Foreles

foreljupju lielaakaa nelaime ir celji,kas pie taam pieiet.Pa brikshnjiem shie neies stiept smago akjiiti ar citaam uzparikteem
25.marts 2015, 10:35 | links

Negribās pat domās piemest,kas notiktu ar eletriķiem,ja satiktu tos upmalā..
25.marts 2015, 10:33 | links

Manā pusē ir norma ievilkt trīs fāzes no netālās dārza mājiņas... Šodien būs iespēja šo rajonu apsekot un pie viena arī iemērkt vizbuli:)
25.marts 2015, 10:18 | links

peec elektrikjiem nekaa dziiva nepaliek,veezhi,mailes,viss aiziet bojaa un jaa ja kaada izdziivo,kas foreljupee ir maz ticams njemot veeraa taas dziljumu un platumu,tad paliekot neaugliigi.
25.marts 2015, 10:11 | links

Dalju Tirzas malikji reulaari iet ar elektriibu un taa ir daudzu upju realitaate

25.marts 2015, 09:50 | citēt | nosūdzēt | links

Nez kā tiek apreiķināts šo suņu nodarītais kaitējums videi. Neesmu speciālists, bet runā ka zivis ,kas atgūstas pēc strāvas trieciena paliek neauglīgas.
25.marts 2015, 10:06 | links

Njāā,Ko tik te neizlasīsi,gulbji,stārķi,vardes,maliķi,gaļinieki,bebri,gan jau ir kaut kas vel par ko vajadzētu parunāt-vai tad tas ir viss!?Un tagad vel te rusofobija sāk iezagties!:D Rusofobija tas ir biznes politiķiem,lai sedetu gadiem un naivuļi par viņiem patstāvīgi balsotu!:D Jauna tēma te var pavērties,Rusofobs forelists gan jau ari ir kaut kur vainīgs!
25.marts 2015, 09:55 | links

Dalju Tirzas malikji reulaari iet ar elektriibu un taa ir daudzu upju realitaate
25.marts 2015, 09:50 | links

Tere!
Ko maliķiem darīt pie patukšas upes?
Sajūtas,ka daļai skribentu maliķufobija līdzīgi kā politikāņiem rusofobija.
25.marts 2015, 09:28 | links

Krietni humānāk 'būtu vispār neapmeklēt foreļupes kādus gadus 2-3, ne tā?

adriatico, 25.marts 2015, 07:20
Domaaju malikjiem nepiemiit humaanisms un vieniigais kas tos padara nervozus pie mazajaam upiiteem ir mees,kas reizeem var arii paaraudzinaashanas noluukos kljuut sadistiskaaki :)
25.marts 2015, 08:18 | links

Krietni humānāk 'būtu vispār neapmeklēt foreļupes kādus gadus 2-3, ne tā?
25.marts 2015, 07:20 | links

Ēdamgumiju matadori,vobleru vai kādu citu ēsmu matadori, tas nav svarīgi,arī tas cik man pa copes dienu pieķerās nav svarīgi, svarīgi ir to visu nesaslānīt tašā. Pats paņemu tikai tik cik vienā reizē var apēst divgadīgs džeks un 35-40cm īpatni vēl apēst nevar, tāpēc nākas paņemt tādu uz 30cm.

24.marts 2015, 18:01 | citēt | nosūdzēt | links

Svarīgi Aldenss ir tas, cik saudzīgi zvīti atlaidīsi( ja bik ir saprašana), un cik saviem dzimtajiem atsāsi... Pārejais nav svarīgs.
24.marts 2015, 22:22 | links

Blutbombette™..Tas viss ir fufelis manuprāt .. kārtējais mārketinga triks..
24.marts 2015, 20:30 | links

Labas kapsulas bombonku vietā gaļiniekiem,lai asins piegarša vazājoties gar upēm..
24.marts 2015, 20:21 | links

Nu bet es par attieksmi arī runāju. Kā var izcelt un popularizēt uznākošo ēdamgumiju mikrodžiga vilni ja tas jau pēc savas būtības ir radīts lai SLĀNĪTU efektīvāk nekā sliekojot? Teiksiet, džigotāji neiepauzē, tā dara tikai sliekotāji? Absurds.
Man ir personīgas pretenzijas pret šitiem ēdamgumiju matadoriem, uzskatu ka viņi nodara lielāku postu nekā sliekotāji - tas ir mans viedoklis. Bet gan jau sulla tūlīt mani atkal nodēvēs par gaļenieku...

Labas kapsulas bombonku vietā gaļiniekiem,lai asins piegarša vazājoties gar upēm..

zverkavis, 24.marts 2015, 16:08
Tas CL reklāmas.

Blutbombette™ ir inovatīvs un ļoti efektīvs atraktors gan saldūdens, gan sālsūdens plēsīgo zivju pievilināšanai.
Komplektā: 10 tabletes, 1 kapsula
Nav paredzētas lietošanai cilvēku uzturā!

Zivīm redz jau var.

Ar cieņu.

addd, 24.marts 2015, 19:22
24.marts 2015, 20:19 | links

Tad jau manējie arī drīz būs klāt,ja melnie paceļam nebūs nošmorējuši :)
24.marts 2015, 19:43 | links

šodien Kurzemē pirmie stārķi lidinājās, drīz būs pavasaris :)
24.marts 2015, 19:34 | links

Nu bet es par attieksmi arī runāju. Kā var izcelt un popularizēt uznākošo ēdamgumiju mikrodžiga vilni ja tas jau pēc savas būtības ir radīts lai SLĀNĪTU efektīvāk nekā sliekojot? Teiksiet, džigotāji neiepauzē, tā dara tikai sliekotāji? Absurds.
Man ir personīgas pretenzijas pret šitiem ēdamgumiju matadoriem, uzskatu ka viņi nodara lielāku postu nekā sliekotāji - tas ir mans viedoklis. Bet gan jau sulla tūlīt mani atkal nodēvēs par gaļenieku...

zverkavis, 24.marts 2015, 16:08

Tas CL reklāmas.

Blutbombette™ ir inovatīvs un ļoti efektīvs atraktors gan saldūdens, gan sālsūdens plēsīgo zivju pievilināšanai.
Komplektā: 10 tabletes, 1 kapsula
Nav paredzētas lietošanai cilvēku uzturā!

Zivīm redz jau var.

Ar cieņu.
24.marts 2015, 19:22 | links

Atskabargas tiešām vajadzētu nolocīt.Es to izdariju pēc reizes kad iesmēlu tikliņā smuku forelīti un āķa gals kas cauri lūpai izdūries iepinās tīkliņā un forele rotējot tā iepiņķerējās ka izpiņķerēšana bija pārāk ilga un beigas bij bēdīgas.
Nejutu lielāku aizgājušo zivju pieaugumu dēļ nolocitām atskabargām.Bet zivi atbrīvot krietni viegāk, ātrāk.Vieninieki man bija tik dažiem roteriem, patika, zacepu bij tiešām mazāk, iespējams mazliet biežāki tukšie ņēmieni bija, tā likās.Tas āķis jau galugalā griežas līdz.Vobleriem domāju tas pilnīgi bez problēmām strādātu.
Visi kam ir atskabargaini āķi,Paņemiet tagad smalkas standziņas vai zivs atbrīvojamās knaiblītes un uzdrošinaties pielocīt atskabargas, nenožēlosiet:)
24.marts 2015, 18:40 | links

Ēdamgumiju matadori,vobleru vai kādu citu ēsmu matadori, tas nav svarīgi,arī tas cik man pa copes dienu pieķerās nav svarīgi, svarīgi ir to visu nesaslānīt tašā. Pats paņemu tikai tik cik vienā reizē var apēst divgadīgs džeks un 35-40cm īpatni vēl apēst nevar, tāpēc nākas paņemt tādu uz 30cm.
24.marts 2015, 18:01 | links

Nezinu kā ar citiem , bet personīgi es šogad cik esmu bijis , nēesmu sajutis nevienu copi vēl ..nesaprotu , ko daru nepareiz . vobleri , rotiņi ..tas laikam nav mans lauciņš . :)
24.marts 2015, 17:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager