To Makad. 2iem telts daudz maz ciešama un uz salaku (2x2 copenes) STORMam bij (pats lietoju), ļoti līdzīga šai, tik alumīnija visa sistēma lietussargam. Kubs ir dārgāks, bet daudz ērtāks variants.
28.janvāris 2019, 11:59 | links
Ātri izmetamo telti ar pilno grīdu viducī sledzejs..nekas nepūš un japienaglo nav samet mantas iekšā un vis kārtībā
Jurasasaris, 24.novembris 2018, 20:20
wilnis28 [23.11.18]: Sveiki! Ziema ir blakus un jādomā par jaunu telti. kādas atsauksmes par norfin hot cube 2? viņai nav grīdas- vējš nevelk pa apakšu?Lai vējš nevilktu pa apakšu, ar sniegu ir jāpieber malas. Ja sniega nav tad jebkurai bezgrīdas teltih vējš pa apakšu svilpos
Paldies visiem, kas padalījās domām.
Man pašam arī pēdējos gados ir 150X150 dzeltenā lietussarga tipa telts. Vienreiz pāris gadus atpakaļ gadījāmies Peipusā vējā pie ~20 m/s. Tad tās plastmasas ribas neizturēja un savienojuma vietā pārlūza. Tie mieti ar tukšajiem vidiem arī nekam neder. Tur saiet ledus un ieurbt vairs nevar. Normāla laikā jau gan teltī neviens nesēž.
Liels pluss šai teltij ir svars 3,5kg. Kubveida teltīm 7,5,-8,5kg. Tā kā man nepatīk copēt baros, es parasti eju kājām pa saviem gps vecajiem punktiem. Tad svaram ir nozīme.
Par NORFIN jauno telti jautāju , jo tā ir kubveida telts. It kā varētu pirkt, bet nav nekādas ticības NORFIN kā tādam.
Viatore, 21.marts 2018, 10:30
Nu tā tāda, ja brauc ar nakšņošanu :) Holidejs sver 4kg (tālu neaiznesīsi) un maksā pie 100 eur
Man ir šitāda vienkāršā - http://www.neoshop.lv/ziemas-telts-holiday-ice-h-1011.html, maksāja ~20 eur un sver 1.5kg. Papildus priekš stiprināšanas pie ledus nopirku 4 8mm cilpas ko ieskrūvēt ledū. Bišķi bija jāpačakarējas un video jāpskatās kā viņu salikt, bet pret vēju aizsargā labi.
daddy_j, 20.marts 2018, 17:31