Jon - Hill.cik es saprotu,tu mani uzaicini uz copi Daugavā.ja jau Daugavā nav ledus,tad visticamāk ar fideri.kuru no savām slepenajām copes vietām atklāsi?un kādas zivis ķersim?
19.marts 2021, 11:30 | links
Ar ALI un citiem Ķīnā bāzētiem tirgotājiem tā krāpšana ir noorganizēta pavisam citā līmenī.
Vigulis, 19.marts 2021, 11:04
par to - nepirkšu no tās bodes un viss.tad kad nobruka Zolitūdes Maximai jumtiņš,viens leitis ņirdzīgi izteicās par latviešiem.nu ko tur,paši vainīgi, ka gāja uz to veikalu iepirkties.pirmā reakcija adekvāta - sašutums un davai boikotēsim Maxima veikalus.nu nepirksim no tās bodes un viss. cik ilgi tad nepirka?nācās atkal konstatēt faktu,ka latvieši ir galīgi nekonsekventi.un vispār mīzēju tauta.man reizēm ir kauns,ka esmu šīs tautas pārstāvis.
Bjorgvins, 19.marts 2021, 11:05
Tā cīņa par par izdzīvošanu biznesā rit baigi. Tikai žēl, ka jebkura šmaukšanās sit pa godīgajiem. Ar ALI un citiem Ķīnā bāzētiem tirgotājiem tā krāpšana ir noorganizēta pavisam citā līmenī. Ja seko pasūtītās preces ceļam, tad, parasti, tas sākas Ķīnā,Šanhaja biežāk, tad ir gara pauze un prece uzpeld Eiropā, Vācija, retāk Holande , tad precei nomainās tracking numurs un beigās jau ar Eiropas valsts tracking numuru tā tiek nogādāta Latvijā, kā rezultātā muita biežāk izpaliek.
Vigulis, 19.marts 2021, 11:04
Nodokļu nemaksāšanā nav atbalstāma, kad to kā sabiedrība mēs sapratīsim un dēļ 15% atlaides nepievērsim acis, ka čeks netiek izsists, tad arī dzīves līmenis valstī uzlabosies.
jegersz, 19.marts 2021, 10:10
loģiski! nav tak problēmu, ja tiek maksāta cenas, kura norādīta uz cenu birkas un kurā visiem nodokļiem būtu jābūt ierēķinātiem... ja tas tā strādā un strādā pilnīgi visiem un vienmēr, tad viss ok. uzņēmēji strādā atbiltoši tam ko pras klienti un tirgus... tikai pie pirkuma loģiski paša maciņš prevalē pret sociālo taisnīgumu, vienalga vai piemiedzot ar aci veikalā, vai priecājoties ka no Ali nopirktai precei izdevies izšmaukt no PVN/muitas Pie tam, lai gan pilnīgi vienādas darbības ekonomiski, pirmo te liekulīgi nosoda, a otro apspriež pozitīvā griezumā. Nu nav ko klīrīgi liekuļot un izlikties sabiedrībai kopumā labākiem nekā mēs esam... Protams, ir indivīdi, kas savā morāli-sociālajā atbildībā pozitīvi izlec no kopējās masas, kādam pat pleci no spārniņu dīgšanas sāk niezēt, bet lielākā daļa uz zemes dzīvo... un neatkarīgi no profesijas, amata un zvaigžņu skaita uz pagoniem... Pilsonisko apziņu tieši proporcionāli nosaka dzīves līmenis, nevis otrādi, ko te mēģina proklamēt...
zaraza, 19.marts 2021, 10:36
Nodokļu nemaksāšanā nav atbalstāma, kad to kā sabiedrība mēs sapratīsim un dēļ 15% atlaides nepievērsim acis, ka čeks netiek izsists, tad arī dzīves līmenis valstī uzlabosies.
jegersz, 19.marts 2021, 10:10
Nē, nu ja tā tieši un ar cipariem, tad kungs starp rindām norādīja, ka pārāk netaisās maksāt nodokļus, kas savukārt sit pa to sistēmas daļu, kas rūpējās par jūsējo un mūsējo penzīšu penzijām. Es nez, ko man tā kā akceptēt?
abrakadabra, 19.marts 2021, 10:00
Par politiku, no dīvāna, var spriedelēt tādi plikadīdas, ka es !
Jon-Hill, 19.marts 2021, 09:44
Par politiku, no dīvāna, var spriedelēt tādi plikadīdas, ka es ! Biznesmeniem ( sauksim viņus tā) ir tikai divi varianti: 1. Iet politikā un kļūt par oligarhu !es gan domāju ka bizsnesmeņi baidās zaudēt daļu klientu izsakot savu viedokli,nezinu vai tas ir baigi apsveicami
2. Klusiņām bīdīt savu biznesu.
Domāju, ka tieši tapēc, šai sadaļā nav ne Bums-a, ne NG,,kauč esmu pārliecināts, ka viņiem IR *niezējuši nagi* izteikties.
Jon-Hill, 19.marts 2021, 09:44