Jums čaļi sasodīt daudz brīvā laika, eirovīzija, pat kalvītī klausāties! Jebšu mākat to izniekot :D
21.maijs 2021, 00:15 | links
Dakterei čalis prasija, vakarā aliņu var? Šamā- kaut tūlīt var, ja nepieciešams, kkā tā.
usis, 21.maijs 2021, 00:02
Hm, atzīšos ar. Noskatījos. Patika gruzija, čalis kā no parastas balles. Uzdziedāja virns, baltā kreklā, uzvalka bikses.. klasika :).
Vēja zive garda zive.. tik problēma, tā jūra netek gar manu māju.
Jūs kaut kādi sprinteri ar tām potēm, laikam rinda nopirkta. Man otrā pēc nedēļas.. A iekost gribas jau šodien..
mjuniors, 20.maijs 2021, 23:52
Karlis_K [20.05.21]: Bārda šamai nav, tad jau būtu izredzes! :D Ja godīgi nav par versijas kas tā tāda, jo LV popmūzikai ar sen nesekoju līdz, cik ir agrāk mēģināts ko paklausīties, ausis asiņo.Latvijā viņa sen ir izsvilpta, augstprātīga. Šamējā pa LT zīmejas. Mani personīgi neuzrunā viņas harizma. Katram savs,bet uz kopējā fonā vāja..
Pfizer iespaidā pirmo reizi skatos eiroviziju, ble, nopietnas blaknes. Lietuva un Bulgarija ir ok. Somi kopē, phe, Samanta- tikpat mīļa kā vējzivs.
usis, 20.maijs 2021, 23:05
Kur visi palikuši? Pote un covids taču nav paņēmis pie sevis!? Galīg beigta sadaļa palikusi pēc Lutera pazušanas.
Pilnmēness ir klāt, copmaņi, kas ar jums ir noticis!? Šeit klusums rada sajūtu, kad valstī ir viss kārtībā..
Man personīgi zb jau lietus, varētu uz kašķi pavilkt..
Andreiko vienīgais ir gatavs papļāpāt, bet tas ir pus pīcos no rīta- nader..
Tēmas: bitkoin, bokss, cenu kāpums veikalos. Kā kompensējat dārdzību, vasara bez ierobežojumiem mīts vai real.. Hokejs, eirovīzija :D. go go..
mjuniors, 20.maijs 2021, 18:46
mjuniors [20.05.21]: Usi, nu neforšs tu puika! Man ar gribās, dikti garda un domājams interesanta cope ar ir. Kur pirki, neticu ka noķēri..Viens dikti liels puika ķēra, cits malacis labi nokūpināja, bet... Nav mana zuvs.
Un es tik vakar kūpinatu zutīti notiesāju, bildes man nav.. Feisbukā nelieku bildes ko ādu.
mjuniors [20.05.21]: Skaidrīte, Andreiko visu īsuma izstāstija sadaļu var slēgt ciet.
Mans ar šodien spiningu iepirka, bet uz copi šogad vēl nav būt. Gribētos tās vēja zives ķert, bet nav ne laivas ne zināšanu.