Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
daddy.iespējams tev ir ļoti smalks melnais humors. bet var būt es ko nesapratu.cienītais kungs,lūdzu izmēri temperatūru.nu tā,visam gadījumam.gan jau viss būs labi.
19.marts 2021, 19:31 | links

Zoni, manc sunc šitai pasakai negrib lāga ticēt! Jo Pasažieru vilciens jau vairākus gadus strādā ar lieliem zaudējumiem. Skatos kā divas ar pakaļām sakabinātas lokomotīves, gandrīz bez pesendžeriem, drasē pa līniju Rīga- Valka.
19.marts 2021, 18:19 | links

Bruno,,, nu tad, kad visa šitā figņa beigsies,,, un viņa beigsies,,, paņemsim biļetes visai ģimenei uz Minheni,,, vakarā turp,,, rīt atpakaļ,, pa nakti apsolūc, ģitāta un atmiņas :b
Es tagad tā bik cepumu *pagraužu*,,,prātoju tjip... cik ātri tas, kas bija balts (brūns, sarkans) pārtop par - melns !!!
Sievastēvs vien gadu nesagaidija,,, lai kļūtu par varoni !!!!
19.marts 2021, 17:52 | links

BrunoL [19.03.21]: Visapkārt tik daudz viedu prātu, lūdzu paskaidrojiet- kas tad īsti brauks ar to Rail Baltica? Ja visi brauksim ar ātrvilcienu, kāda rutka dēļ jāstutē Air Baltic?
Liepiņ, tu tā kā no koka nokritis.
19.marts 2021, 17:38 | links

Visapkārt tik daudz viedu prātu, lūdzu paskaidrojiet- kas tad īsti brauks ar to Rail Baltica? Ja visi brauksim ar ātrvilcienu, kāda rutka dēļ jāstutē Air Baltic?
19.marts 2021, 17:20 | links

Jo škidrāka pelēkā putra, jo laimīgāks okstiņa valkātājs!
19.marts 2021, 16:49 | links

Zoni, tikai mieru! Maxima, kliedzošs piemērs pietiekoši ilgi krātajiem pārkāpumiem celtniecibas nozarē un novirzēm no projekta specifikācijās iekļautajiem materiāliem,lai cik tas nožēlojami, visdziļākā līdzjūtība bojā gājušo un cietušo tuviniekiem.
Tieši tāpat tas notiek, nezinu vai pašlaik, energoceltniecības objektos. Projektā vieni materiāli, dabā tie tiek aizstāti ar citiem, daudz reiz lētākiem.
19.marts 2021, 16:29 | links

jā,nav tādas apsardzes firmas Maxima.tiktāl tev ir taisniba.taču bija persona sieviete,kura bija no Maxima personāla.atbildēja par apsardzi.sāksim ar to,ka kad tas notika visa prese un tv aktīvi iesaistījās visu to atspoguļot publikai.nu katru dienu kaut kas tāds nenotiek.intervēja pircējus,cietušo radiniekus,darbiniekus un apsargus.nu un cilvēki būdami šokā un afekta stāvoklī daudz ko pastāstīja patiesību.arī apsargs stāstīja,ka signalizācija nostrādājusi vairākas reizes.un tieši no Maxima vadības nācis rīkojums atslēgt signalizāciju un neevakuēt cilvēkus.nu piķis taču jākāš.tādus lēmumus apsargs nevar pats pieņemt.viņš parasti izpilda instrukciju.mazāk galvas sāpju.pēc tam,kad pārgāja pirmais šoks,cilvēki kļuva nerunīgaki.tad sāka stāstīt to ko lika stāstīt.cilvēku var nopirkt.var iebiedēt.gan jau Maxima zināja,kā panākt vēlamo rezultātu.tecēja laika upe un paralēli tecēja naudas straumes.un reizēm krustojās.nu tik izdevīgi krustojās,ka beigās nav vispār vainīgo.nu es saprastu nu forsmažors - zemestrīce,cunami,zibeņi to šķūni saspertu.terorists spridekli būtu ielicis.bet nekā. pat lietus tā riktīgi nelija.a vainīgo nav.tā ļoti savdabīgi.raksturīgi Latvijai.nu strādāja 2 valstu specdienesti vaigus piepūtuši.notvēra uz robežas kukuļņēmēju.ar veselu maisu naudas.pagāja gadi un atkal nekā.laikam naudas vietā tualetes papīrs bijis.jautra valstiņa esam.Jon-Hill.ej vien pats pastaigāties gar likteņupi.nesastādīšu tev kompāniju.

Bjorgvins, 19.marts 2021, 13:37

Bjorgvin, Tu tāds prātīgs vīrs škieti, bet nupat Tu slaidi laid grāvī... tas ko Tu te tagad dari - saucās FAKE NEWS, latviski - viltus ziņas! Dēļ kautkādas komunikācijas kļūdas, ko kāds pusvadītājs izmuldējies, līdz pilnīgam sviestam, ka Maximas kasierus mīzt nelaiž (tāpēc šie pamperos sēž - to es no sevis, jo pret dabu neko - vai nu pampers vai piemīzta kase)...

Tāpat par Magoni - EE Specdienesti bija speciāl pieaicināti fiksēt naudas nodošanu, lai ar to naudu LOBĒTU RU dzelzceļa šefu... mūsējie, maigi sakot, pārcentās... Par specdienestu "operāciju" saistībā ar Rimšēviču (aizskrēja Guseļņokova pavadā) vai pr. Zeiļu (Sveiciens Pāvestam!) pat runāt negribas...

Tiesa visu noliek savās vietās...
19.marts 2021, 14:37 | links

Varēji sev aiztaupīt pūles un nerakstīt tik gari, to visu zinu!
Lūgums, neizsakies:.. mēs, viņi, krievi, latvieši,, un līdzīgi !
Runā, raksti lūdzu savā vārdā, no sirds un no rajona un mani un Tavi ceļi nekrustosies,, pat šeit !!
19.marts 2021, 13:47 | links

jā,nav tādas apsardzes firmas Maxima.tiktāl tev ir taisniba.taču bija persona sieviete,kura bija no Maxima personāla.atbildēja par apsardzi.sāksim ar to,ka kad tas notika visa prese un tv aktīvi iesaistījās visu to atspoguļot publikai.nu katru dienu kaut kas tāds nenotiek.intervēja pircējus,cietušo radiniekus,darbiniekus un apsargus.nu un cilvēki būdami šokā un afekta stāvoklī daudz ko pastāstīja patiesību.arī apsargs stāstīja,ka signalizācija nostrādājusi vairākas reizes.un tieši no Maxima vadības nācis rīkojums atslēgt signalizāciju un neevakuēt cilvēkus.nu piķis taču jākāš.tādus lēmumus apsargs nevar pats pieņemt.viņš parasti izpilda instrukciju.mazāk galvas sāpju.pēc tam,kad pārgāja pirmais šoks,cilvēki kļuva nerunīgaki.tad sāka stāstīt to ko lika stāstīt.cilvēku var nopirkt.var iebiedēt.gan jau Maxima zināja,kā panākt vēlamo rezultātu.tecēja laika upe un paralēli tecēja naudas straumes.un reizēm krustojās.nu tik izdevīgi krustojās,ka beigās nav vispār vainīgo.nu es saprastu nu forsmažors - zemestrīce,cunami,zibeņi to šķūni saspertu.terorists spridekli būtu ielicis.bet nekā. pat lietus tā riktīgi nelija.a vainīgo nav.tā ļoti savdabīgi.raksturīgi Latvijai.nu strādāja 2 valstu specdienesti vaigus piepūtuši.notvēra uz robežas kukuļņēmēju.ar veselu maisu naudas.pagāja gadi un atkal nekā.laikam naudas vietā tualetes papīrs bijis.jautra valstiņa esam.Jon-Hill.ej vien pats pastaigāties gar likteņupi.nesastādīšu tev kompāniju.
19.marts 2021, 13:37 | links

Maximai nav SAVAS apsardzes, funkcijas pilda apsardzes firmas, reizēm arī pasvaldibas policijas brigādes. Ar savam instrukcijām ārkārtas situacijās.
Vēl viens iemesls nokaunēties un pamazām *vilkt* uz Daugavas pusi !
19.marts 2021, 12:24 | links

Vienkārši nāk citi sūdi un aizmirstās iepriekšējie, tad kad rudenī infektologi zvanīja baznīcas zvanus, ka tūlīt būs pakaļa ar C19 tad visiem bija vienalga un pat masku veikalā nevarēja uzvilkt, kur nu vel rokas dezinficēt. Tagad kad jau cik mēnešus čakarējamies, dēļ tā ka daļai pohu*s uz visu un aizskartas viņa tiesības - nevareja saņemties uz trīs nedēļām.
Tagad atvērsim visu vaļā un pēc lieldienām zvanīsim baznīcas zvanus, ka viss ir dirsā un par rudeni un maximu neviens vairs neatcerēsies, jo nevarēs pavasarī uz copi braukt un valdība būs vainīga.
19.marts 2021, 12:20 | links

Maxima nevainības sludinātājiem.protams,Maxima, neprojektēja,nebūvēja,nepiegādaja celtniecības materiālus un nepieņēma eksluatācijā šo būvi. tas nu nebūtu Maxima atbildības sektors.bet.veikalā nostrādāja signalizācija.neatkarīgi no tā ir redzams trauksmes iemesls vai nav ir jāveic pircēju un darbinieku evakuācija.obligāti.un tikai tad speciālistiem jāmeklē iemesls.tas tika ignorēts.vienkārša obligāta prasība -evakuācija.kāds taču deva rīkojumu apsargam atslēgt signalizāciju.ja viss būtu izdarīts pēc instrukcijas,tad nebūtu tādu upuru.jā iespējams aizietu bojā kāds no speciem,kas meklētu kur ir fiška.protams,tā arī būtu nelaime.bet ne tāda mēroga traģēdija.nu ko kungi,mēģinat man iestāstīt ka viss bija rožaini un tā vienkārši vajadzēja notikt.tā teikt liktenis.īpaša iespēja izcelties ir kungam ar sūdiem piesmelto muti.
19.marts 2021, 12:11 | links

Presi vajag lasīt līdz galam. Mahimu boikotē arī dēļ zemajām pārdevēju algām un mīzt neļāva iet.
19.marts 2021, 12:10 | links

Vot šito es ne tad, ne tagad saprotu - kāpēc bija jāboikotē MAXIMA, viņi tak bija tikai telpu nomnieki... par (ne)mazgātiem salātiem - cita lieta...

daddy_j, 19.marts 2021, 11:11
Un pat ja tās būtu maximas telpas,vai tad viņi vainīgi ka nepareizi uzkonsturē vai uzbūvē???
19.marts 2021, 12:08 | links

Jon-Hill.es nesekošu taviem zelta vērtajiem padomiem.es esmu pieklājīgs cilvēks.tā,ka mierīgi vari staigāt pats ar sūdu piesmeltu muti un špļaudīties kur gribi.es tev netraucēšu to darīt. es saprotu,ka tas ir tavs stils komunicējot ar citiem cilvēkiem.
19.marts 2021, 11:49 | links

Nevis aicinu, bet norādu virzienu un vietu, kur tiek uzklausīti un pieņemti visi, kam neizturami kauns, ka ir latvieši !
19.marts 2021, 11:37 | links

Kungs arī diezgan klaju un tādu slīzdīgu ierēkšanu par godīgajiem nodokļu maksātājiem, iemaisot to makroekonomiskās vīzijās par Eiropas kolapsu, sauc par "parunāšanu par robežgadījumiem". A nevarētu būt tā, ka vienkārši neveiksmīgi izvēlēta hobijbiznesa nozare, ja jau tās makroekonomiskās zināšanas ir īstas? Un tad neiet kā īsti smērēts, sāk meklēt attaisnojumus, un ta nu brīnums - tie arī atrodās - valsts piš prātu, pilnas cenas maksāšana neesot dzīvošana uz zemes itd.
Paši fano par ķipa atklātu valodu, drūmām nākotnes prognozēm, bet kad paļurina ko līdzīgu pie deguna, tā "riešana". ;)
19.marts 2021, 11:35 | links

Tā cīņa par par izdzīvošanu biznesā rit baigi. Tikai žēl, ka jebkura šmaukšanās sit pa godīgajiem. Ar ALI un citiem Ķīnā bāzētiem tirgotājiem tā krāpšana ir noorganizēta pavisam citā līmenī. Ja seko pasūtītās preces ceļam, tad, parasti, tas sākas Ķīnā,Šanhaja biežāk, tad ir gara pauze un prece uzpeld Eiropā, Vācija, retāk Holande , tad precei nomainās tracking numurs un beigās jau ar Eiropas valsts tracking numuru tā tiek nogādāta Latvijā, kā rezultātā muita biežāk izpaliek.

Vigulis, 19.marts 2021, 11:04

Ispējam tāpēc es savu traktora pusasi nedabūju... DHLs 2 ned nomarinēja un aizblieza atpakaļ 80 eur pa kāju... izrādās cits tracking numurs bijis...

daddy_j, 19.marts 2021, 11:07

Tur, iespējams, ir cits stāsts. DHL par preču piegādi ir līgums ar ITELLA un tā ir dīvaina organizācija, lai neteiktu rupji. Sūtu daudz un sūtījumam ir jāseko. Citādi trackingā parādās ieraksts par neveiksmīgu piegādi. Neviens nezvana, ieraksta, ka uzrādītajā adresē nav neviena mājās( ble- uzdota darba adrese)Kā, neviena nav mājās? Uzreiz jāzvana, jālamājās un tad piegādās.
19.marts 2021, 11:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager