Kad tu pēdējoreiz esi piedzīvojis situāciju, kad visas slimnīcas ir pārbāztas, kad atceļ plānveida operācijas, utt.?
Shm_didzis, 7.oktobris 2021, 20:07
Mm??.... Runa taču nebija par slimnīcām un plānveida operācijām- tu izteicies, ka sīču veselība covida dēļ uz mūžu sačakarēta, kam es nepiekritu.
badapiicka, 8.oktobris 2021, 14:23
Par gripu saka, ka pārslimošana pieaugušam cilvēkam nozīmē –1 gads no mūža.
Par covid mediķi saka, ka tiem, kam pazūd garša oža, covids sit pa vietām smadzenēs, kur veidojas alcheimers, tāpat večiem pa olām sit covids, pa nierēm, sirdi, plaušām, kur nu kuram un ka nākotnē var parādīties arvien vairāk alcheimeri un neauglīgi veči.
Un 2 gadu vecumā, kad organisms attīstās, covid pārslimošana nav nekas labs.
Shm_didzis, 8.oktobris 2021, 16:45[/quote]
Lūk, šo es nevaru sajēgt- nu kas tā par tik universālu slimību tāda?!- "visiem dzīves gadījumiem"! Difterija konkrēti kaklā, tuberkuloze- plaušas, ciroze- aknas, aids- imūnsistēma izbeidzas, alcheimeri/parkinsoni- nervu sistēma, autoimūnās- arī pret paša imūnsistēmu, nerviem, vairogdzedzeri tur visādi un vēl un vēl... Bet te tāds kovids- ko vien sagribi!.... Ja man vajadzētu kādu ietekmēt/pabiedēt- ideāls variants!- nevienam ne par ko nekādu garantiju, nezini, kas tev lozē trāpīsies un visiem muti ciet...)