Foreles

Labdien, cienījamie makšķernieki. Piedāvājumā jauni, skaisti un kvalitatīvi zivju uztveramie tīkliņi fancy fish. Individuāli gatavoti. Ir divi modeļi dažādos izmēros. Zemāk links uz foto albumu. Interesentus, lūdzu, sūtīt vēstules.

fancyfish

http://www.copeslietas.lv/site/bildes/albums/fancy-fish/
6.aprīlis 2013, 10:26 | links

Tirgojas ļoti labs "waders". - Frogg Toggs® Hellbender™ Stockingfoot Chest Waders

Uzsūtīts no www.cabelas.com un rezultātā izmēru par mazu,kam negadās :)

Izmērs - M
Cena - 100Ls
4.aprīlis 2013, 22:42 | links

[quote=302836]Esmu mēģinājis, nepatīk. Lapa bieži līp, īpaši straumē.

līdzīgas asociācijas..
4.aprīlis 2013, 19:06 | links

Es arī novēroju šo pašu problēmu - Nerotē uzreiz, iemešanas brīdī un, kad sāk, tad jau potenciālā vieta ir garām...

manamejais, 4.aprīlis 2013, 17:59

Ja būtu garām, tad vēl neko. Drīzāk varētu teikt, ka vieta izčakarēta...
4.aprīlis 2013, 18:14 | links

Mēsls, lai neteiktu vairāk. Iespējams, ka darbojoties šis tiešām ir efektīvs, bet te sākas problēma - tas draņķis tā vienkārši nesāk darboties, bet vajag uzrāvienu.
Kādā ezerā tam varbūt nav tik lielas nozīmes (lai gan kaitinoši gan), taču tādā foreļupē šis māneklis ir bezcers - tur vajag rotiņu, kas grieztos uzreiz, taču šis štrunts pilnigi noteikti nav pie tādiem pieskaitāms.

Hotentots, 4.aprīlis 2013, 12:35

Es arī novēroju šo pašu problēmu - Nerotē uzreiz, iemešanas brīdī un, kad sāk, tad jau potenciālā vieta ir garām...
4.aprīlis 2013, 17:59 | links

Pagājušajās brīvdienās niekojos ar Balzer Master Jig..to ērtāk palaist zem ledus tālākās distancēs džiggalvas svara dēļ..rezultātā nekas nepieteicās,ja neskaita sevi pašu..:D
4.aprīlis 2013, 15:24 | links

Mēsls, lai neteiktu vairāk. Iespējams, ka darbojoties šis tiešām ir efektīvs, bet te sākas problēma - tas draņķis tā vienkārši nesāk darboties, bet vajag uzrāvienu.
Kādā ezerā tam varbūt nav tik lielas nozīmes (lai gan kaitinoši gan), taču tādā foreļupē šis māneklis ir bezcers - tur vajag rotiņu, kas grieztos uzreiz, taču šis štrunts pilnigi noteikti nav pie tādiem pieskaitāms.
4.aprīlis 2013, 12:35 | links

Njaaa, Thunderbugs tāds interesants ir...īsti labi tomēr negriezās. Bet! Runā, ka pavasarī, kad forelīte vēl slinka, lapiņas tūļīgā griešanās esot labs veids, kā iekārdināt zivi. Protams, ja tā lapiņa vispār griežās :D
4.aprīlis 2013, 12:31 | links

vienreiz uzliku, noķēru pāris asarīšus, līdaķeli un atstāju kokā. Pakaļ nekāpu :)
4.aprīlis 2013, 12:08 | links

Man ar šim nav īsti ticības, bieži saķerās, kā jau minēts lapiņa mēdz salipt. Biežāk uz šo esmu dabūjis alatas...
4.aprīlis 2013, 11:12 | links

Lapiņa īsti labi negriezās, pāspēju noķert vienu meženi, pāris asarīšus un tad norāvu... kaut kā vairs negribās viņu pirkt.
4.aprīlis 2013, 11:09 | links

Esmu mēģinājis, nepatīk. Lapa bieži līp, īpaši straumē.
4.aprīlis 2013, 11:08 | links

P.S.
Kādas atsauxmes par Mepps Thunder Bug..??
4.aprīlis 2013, 11:06 | links

Divreiz jau sogad esmu bijis sada pastaiga,abas reizes zivtinu sanaca izmanit,bet aijjjj ka pavasaris negrib nakt!:(
3.aprīlis 2013, 21:56 | links

3.aprīlis 2013, 20:47 | links

3.aprīlis 2013, 17:51 | links

0.18-0.20 monofīlā, Owner Broad.
1.aprīlis 2013, 23:05 | links

Area fishingam izmantoju Varivas Light Game Mebaru Nulon. Ļoti labi tur mezglu, ir gluda, testi atbilst rakstītajam. Bet nu ar mono copēju tikai foreles dīķos, priekš upēm tomēr izmantoju PE auklas, citrreiz sienu Fluoro pavadu klāt.
1.aprīlis 2013, 16:29 | links

Šaņins viņu iesaka, iegādājos, patīk, neliela atmiņa, labi tur mezglā, no visām mono auklām kādas man bijušas viennozīmīgi labākā, man ir 8lb versija ir doma arī 6lb iepirkt.
1.aprīlis 2013, 16:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager