Foreles

Jap kaasi, es jau esu agrak izteicies ka pasa sakuma forelistam viskautko ieliekot ar karoti mute, vins tiek pamatigi apzagts.Ta ir lielaaka dala no forelu makskeresanas burvibas- meklet sis skaistas zivis. Novelu tev piedzivot ko nozime atrast pasam savu upi un to sargat.
Piedodiet par garumzimem.
23.februāris 2014, 10:37 | links

Kaasis1985 labs ir še tev upes nosaukums kur ir foreles Amata. Brauc un ķer :)
23.februāris 2014, 07:23 | links

Cik noprotu tad šeit visi speci,ja liek iesācējiem staigāt pāris gadus gar upi,un ar lazdas kātu rokā.
Itkā jau forumus taisa lai daudzmaz viens otram palīdzētu vai parunātu, šajā gadījumā par copi,un kāpēc gan man to nepamēģināt....tieši foreles.Neviens tak nepiedzima ar kātu rokās,un labākajā gadījuma pie foreļupes,visiem tak ir bijusi sākuma stadija,kad,kas un kā jāsāk un jādara.Vai netā BLEIERS!!!

kaasis1985, 23.februāris 2014, 00:24

Cik noprotu tad šeit visi speci,ja liek iesācējiem staigāt pāris gadus gar upi,un ar lazdas kātu rokā.
Itkā jau forumus taisa lai daudzmaz viens otram palīdzētu vai parunātu, šajā gadījumā par copi,un kāpēc gan man to nepamēģināt....tieši foreles.Neviens tak nepiedzima ar kātu rokās,un labākajā gadījuma pie foreļupes,visiem tak ir bijusi sākuma stadija,kad,kas un kā jāsāk un jādara.Vai netā BLEIERS!!!

kaasis1985, 23.februāris 2014, 00:24

Nu bāC vīri .. jokus taču vajag arī saprast..;)
P.S. es pats arī tikai mācos..bieži vien arī bez kāta rokās..mans uzskats ir sekojoš..jo vairāk pavadīsi laika pie ūdeņiem,jo vairāk ko arī sapratīsi.Ja būsi vienā vietā bijis vairākas reizes,tad Tu principā jau būsi kā viens no šīs vietas elementiem-atiecīgi,jo mazāk nezināmā būs.Visvairāk uzzināsi pēc paša pieredzes..tici man.. ;)
23.februāris 2014, 03:19 | links

Saproti videjais latvietis foruma makskernieks ir lecigs ka puika vai ari ka caca- patik dargas, spozas lietinas.
23.februāris 2014, 01:15 | links

23.februāris 2014, 00:24 | links

kāpēc tik pēkšņi šogad? varbūt labāk nākamgad ?

Sveiks biedri,ir doma uzsākt šogad pastaigāt pa upītēm pameklēt kādu foreli,tikai problēma tāda vai tajās upēs kas ir.Tas būtu ap Smilteni kādi 30 km rādiusā...piemēram Vija,Rauza,Palsa,Abuls,Šepka....un gan jau ka vēl.Gribētu dzirdēt kādu pozitīvu atbildi.
Paldies!

kaasis1985, 16.februāris 2014, 22:49

vaivads, 22.februāris 2014, 10:54

.. Labs! .. :) Es ieteiktu no sākuma čomam pāris sezonas vnk bez rīkiem gar upēm pastaigāt..saprast kādos zābīšos labāk,tad pēc kāda laiciņa arī ar pliku lazdas kātu pavicināt un tikai tad aizdomāties par mānekļa iegādi.. :)
22.februāris 2014, 21:50 | links

kāpēc tik pēkšņi šogad? varbūt labāk nākamgad ?

Sveiks biedri,ir doma uzsākt šogad pastaigāt pa upītēm pameklēt kādu foreli,tikai problēma tāda vai tajās upēs kas ir.Tas būtu ap Smilteni kādi 30 km rādiusā...piemēram Vija,Rauza,Palsa,Abuls,Šepka....un gan jau ka vēl.Gribētu dzirdēt kādu pozitīvu atbildi.
Paldies!

22.februāris 2014, 10:54 | links

Laba iesildīšanās ledainā ūdenī, tur jau vaiarāk sanāk atsildīšanās :))) Pēc tam jāsīldās ar 40grādīgo sildītāju :)
22.februāris 2014, 06:51 | links

paķer pleznas līdzi un es Tev visu parādīšu..:D:D:D

Bleiers, 21.februāris 2014, 14:04

nu psihs kas psihs! Un ko tur meklē starp lediem, zaceps? :D

Sulla, 21.februāris 2014, 16:11

Sulla,nu kāpēc uzreiz psihs :B ,es tikai biju ievērtēt vienā upē,kas ar ledu un iespējām paspiningot jūras veltes..nu pie reizes ar čomu sporta pēc nodevām krosiņu pa brikšņiem un tā teikt iesildījāmies pirms 4. maija stipro skrējiena Sinevillā .. :D
22.februāris 2014, 02:36 | links

Es tik vienu nesaprotu...brīžiem pārmet, ka TV raidījumi atkārtojas, brīžiem to, ka kādi raksti...un tad, pēkšņi kāds ir "atmodies" un sākas viss ķīselis no gala...
Nu kāds fucking, piedodiet bišķi dusmu uzdzina, varavīksnenēm var būt nārsts...tas, ka pamodies no rīta ar stāvošu krānu, nebūt nenozīmē, ka iznārstosi, ... nu tā zivju valodā izsakoties :D

eMKa, 21.februāris 2014, 16:53
:D :D :D

Ja Tu par manu tekstu, jau paskaidroju - tas bija pārdomāti cilvēkam, kurš negrib pat likumā apskatīties termiņus! Tātad arī nezinās izmērus, nemaz nerunājot par citām lietām!

Bandito, 21.februāris 2014, 17:23

Nē, tas nav par Tavu tekstu :) tas vispābā par varavīkšņeņu iespējamo nārstu.
21.februāris 2014, 20:39 | links

Es tik vienu nesaprotu...brīžiem pārmet, ka TV raidījumi atkārtojas, brīžiem to, ka kādi raksti...un tad, pēkšņi kāds ir "atmodies" un sākas viss ķīselis no gala...
Nu kāds fucking, piedodiet bišķi dusmu uzdzina, varavīksnenēm var būt nārsts...tas, ka pamodies no rīta ar stāvošu krānu, nebūt nenozīmē, ka iznārstosi, ... nu tā zivju valodā izsakoties :D

eMKa, 21.februāris 2014, 16:53

:D :D :D

Ja Tu par manu tekstu, jau paskaidroju - tas bija pārdomāti cilvēkam, kurš negrib pat likumā apskatīties termiņus! Tātad arī nezinās izmērus, nemaz nerunājot par citām lietām!
21.februāris 2014, 17:23 | links

21.februāris 2014, 16:53 | links

Izskatās ka ar pleznām būs par maz,vajag ko vairāk :D:D:D
21.februāris 2014, 16:17 | links

Bleiers, 21.februāris 2014, 14:04

nu psihs kas psihs! Un ko tur meklē starp lediem, zaceps? :D
21.februāris 2014, 16:11 | links

Paldies!

Bleiers, 21.februāris 2014, 14:02

http://failiem.lv/g/krmaccx#i1
21.februāris 2014, 14:04 | links

Paldies!

21.februāris 2014, 14:02 | links

Tonis-nepretendēju uz taisnību:), copes kolēģa-skolotāja teiktais likās, kā aksioma. Vēlākos laikos komercdīķos ķertās izlikās tādas pašas. Taimiņu pašam nācies uz Jāņiem izcelt pavisam mazā upelē.
19.februāris 2014, 10:42 | links

Nu re ,ejam tālāk skaidrības labad,tā saucamais taimiņš ir strauta foreles jūras paveids, vai varavīksnes foreles līdzībnieks?Un pie kādas pasugas jāpieskaita tā saucamo 'spožo' ,kas gar jūras piekrasti ganās?
18.februāris 2014, 23:10 | links

Ticamākais ka šamējie ir taimiņi, ir gadījies pat jūnija mēnesī redzēt upē, kad līmenis jau ir zems (foreļupes).
18.februāris 2014, 22:57 | links

Vairi,
esi pārliecunāts ,ka tie bij varavīksnes foreļi?
Ja jau upele savienota ar jūru,tad var būt tie bij tā saucamie 'spožie' lasēni?
Nepretendēju uz 'viedo' viedokli,varbūt kāds var gurāk apskaidrot...:)
18.februāris 2014, 22:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager