Andreiko, labāk iekrāmē kādu vidjiku, to trulumu riebj lasīt.
27.jūnijs 2021, 00:56 | links
andreiko [27.06.21]: Junior, man vienkārši kaķi un suņi patīk daudz vairāk nekā cilvēki. Tāpēc aicinājumu šaut lūšus lielos daudzumos uztveru diezgan personiski.Mednieki lūšus nešauj vairāk!!!! Un neaicina šaut vēl vairāk, tie nav nedz tūkstoši. Simts +, un atkārtošos, ja tu dzirdi mani, medību procesā dzīvnieku populācija nav samazinājusies.....
andreiko [27.06.21]: Un lūsis briedi nespēj pievarēt, ja nu vienīgi mazuli. Lūsis pilnīgi netraucē cilvēkam dzīvot. Nezin kāpēc lūšu medības Eiropā ir atļautas tikai Latvijā, Igaunījā un Zviedrijā (iespējams, vēl kādā skandināvu valstī). Visur šo skaisto kaķi saudzē, bet Latvietim Vulgarim vajag bliezt nost un ielikt bildīti feisbukā. Goda vārds, pēc tā gājiena es to MEŽZINI Bābu varētu pats mierīgi nomedīt un noskalpēt, kaut arī neesmu asinskārs.Nu ko tu melo, mežā pat cauna sturnai virsū uzbrūk, un briežu mazulis nav briedis?
andreiko [27.06.21]: Junior, bet lūsēni taču bija? Un aizgāja bojā pēc šīm medībām, jebšu nosprāga badā!Bet morāli pret citu, jeb līdzcilvēku cel. Tas ir jābut gēnos. Neuzspiežu. Katram savs. Es morgā ar nestrādātu, bet kādam tas ir jādara. Arī kādam it jāmedij.
Par tiem gēniem nerunā, tādi ir katram. Azarts, adreenalīns utt. Pats deviņdesmitajos, kad dzīvoju divus gadus Bauskas pusē, esmu ar nereģistrētu melkašku šāvis stirnas. Kādu laiku pēc tam ar tādu pašu stroķi nošāvu jenotsuni Kaķeniekos. Un pēc tam padomāju - priekš kam man tas? Un izlēmu nekad vairs dzīvē pret zvēriņu šaujamo necelt.
andreiko [27.06.21]: Lai taču tas lūsis lasa tās stirnas, ko ta šim citu darīt, skriet uz rimi pēc mednieku akniņām?Ko ta stirnai uz policiju skriet un rakstit iesniegumu?
Cik esmu lasījis, tad stirnas pie mums ir savairojušās bezjēgā, nav jau nekādi staltbrieži, lai tik ēd nost.
andreiko [27.06.21]: Lai taču tas lūsis lasa tās stirnas, ko ta šim citu darīt, skriet uz rimi pēc mednieku akniņām?Kāpēc ēd, un kā vēl. Mēs ar ēdam stirnas, lūšus, cūkas, alņus, zaķus, briežus, vistas, cālus, zivis.
Cik esmu lasījis, tad stirnas pie mums ir savairojušās bezjēgā, nav jau nekādi staltbrieži, lai tik ēd nost.
andreiko [26.06.21]: Cik saprotu un zinu, tad mednieks (teorētiski, protams) ir cilvēks, kas ne tikai bliež ar kramenīcu, bet arī pilliem spēkiem rūpējas par dzīvo dabu un sargā to.Nu re, sākās.. tumsonība... Lūšu mamma, foreļu mamma, raudas mamma, cūkas mamma.. kāda mamma? Mamma ir tev mamma, dzīniekiem nav mammu vai vecāki, uz kādu te morāli grib uzspiest. Mednieki neslepkavo, bet medij. Slepkavo cilvēkus. Un šis raksts ir tipiski tā pasniegts, kur lūša vietā varētu rakstīt cilvēka vārdu sanāktu nenormāli, sadistiski, kropli. Par dzīvniekiem runā medījums utt. Žurnaļugas lieto vārdu savārstījumus, lai morāle izzustu. Jeb darītājs tiek nomelnots.
Ja tas tiešām tā būtu, tad mednieki šo mātīti paši sen būtu ķemertiņā noslīcinājuši. Kamēr tas tā nav noticis, rezervēju sev tiesības uzskatīt, ka mednieki ir stulbi lopi, kas sev atvēlētās tiesības izmanto brutāli, asinskāri, stulbi un saprātam neaptverami.
https://jauns.lv/raksts/zinas/3622-cilveki-sasutusi-cik-nozelojami-medniece-gunita-lepojas-ar-nosautu-lusu-mammu