Dzīve pilna pārsteigumu! Kas meklē tas atrod,tik to meklētāju saradies bez jēgas ..
Bleiers, 31.marts 2015, 11:12
Ak dievs, ko nu ? Tagat tavs "Elitārais" sporta veids būs sačakarēt ar citiem gribētājiem, ārprāccccc.......kā tu to pārdzīvosi :( ? Man vienreiz šis viss pieriebsies, un publiski nosaukšu apmēram 70 foreļupes. Nu nav forelists labāks, vai elitārāks par citu ibio, upes pieder valstij, jebkurš var braukt uz viņām un makšķerēt. Ne visiem patīk vazāties gar upēm, ne visiem patīk foreles.
yuuhuu, 31.marts 2015, 15:11[/quote]
Sveiks,yuuhuu!.. Jau pirmās rindas lasot parāva uz smiekliem,bet tas tā..nepārproti tikai mani..es patiesībā pavisam vienkārš cilvēciņš esmu un nav man foreļošana nekāds sports,bet gan aktīva atpūta - hobijs.Atļaušos piebilst,ka nekad neesmu teicis,ka foreļošana būtu pārāka par citu zivju ķeršanu un neuzskatu šo savu hobiju arī ne par elitāru neko..es daru to,kas man patīk un man patīk arī citas zivis un to ķeršanas veidi.Par to 70 upju atklāšanu vari necensties..kartē var saskaitīt pāris simtus vismaz,kuri uzrakstīti un,ja pat ar pirkstu iebakstīsi kādā upes posmā,tad tici man-nevienu nepārsteigsi šeit.Varbūt es varu vienīgi pārsteigt(diezvai gan tevi),ka arī Daugavā ir manītas foreles:) Zinu arī to,ka satversmē rakstīts,ka valsts pieder tautai,tādejādi visiem atļauts atrasties un pārvietoties tauvas joslā,tai skaitā arī man un tev. Par tiem meklētājiem,kuri saradušies bez jēgas (tai skaitā protams netrūkst tādu peģiku kā martins_riga),aizvien retāk izdosies ko atrast,bet gan jau,ja Tu "pavazāsies" gar upi,tad arī Tu kko iespējams atradīsi :)
P.S. Nekā personīga protams,yuuhuu un,lai tev ne asakas ! .. ;)