sliekosi ar mākslīgo slieku, kura izskatās, smaržo un pat garšo intensīvāk par dabīgo?
Esi dzirdējis par medībām un foto medībām?, varbūt vari aizsākt foto makšķerēšanu, un paskatīties uz zivi tikai caur objektīvu
mikucis15, 24.marts 2015, 11:27
kad riepu dūrējs un fileju eksperts Sulla mani nodirsa, es paskaidroju savu nostāju - redzams, ka lasījis to neviens netika.
Atkārtošos.
Ir situācijas, un ļoti bieži, kad man pietiek tikai to zivi izmānīt. Nu gadās, iznāk virsmērs līdzi māneklim un metru no kājām apmētās un aizpeld atpakaļ uz savu paceri. Man ar to PIETIEK, es EJU TĀLĀK. Man nevajag OBLIGĀTI TO ZIVI DABŪT ĀĶA GALĀ. Arī tādos 2x2m laukumiņos starp sanesēm es nemetīšu nekad - ja arī metīšu, tad pirms nav NOŅEMŠU āķus vispār - forele tāpat pakamps un sekundi, divas, neatlaidīs. Šādi man nav jāsatraucās ka forele aprausies ar āķi rīklē. Emocijas gana. Jums nepietiek? Nu tad bombījat un slānat ar smaržīgajiem un garšīgajiem tārpiem, bet nevajag gudri pļūtīt par copes ētiku. Zivis es nefotografēju, ja es atlaižu tad atlaižu nevis māžojos.
Izteicos gana skaidri?
24.marts 2015, 12:27 | links