Gulbītis arī cilvēciņu var nosist, pirms kādiem 2-3 gadiem viens laikam Rīgā peldējās un neizpeldēja pēc gulbja uzbrukuma, palika beibe 9.mēnesī.
23.marts 2015, 14:46 | links
Es šo tēmu lasu lai izskaitļotu foreļu vietas un makšķerēšanas knifus nevis lai par čūskām un stārķiem ko jaunu uzzinātu :D
boblers, 22.marts 2015, 20:26
Daudz esi izskaitļojis? Vairāk izskaitļosi,ja gar upēm dzīvosies vai izlasīsi visu penteri no pirmās lapas.. ;)
Bleiers, 22.marts 2015, 20:52
Es šo tēmu lasu lai izskaitļotu foreļu vietas un makšķerēšanas knifus nevis lai par čūskām un stārķiem ko jaunu uzzinātu :D
līdz patiesības graudam kaut kā jāaizrokas :) Tātad ar vardēm un to kurkuļiem barojas foreles, bet vardes lielos daudzumos noēd nelietīgie stārķi. Stārķi pie mums ne mazāk kā bebru, tātad gāžam šo ligzdas nost tāpat kā bebru dambjus!
p.s. ceru ka šo nevainīgo joku kāds nepārpratīs.
Sulla, 22.marts 2015, 19:03
līdz patiesības graudam kaut kā jāaizrokas :) Tātad ar vardēm un to kurkuļiem barojas foreles, bet vardes lielos daudzumos noēd nelietīgie stārķi. Stārķi pie mums ne mazāk kā bebru, tātad gāžam šo ligzdas nost tāpat kā bebru dambjus!
p.s. ceru ka šo nevainīgo joku kāds nepārpratīs.
Sulla, 22.marts 2015, 19:03
Var jau būt , ka spalvu švīkstoņu esmu noturējis par šņākšanu , bet ka čūska locījās , to 100 % redzēju , tātad dzīvas nes uz ligzdu .
gintsgg, 22.marts 2015, 18:29
Domāju ka nebūšu sajaucis , kad to odzi nes 4-5 metrus virs galvas , ļoti labi var dzirdēt to šņākšanu , bet kad līdz ligzdai ir 50 metru , diez vai var dzirdēt mazuļu šņākšanu .
gintsgg, 22.marts 2015, 17:50