Foreles

H2O-tu kautko piipee? :D
18.maijs 2012, 20:06 | links

Odi apēdīs! Bet piedzīvojumi paliek piedzīvojumi...
18.maijs 2012, 19:57 | links

iesaku jums testeet mergupi,sakot no nitaures,bez zivs nepaliksat
18.maijs 2012, 17:48 | links

Pa cik dzivoju Riga,tad tuvak man ir Vidzemes upes.
18.maijs 2012, 16:58 | links

pa kuru latvijas malu doma klainot?? Vidzemi -Kurzemi? ir sanakusi paris divdienieki
18.maijs 2012, 16:43 | links

Sogad vasara ir doma pa brivdienam pasatigat ar naksnosanu pie upes,pa divas dienas,kad bus silts-varbut ir kads vel,kas ta dara,pa cik lidzgaitnieku tadam avanturam nav,tad varbut butu vel kads zinatajs un interesents ar ko varetu kopa pa divas tris dienas forelees pastaigat?
18.maijs 2012, 11:44 | links

H20 raksti "po ģelu".
18.maijs 2012, 11:32 | links

sodien izmirku, bet tas bija to veerts...ir dikti labi, kad darbs pa visu lv, un dizelis nav mans.
17.maijs 2012, 22:45 | links

gaujiniek-brauc uz muusu vai meemeli,ogres upee ir labas foreles kaa ari daudz lidaku,tetim ar bus intresanti
17.maijs 2012, 21:25 | links

Man si ir ota forelosanas sezona un visu pats esmu gan apguvis,gan upes esmu pats atradis nevienam neprasot un sogad jau 3 jaunas forel upites esmu atklajis,foreles dodos viens,lidzgaitnieku nav un nav bijis,un neviens man neko nav nedz macijis ,nedz radijis,visu pats lenam kozu vala,pa cik man viena darba dala ir sastita ar kartem,tad ir resursi,ko petit un ari atrodu mekleto-NESLINKOJIET UN VISS SANAKS!:)Informacijas pateicoties netam ari pietiek!;)
17.maijs 2012, 21:07 | links

kapracis> kaut ko nejauc draudziņ? Man jau liekas tu te esi foreļgids, ja var ticēt parcopi.lv ieliktajam linkam (11.maijs 2012, 13:12) uz jūsu kopīgās copes atskaiti ;) Cik zinu tad es nevienu CL jauno censoni neesmu vedis uz savām upēm, izņemot ROTO, bet viņš jau sen kā nav iesācējs un kopā braucām foreļot jau 90. tajos.
17.maijs 2012, 20:34 | links

Un Amata ,Brasla ir diezgan patālu 80kilometri turp atpakaļ padsmit lati...
17.maijs 2012, 18:55 | links

Heh ta jau laikam foreles pagaidīs līdz vasarai. Labak tiesham ar senci aizbraukshu uz kadu ezeriņu ,svdk vēl netikshu nekur ;D
17.maijs 2012, 18:54 | links

Labak tiesam brauc uz kadu ezeru,kur laivu var noiret un patrenka lidakas,tas izskatisies vairak pec atputas!Forelosana ne visiem patiks.
17.maijs 2012, 17:48 | links

....ar senci labāk brauc līdakās - jo ne visai labam spinigotājam foreļ_brikšņi un krūmu vimbas var izvērsties par lielu murgu!
17.maijs 2012, 17:42 | links

Tu tač pats- Gaujiniek te vienreiz citiem stāstiji- Amata, Brasla utt... vai tad tas ir tālu?!!:)
labāk brauc līdakās
17.maijs 2012, 17:22 | links

prasi Sullam-viņš visiem stāsta. ik sevišķi jaunajiem entuziastiem.
es neteikšu! negribu liekus konkurentus un lai pēc laika tur brauktu tavi radi un radu radi!
17.maijs 2012, 16:54 | links

Varat lūdzu kāds PM kādu foreļupīti ,kas atrodas vituvāk Rīgai ,zinu ka nekaunīgi ko tādu lūgt ,bet mans tētis ;D (kas nav foreļu entuziasts) grib sestdien vest mani copēt...Nu vinsh grib uz līdakām es gribu viņu iemānīt braukt uz forelēm ;D Nu un vinsh teica: Ka brauks ar mani tikai ja uzzināshu kādu uppīti pēc iespejas tuvāk Rīgai.
17.maijs 2012, 16:32 | links

Sulla - emocijas tiešām neaprakstāmas un āķis lūpā gan. Bet vasaras karstumā gan mani forelēs nedabūt :)))
Es to akmeņgrauzi/maili pirmo reizi tādu redzēju, tāpat kā foreli un alatu. Bet arī padomāju par tām krāsām, jo kazragi arī tādi sarkani metās.
11.maijs 2012, 17:10 | links

Sulla.Paldies.
11.maijs 2012, 16:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager