,, dzīvot. Tikai statistika parāda pretējo.Un cik tad bija tajos laikos?
Vienu terminu gan nomainījuši ,, pūļa imunitāte,, jo tā patiesībā valdība arī domā par tautu.
Pablo, 13.novembris 2021, 13:04
nediskutēšu, vienīgi pateikšu, ka ja esi "gudrāks" par 3 miljardiem cilvēku, kuri dzīvo "zem" dažādām valdībām - demokrātiskām, autoritšarām, monarhitiskām, reliģiozām... nu lai dūdieviņš (vai kam tu tici) tevi sargā... pie tam tas cipars ir tik mazs, ka nevis nevēlas vakcinēties, bet vnk NAV vakcīnu, piem. āfrikā.
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=~OWID_WRL
ja ir labākas metodes, kā ar Covid cīnīties - droši uz priekšu!! gudri dirst, nav malku cirst...Nu redz, turpini dirst.
Bet fakti ir tādi kādi tie ir.
Es nenoliedzu covid faktoru, es norādu uz ,, sviestu,, ka cilvēki tiek dalīti, kaut vakcinētie, tāpat slimo, mirst un inficē citus. Es tak tāds pats padomju ,, produkts,, kā es, raihs vai Kārlis.
Un bija tad teiciens:
Без бумажки ты букашка а с бумажкой человек. To varētu tagad attiecināt uz covid sertif.
Un par statistiku: pilnajiem veikalu laukumiem- Rīgā dzīvo ap miljonu, pēc statistikas datiem vidusslānis valstī ir 20%
Un tie arī ir tie teiksim ciparos divsimt tūkstoši, kuri lielveikalos ganās. Bet tā ir tikai PIEKTĀ DAĻA VALSTS IEDZĪVOTĀJU!
Ceru padomāsi, pirms nākamreiz sagribēsies, ko uzpļūtīt.
Pablo, 13.novembris 2021, 13:30
luter, Rīgā nekad nav bijis miljons, arī utaino sovoku okupācijas laikā, pēc 2020. g datiem 627 810 iedzīvotāji.