12.aprīlis 2021, 04:20 | links
12.aprīlis 2021, 04:12 | links
tas ir par katru aliekspresa sūdu vai ko citu būs jāmuito/jāmaksā?..
badapiicka, 11.aprīlis 2021, 21:39
Latvijā, tāpat kā pārējās Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīs, drīzumā būs jāsāk piemērot Pievienotās vērtības nodokļa (PVN) e-komercijas direktīvu. Tas nozīmē, ka ar 1.jūliju par pilnīgi visiem komerciālajiem pasta sūtījumiem no valstīm ārpus ES būs jāsniedz importa muitas deklarācija un par precēm jāmaksā PVN jau no pirmā centa.
Valsts ieņēmumu dienests (VID) arī aicina iedzīvotājus rēķināties, ka atmuitošana un PVN apmaksa būs jāveic arī par tām precēm, kas, piemēram, pasūtītas pirms 1.jūlija, bet piegādātas pēc.
oooo yeeeee
trokiis, 11.aprīlis 2021, 21:11
Kā vienmēr "izceļamies"... Nu kādēļ vienmēr pēdējie? Varbūt mēs tiešām esam idiotu nācija?
raihs, 8.aprīlis 2021, 16:34
Laikam Novičoks pielikts klāt.
Bet tas, ka neatbilst sastāvam būtu Krievijai raksturīgi.
https://www.apollo.lv/7220643/slovakijai-ir-aizdomas-ka-tai-piegadatas-sputnik-v-vakcinas-atskiras-no-originala-sastava
Domaataajs, 9.aprīlis 2021, 21:04
udo733 [09.04.21]: udo733 [43m]: Varbūt ir vērts zinamai grupai iepirkt to sputņiku?Noteikti būtu vērts, pat ja neviens nenomirtu. Te ir tik daudz vates, kura bļauj, ka potētos tikai ar sputņiku, ka visiem parējiem no tā arī būtu liels labums imunitātes sasniegšanai.Teorētiski imunitāte pastāv.Praktiski- slimnīcā no nodaļas maiņas testētajiem darbiniekiem vienīgais pozitīvais bija vakcinētais darbinieks.
raihs, 9.aprīlis 2021, 16:45
Nav jau vel teikts kad tā imunitāte pastāv.
udo733 [43m]: Varbūt ir vērts zinamai grupai iepirkt to sputņiku?Noteikti būtu vērts, pat ja neviens nenomirtu. Te ir tik daudz vates, kura bļauj, ka potētos tikai ar sputņiku, ka visiem parējiem no tā arī būtu liels labums imunitātes sasniegšanai.
raihs, 9.aprīlis 2021, 16:45
udo733 [09.04.21]: Varbūt ir vērts zinamai grupai iepirkt to sputņiku?Noteikti būtu vērts, pat ja neviens nenomirtu. Te ir tik daudz vates, kura bļauj, ka potētos tikai ar sputņiku, ka visiem parējiem no tā arī būtu liels labums imunitātes sasniegšanai.
udo733 [08.04.21]: Un ja nu tomēr ir, bet cita nozīmē?Domāju gan, saprotams, ka sieva aizgāja! Iedomājies, šis saēdas puņķus un tad lien bučoties! Vēēē...
https://www.apollo.lv/7219992/meitenes-es-neesmu-dildo-gobzems-pec-pazinojuma-par-skirsanos-jau-sanem-uzaicinajumus-no-damam
Domaataajs, 8.aprīlis 2021, 13:23
Brrr,šitais losis nu gan man uzdzen šermuļus.