Foreles

MK-> paldies par raidījumu. Neticu, ka ametīsi foreļu spiningošanu. Willow teica, lai Tu man pats pastāstot, kas par īslaicīgu prāta aptumsumu Tev bija uznācis ;)
6.jūnijs 2012, 22:46 | links

Pēc teorijas melnu vislabāk saskatīt, vislielākais kontrasts esot, sudrabainais visuniversālākais, manuprāt sudrabs + melns ir laba kombinācija. Pašam uz melnu mepps (1un 3nr.) nekādi dižie lomi nav bijuši.
6.jūnijs 2012, 21:59 | links

ko sakat par melnas krāsa rotiņiem?
6.jūnijs 2012, 20:43 | links

Es teiktu, ka mušiņmakšķerēšanas nimfošana un un mikrodžigs ir praktiski viens un tas pats. Abas tehnikas var izpildīt praktiski identiski. Nedaudz atšķiras kāti un iemetiens. Man ir džiggalvas ar tāda pat izmēra galvām, kā mušošanas nimfām. Gumijas ir dažādas un var uztaisīt visdažānākās "džignimfas"...

Nepiekritīšu nevienam, kas teiks, ka ar mušu ķert foreles ir stilīgi un elitāri, bet ar praktiski identiskiem mānekļiem ar spiningu- neētiski.

Ja nimfā vajag būt spalvām, varu aiziet pie Alatas Roļa un pasūtīt, lai viņš manas džiggalvas "apģērbj", kā mušotāju nimfas. Un tad es varēšu tās pludināt smuki gar akmeņiem lejā pa straumi, vadoties pēc aizplūstošās auklas... Varu pat peldošu indikātoru uzsiet, lai vairāk atgādina nimfošanu ;)

Un ar "džignimfu" iespējams piekļūt vietās, kur ar mušu netiek ;)
6.jūnijs 2012, 17:08 | links

foreleem dazhreiz pat ljoti patiik gumijas, tikai taa copeeshana vairs nav gluzhi spiningoshana. Bet nu mushotaaji jau arii spiningotaajus gaana uz urraa :-) Ir gana interesants tas skrapshkjis uz gumiju, kad taa leni vinju grabina gar grunti :-)
6.jūnijs 2012, 14:58 | links

nomads- nav tur nekāda knifa. Vnk tobrīd neko citu nevarēju piemeklēt un nav tai spolei 4,7:1. bet 5,0 vai 5,1:1, tas ir vecais Sedonas modelis, kas salikts Malaizijā.
6.jūnijs 2012, 13:56 | links

eMKa:
Par Shimano Sedona spoli, vai tās izvēle slēpjās pārnesuma skaitlī 4.7:1 mazajā spolē? Vai arī tur ir kāds cits knifs?
6.jūnijs 2012, 13:36 | links

Protams, ka ir jēga mēģināt. Man pamatā patīk copēt ar vobleriem un rotiņiem, bet ir bijuši arī labi rezultāti ar mikro tvisteriem.
6.jūnijs 2012, 10:57 | links

advokats: nepamēģināsi, neuzzināsi
6.jūnijs 2012, 10:54 | links

Man te tāds stulbs jautājums. Uz dabīgajām ēsmām foreles ķert nedrīkst - to es zinu, respektēju un ievēroju. Bet vai kāds no Jums ir mēģinājis ķert uz gumijas ļurļakiem, kas imitē, piemēram Naktsslieku?

Kā vispār ir ar forelēm un mikrodžigu? ir jēga provēt?
6.jūnijs 2012, 10:38 | links

6.jūnijs 2012, 02:31 | links

6.jūnijs 2012, 02:28 | links

AndrisG.....Okuma Trio ir labs variants..tikai izveelies ar eertaako sev rulliiti tinamo..apaļu vai plakanu.....un ieveeree vai lociņš nav pa stingru...gaumes lieta.....spole tiešām laba ar jaunām,inovatīvām tehnoloģijām..pie mums cena uzskruuveeta,bet pasaules tirguu cena ir ap 80$...atkariibaa no kasetes
6.jūnijs 2012, 02:26 | links

AndrisG- ja gribi piemeklēt atbilstošu spoli "tam" kātam, tad ir Shimano Sedona 2500tā, tikai vajag viņu pie Buma transportēt un lociņu ieriktēt.
P.S. Tas, starp citu arī bija iesākuma komplekts.
5.jūnijs 2012, 20:46 | links

Okuma Hexana ar nav ne vainas,maksa aptuveni 35ls ...
5.jūnijs 2012, 20:34 | links

Kā saka Dukaļskis - cenu kategōrijā līdz 70ls Okumai nav konkurentu. Paskaties to pašu Octana vai Trio.
5.jūnijs 2012, 20:26 | links

Foreļkātam Mitchell Fluid vai Shimano nexave 1000izmēru, vai arī vēl kāds cits variants?
Nevaru atļauties svaidīties ar naudu, tāpēc prasu Jums, lai vēlāk nenožēlotu savu izvēli!
5.jūnijs 2012, 20:14 | links

Nomad - tieši tā, šodien vēroju kur tās zivis ir, likās tik neaizsargāti tie radījumi, visas slēptuves kā uz delnas atliek tikai iegaumēt.
5.jūnijs 2012, 17:55 | links

Šodien tas pats, no rīta klusums, ap pusdienlaiku sāka baroties ar viendienītēm, nočakarējos ar sauso mušu, no kādam 100x vienreiz paņēma un izspļāva :) pilnīga depresija :D Kad viņas atkal sāks ņemt normāli?
5.jūnijs 2012, 17:53 | links

Skataties rītdienas MN - tur būs par viendienītēm :DDD
5.jūnijs 2012, 14:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager