Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Tagad EZA ir atzinusi, ka trombi tomēr veidojas no "AZ" vakcīnas. Visur bazūnē: jāpotējas lai nenomirtu! Nu ja tur kau kātds 0,00004% trombu vai rezultātā letāli gadījumi, labums atsver ļaunumu!
B...., esmu pārslimojis. Vieglā formā, ja ne tests, pat nesaprastu. Ar d...ja antivielām gala iznākumā. Un šie te biezpiengalvas man grib iestāstīt, ka pastāvot iespējai nosprāgt, vai palikt par dārzeni, IR B... LABĀK, nekā atkārtoti noķert to zarazu vieglā formā!!!
p.s. Atvainojos par lamu vārdiem svešā mēlē!

WILKS, 6.aprīlis 2021, 22:01

Atgādināšu arī, ka Covid izslimošana nepaliek bez ietekmes uz organismu un kā reizi pēc Covid pārslimošanas diezgan izplatīta ir trombu veidošanās.
7.aprīlis 2021, 00:35 | links

Anglijā no 18 miljoniem vakcinēto, 7 miruši no trombozes. Vari izrēķināt, ja vari, cik liela tava iespēja.

usis, 6.aprīlis 2021, 22:25
ap 3% mirst no covida,tur nav daudz pat jāŗēkina ko izvēlēties,kā būs iespēja uzreiz vakcinēšos,netaisos gaidīt vai trāpīšu tajos 3% vai nē
6.aprīlis 2021, 23:31 | links

Anglijā no 18 miljoniem vakcinēto, 7 miruši no trombozes. Vari izrēķināt, ja vari, cik liela tava iespēja.
6.aprīlis 2021, 22:25 | links

Tagad EZA ir atzinusi, ka trombi tomēr veidojas no "AZ" vakcīnas. Visur bazūnē: jāpotējas lai nenomirtu! Nu ja tur kau kātds 0,00004% trombu vai rezultātā letāli gadījumi, labums atsver ļaunumu!
B...., esmu pārslimojis. Vieglā formā, ja ne tests, pat nesaprastu. Ar d...ja antivielām gala iznākumā. Un šie te biezpiengalvas man grib iestāstīt, ka pastāvot iespējai nosprāgt, vai palikt par dārzeni, IR B... LABĀK, nekā atkārtoti noķert to zarazu vieglā formā!!!
p.s. Atvainojos par lamu vārdiem svešā mēlē!
6.aprīlis 2021, 22:01 | links

Atkal jāsaka, Uldiņ! Ko nozīmē trombu veidošanās smadzenēs! Insults! Daži izķepurojas, daži ne un atlikušo dzīvi pavada ar kādu paralizētu ķermeņa daļu.

BrunoL, 6.aprīlis 2021, 18:50
pēc covida izslimošanas cilvēki krīt ar insultu,tā ka riski ir gan pēc slimošans gan pēc vakcinācijas
6.aprīlis 2021, 20:25 | links

zaraza, pareizs un apsveicams lēmums.
6.aprīlis 2021, 20:05 | links

Un daži- “pakar kedas”

BrunoL, 6.aprīlis 2021, 18:52

Es pirms 2 dienām AstraZeneca iemaucu, pagaidām tpu..., tpu... kedas turas... Vispār nekādu specefektu :)

Bet nu pēc tiem cipariem matemātiski atmest kedas no zibens spēriena ir krietni lielāka iespējamība, nemaz nerunājot par banālu ķieģeli uz galvas vai autoavāriju. Ko tagad uz ielas ar kasku staigāt un pie stūres nesēsties?

Jebkurām zālēm palasot iespējamo blakus effektu sarakstu parasti ir sarakstīts viss no enurēzes līdz šizofrēnijai un insultam :)
Un ņemot vērā ka daudzi no mums regulāri sev pavisam labprātīgi "injicē" alkoholu, nikotīnu ! Par toksīniem un kanceroģeniem paikā un vidē kā tādā i nerunāsim, to vispār kontrolēt nereāli... Jēga par vakcīnu uztraukties...
Nē, protams, vienreiz gadā arī slotas kāts šauj un, ja nepaveicas var trāpīt, bet zem šīs varbūtības savu rīcību un lēmumus džit apaķšā tā jocīgi...
6.aprīlis 2021, 19:59 | links

Alcans [06.04.21]: Blood clotting in the brain: What exactly was observed?
According to the current status of vaccination monitoring by the Robert Koch Institute (RKI), a German government agency responsible for disease control and prevention, 31 cases of cerebral venous sinus thrombosis (CVST) occurred from 2.7 million first and 767 second doses of the AstraZeneca vaccine. At the same time, 19 of the affected individuals were also found to be deficient in platelets, which can affect blood clotting.
https://amp.dw.com/en/astrazeneca-whats-the-deal-with-thrombosis/a-56901525#aoh=16177259149578&;referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=From%20%251%24s
0.00114814% no vakcinētajiem bija trombi. Tas ir 1 no 100000 potem.
6.aprīlis 2021, 19:29 | links

Blood clotting in the brain: What exactly was observed?
According to the current status of vaccination monitoring by the Robert Koch Institute (RKI), a German government agency responsible for disease control and prevention, 31 cases of cerebral venous sinus thrombosis (CVST) occurred from 2.7 million first and 767 second doses of the AstraZeneca vaccine. At the same time, 19 of the affected individuals were also found to be deficient in platelets, which can affect blood clotting.
https://amp.dw.com/en/astrazeneca-whats-the-deal-with-thrombosis/a-56901525#aoh=16177259149578&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=From%20%251%24s
6.aprīlis 2021, 19:19 | links

Un daži- “pakar kedas”
6.aprīlis 2021, 18:52 | links

Atkal jāsaka, Uldiņ! Ko nozīmē trombu veidošanās smadzenēs! Insults! Daži izķepurojas, daži ne un atlikušo dzīvi pavada ar kādu paralizētu ķermeņa daļu.
6.aprīlis 2021, 18:50 | links

https://www.apollo.lv/7218520/eza-amatpersona-sasaista-astrazeneca-vakcinu-ar-trombu-veidosanos

BrunoL, 6.aprīlis 2021, 18:27
Nekāds brīnums,ja līdz šim visām vakcīnām ir bijuši blakusefekti,kāpēc lai šai nebūtu??
6.aprīlis 2021, 18:39 | links

Visu labu kungi.
Es te vairs netraucēšu, citādi zampa vien līst.
6.aprīlis 2021, 18:00 | links

Uh kad reiz varētu jūs sarkanās dvēselītes izmest uz to jūsu miļo krievzemi.Varētu pabaudit to saldo dzivīti kas jums te tā traucē dzivot.

udo733, 6.aprīlis 2021, 16:06

Nebūšu tas kas ielaidīsies apdiršanā.
Tavas domas par mani ir galīgi šķērsām.

MV-F, 6.aprīlis 2021, 16:21
Es neesmu žiriks lai par tevi domātu.Neglaimo sev.

udo733, 6.aprīlis 2021, 16:43

A ko tad raksti, es par tevi neko nerakstu.
6.aprīlis 2021, 16:47 | links

Uh kad reiz varētu jūs sarkanās dvēselītes izmest uz to jūsu miļo krievzemi.Varētu pabaudit to saldo dzivīti kas jums te tā traucē dzivot.

MV-F, 6.aprīlis 2021, 16:21

Es neesmu žiriks lai par tevi domātu.Neglaimo sev.
6.aprīlis 2021, 16:43 | links

6.aprīlis 2021, 16:21 | links

6.aprīlis 2021, 16:06 | links

Viņš dzīvo savā izdomātā pasaule, diskutēt ar viņu bezjēdzīgi. Viņš vienīgais nezin, ka beidzas karš ar Somiju 1940. gadā. Viņš vienīgais nedzirdēja par “katliem” Donbasā. Viņš vienīgais nezin, ka par taisnību “demokrātiskajā” Latvijā tev var anulēt visus bankas kontus.

Llort, 6.aprīlis 2021, 13:26

Nu nu pastāsti kās tur tev zināms.Visa slavenā propogandas dziesma kura nav ne kripas taisnibas.
6.aprīlis 2021, 16:04 | links

Citāts no Šlesera:

Kādreiz bija stilīgi braukāt uz Maskavu, lai tur bučotu dažādas vietas, tagad to dara, braukājot uz Briseli. Tagad ir laiks, kad latviešiem pašiem ir jānosaka savas intereses, nevis jāizdabā citām lielvarām. Katrai valstij ir jācīnās par savām nacionālajām interesēm, bet Latvija to ir aizmirsusi. Ir skaidri redzams, ka Latvijas esošā vara to nespēj izdarīt! Tas ir jāmaina!

MV-F, 6.aprīlis 2021, 13:38

Istais ko jācitē .Viens no Latvijas mega zagļiem kas lai glābtu savu pakaļu atkal politikā iešot.Vajag tak deputāta imunitāti .
6.aprīlis 2021, 16:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager