foreljupju lielaakaa nelaime ir celji,kas pie taam pieiet.Pa brikshnjiem shie neies stiept smago akjiiti ar citaam uzparikteem
25.marts 2015, 10:35 | links
Krietni humānāk 'būtu vispār neapmeklēt foreļupes kādus gadus 2-3, ne tā?Domaaju malikjiem nepiemiit humaanisms un vieniigais kas tos padara nervozus pie mazajaam upiiteem ir mees,kas reizeem var arii paaraudzinaashanas noluukos kljuut sadistiskaaki :)
adriatico, 25.marts 2015, 07:20
Nu bet es par attieksmi arī runāju. Kā var izcelt un popularizēt uznākošo ēdamgumiju mikrodžiga vilni ja tas jau pēc savas būtības ir radīts lai SLĀNĪTU efektīvāk nekā sliekojot? Teiksiet, džigotāji neiepauzē, tā dara tikai sliekotāji? Absurds.
Man ir personīgas pretenzijas pret šitiem ēdamgumiju matadoriem, uzskatu ka viņi nodara lielāku postu nekā sliekotāji - tas ir mans viedoklis. Bet gan jau sulla tūlīt mani atkal nodēvēs par gaļenieku...
Labas kapsulas bombonku vietā gaļiniekiem,lai asins piegarša vazājoties gar upēm..
zverkavis, 24.marts 2015, 16:08
Tas CL reklāmas.
Blutbombette™ ir inovatīvs un ļoti efektīvs atraktors gan saldūdens, gan sālsūdens plēsīgo zivju pievilināšanai.
Komplektā: 10 tabletes, 1 kapsula
Nav paredzētas lietošanai cilvēku uzturā!
Zivīm redz jau var.
Ar cieņu.
addd, 24.marts 2015, 19:22
Nu bet es par attieksmi arī runāju. Kā var izcelt un popularizēt uznākošo ēdamgumiju mikrodžiga vilni ja tas jau pēc savas būtības ir radīts lai SLĀNĪTU efektīvāk nekā sliekojot? Teiksiet, džigotāji neiepauzē, tā dara tikai sliekotāji? Absurds.
Man ir personīgas pretenzijas pret šitiem ēdamgumiju matadoriem, uzskatu ka viņi nodara lielāku postu nekā sliekotāji - tas ir mans viedoklis. Bet gan jau sulla tūlīt mani atkal nodēvēs par gaļenieku...
zverkavis, 24.marts 2015, 16:08