daddy.iespējams tev ir ļoti smalks melnais humors. bet var būt es ko nesapratu.cienītais kungs,lūdzu izmēri temperatūru.nu tā,visam gadījumam.gan jau viss būs labi.
19.marts 2021, 19:31 | links
BrunoL [19.03.21]: Visapkārt tik daudz viedu prātu, lūdzu paskaidrojiet- kas tad īsti brauks ar to Rail Baltica? Ja visi brauksim ar ātrvilcienu, kāda rutka dēļ jāstutē Air Baltic?Liepiņ, tu tā kā no koka nokritis.
jā,nav tādas apsardzes firmas Maxima.tiktāl tev ir taisniba.taču bija persona sieviete,kura bija no Maxima personāla.atbildēja par apsardzi.sāksim ar to,ka kad tas notika visa prese un tv aktīvi iesaistījās visu to atspoguļot publikai.nu katru dienu kaut kas tāds nenotiek.intervēja pircējus,cietušo radiniekus,darbiniekus un apsargus.nu un cilvēki būdami šokā un afekta stāvoklī daudz ko pastāstīja patiesību.arī apsargs stāstīja,ka signalizācija nostrādājusi vairākas reizes.un tieši no Maxima vadības nācis rīkojums atslēgt signalizāciju un neevakuēt cilvēkus.nu piķis taču jākāš.tādus lēmumus apsargs nevar pats pieņemt.viņš parasti izpilda instrukciju.mazāk galvas sāpju.pēc tam,kad pārgāja pirmais šoks,cilvēki kļuva nerunīgaki.tad sāka stāstīt to ko lika stāstīt.cilvēku var nopirkt.var iebiedēt.gan jau Maxima zināja,kā panākt vēlamo rezultātu.tecēja laika upe un paralēli tecēja naudas straumes.un reizēm krustojās.nu tik izdevīgi krustojās,ka beigās nav vispār vainīgo.nu es saprastu nu forsmažors - zemestrīce,cunami,zibeņi to šķūni saspertu.terorists spridekli būtu ielicis.bet nekā. pat lietus tā riktīgi nelija.a vainīgo nav.tā ļoti savdabīgi.raksturīgi Latvijai.nu strādāja 2 valstu specdienesti vaigus piepūtuši.notvēra uz robežas kukuļņēmēju.ar veselu maisu naudas.pagāja gadi un atkal nekā.laikam naudas vietā tualetes papīrs bijis.jautra valstiņa esam.Jon-Hill.ej vien pats pastaigāties gar likteņupi.nesastādīšu tev kompāniju.
Bjorgvins, 19.marts 2021, 13:37
Vot šito es ne tad, ne tagad saprotu - kāpēc bija jāboikotē MAXIMA, viņi tak bija tikai telpu nomnieki... par (ne)mazgātiem salātiem - cita lieta...Un pat ja tās būtu maximas telpas,vai tad viņi vainīgi ka nepareizi uzkonsturē vai uzbūvē???
daddy_j, 19.marts 2021, 11:11
Tā cīņa par par izdzīvošanu biznesā rit baigi. Tikai žēl, ka jebkura šmaukšanās sit pa godīgajiem. Ar ALI un citiem Ķīnā bāzētiem tirgotājiem tā krāpšana ir noorganizēta pavisam citā līmenī. Ja seko pasūtītās preces ceļam, tad, parasti, tas sākas Ķīnā,Šanhaja biežāk, tad ir gara pauze un prece uzpeld Eiropā, Vācija, retāk Holande , tad precei nomainās tracking numurs un beigās jau ar Eiropas valsts tracking numuru tā tiek nogādāta Latvijā, kā rezultātā muita biežāk izpaliek.
Vigulis, 19.marts 2021, 11:04
Ispējam tāpēc es savu traktora pusasi nedabūju... DHLs 2 ned nomarinēja un aizblieza atpakaļ 80 eur pa kāju... izrādās cits tracking numurs bijis...
daddy_j, 19.marts 2021, 11:07