sikos vakcinējam pret 10 slimībām lidz pilngadibai ar kādām 20 potēm, japārliek uz kiplokiem no zidaiņa vecuma
;)
;)
19.augusts 2021, 13:03 | links
Tāpat, domāju, nav neviens ari vakcinējies cilvēks baigi sajūsmā ar to, ka jāvakcinējas utt.Nu loģiski ka sajusmas nav,bet citu variantu nav,netaisos spēlēt loteriju vai covidu slimošu smagi vai viegli,labāk izdaru visu ko varu veselības labā un tad redzēs kā būs,vakcīna jau ar nav 100% garantija,visticamāk noķerot to zarazu kāda nedēļa jāpašņaukājas un japaklepo tāpat būs
mjuniors, 19.augusts 2021, 12:57
domā??Man liekas ka tuvu 70 varētu savilkt,tagad jau ir 42%,nāks rudens cilvēki aktīvāk sāks potēties
udens2, 19.augusts 2021, 12:28
Trimmeris [19.08.21]: neesmu antivaxers.... Neesmu follijgalva....Vari necensties to teikt- ja nepiekrīti "partijas ğenerālajai līnijai", tad automātiski tiec pasludināts par anti un to galvu. Tādas nu tagad ir tās "iespējas" sarunai- vai nu "heil hitler/slava kpss" vai nu "tautas ienaidnieks", principā nekā jauna. Daudzi gribētu atjaunot cietuma un naudas sodus- lai jautrāk, tā teikt, lai "tumsoņas" zina "savu vietu"...))
Drīzāk jau 1/3. Ticu un ceru, ka līdz ziemai būs vakcinēti ~70%.domā??Man liekas ka tuvu 70 varētu savilkt,tagad jau ir 42%,nāks rudens cilvēki aktīvāk sāks potēties
_EKA, 19.augusts 2021, 10:31
Nereāli.. Pie 30% sāka potēt bērnus.
mjuniors, 19.augusts 2021, 10:35
Ja kādreiz bija Maslova suņi, tad tagad ir Liepnieka divas trešdaļas! Šo es likšu bieži, bildes vietā. Šedevrs!
https://xtv.lv/rigatv24/video/Mrpk8WybN4n-liepnieks_sabiedriba_var_paciest_zinamu_skaitu_idiotu
raihs, 19.augusts 2021, 10:14
_EKA [19.08.21]: Drīzāk jau 1/3. Ticu un ceru, ka līdz ziemai būs vakcinēti ~70%.Es laikam teiktu 50/50...
Drīzāk jau 1/3. Ticu un ceru, ka līdz ziemai būs vakcinēti ~70%.
_EKA, 19.augusts 2021, 10:31
Tieši tā. Vājie lai izmirst. Vilku barā arī vājos atstāj.šito galvenais pats atceries,neapmeklē ārstu ja veselība sašķobās
Trimmeris, 19.augusts 2021, 09:49
Inficētie..... Psc... Atver bildi un sapratisi ka runaju par VISIEM iedzivotajiem...Izrādās ka esi vēl lielāks muļķis nekā vakar likās:)
Trimmeris, 19.augusts 2021, 09:47
kkas [19.08.21]: Trimmeris [5:56]: 0.13 procentu iespēja nomirt.... Nulle kommmmaCCCC trīsPAdsmit..... Null kom trīspdsmt.... Rly? Mēris? Spāņu gripa? Loterijas ar spēlējiet kurās ir vēl mazāka iespēja? Nulle kommats trīspadsmit.... /Facepalm/Tieši tā. Vājie lai izmirst. Vilku barā arī vājos atstāj.
0.1%= viens no 1000...
2 čomi kas potēti saslima.. ari aplipinat var.. jasež mājās...
Muterei pec otrās potes sudīgāk kā no šmovida pirms gada. 3 dienas 38°C un vel nedēļu galva sāpēja... Tgd ar vēl nejūtas īsti labi un jau 3 nedēļas pagājušas...Sūds ar nāvēm. Slimnīcas var piesist pilnas un tas ir fakts.
Piesistas slimnīcas nozīmē, ka ne covid pacienti netiek pie palīdzības vai vnk ielaiž to kas ir. Man vecāki pagājušā ziemā pilnībā izbaudīja kā tas ir, ka netiec mēnešiem pie izmeklējuma, jo nav vnk ārstu