Foreles

AndrisG> oi nezinu, iespējams vēl esi pārāk jauns, vēl tāds īsts copmanis neesi nobriedis vai kas cits :D Jo kas var būt labāks par vasaras rītausmu pie foreļ(alat)upes?! Kaut neķeras, kaut zābaks caurs, kaut apslimis vai cita ķibele, bet tie ir īsie brīži kad dvēsele gavilē un tev liekas ka saplūsti ar dabu! :) Lai es aizmuktu, nekad!
21.augusts 2011, 21:14 | links

AndrisG > Šādu ar copes iznākumu nebiju dzirdējis , bet godīgi un atklāti , kā ir tā ir ... :DD!
21.augusts 2011, 20:53 | links

Nu gadās, bet vismaz uzzināju ka lētais Lucky Jon rotiņs par 47sant strādā:]
Tg būs mācība - rudenī labak ilgāk pagulēt.
21.augusts 2011, 20:29 | links

:DDDDDDDDDD
21.augusts 2011, 20:14 | links

AndrisG->
dzīva anekdote!:D
21.augusts 2011, 19:35 | links

Sodien piecelos 3:45 lab gaidu 4:30 lai ietu uz upi. Lab aizeju plkst ir 5:00 par agru nu tad gaidiju pus stundu uz tilta un gāju makšķerēt, pamakškērēju 10min un sapratu ka šodien nav garīgā prieks copes un devos atpakaļ mājās:D
Gan kkād pa dienu noiešu to upes posmu:D
21.augusts 2011, 19:33 | links

AndrisG> ko ta tu pa tumsu? :) nu saule lec 6:00, copēt jau var sākt pustundu iepriekš, bet nu pavēsie rīti, velk uz rudeni, alatas tik agri vairs nebarojas kā vasaras vidū.
20.augusts 2011, 22:26 | links

rīt no rīta ap 4:00 došos uz atkan nezināmu upes posmu ķert alatas:) posms varētu būt apmēram kādi 10km.
un arī tad izprovešu kā ir makšķerēt ar nolocītām atskabargām;]
20.augusts 2011, 20:36 | links

urmaas > nav tik traki , viena daļa viņas vairāk izbiedē brienot gar upi.... :DDDD !!!
foreles arī gudras palikušas , vairs nelec no paslēptuves katram bleķim pakaļ .. :).
19.augusts 2011, 17:38 | links

Ko jūs var jemties.Tāds makšķernieku presings,kā Lv,nav nekur citur pasaulē.Iespējam,ka jūsu bērni ķers tikai varavīksnenes maksas dīķos.Un par strautenēm lasīs tik grāmatās un skatīsies enciklopēdijā.
19.augusts 2011, 17:30 | links

Tu jau neprasīji upi, kur forelēm "laga petik" lai arī ko tas nozīmētu...
19.augusts 2011, 17:09 | links

epox59> es jau esmu nokeris savu pirmo foreli bet mazinas ka kauns focet.
aigaigars> salaca ir liela upe un kur salaca ir kada straume tur kautkadas alges uz akmeniem tape tur forelem laga nepetik .un undens tur ir ka kafija ar pienu.
sodien es tur dosos kert sapalus. :)
19.augusts 2011, 16:59 | links

kvoks
Skati pastu
19.augusts 2011, 16:28 | links

Girtens,ko tas brakaru bariņš darīja un tieši kur?
18.augusts 2011, 21:36 | links

Es arī par to iedomājos, vai rakstītu par upi, ja tā būtu pilna ar forelēm... Atbilde ir jā, varbūt detaļās neiedziļinātos. Piemēram nepieminētu upes nosaukumu :) Tirza bija laba foreļu, alatu upe, un cerams kādreiz atkal tāda būs, gribētos to arī pašam redzēt.
18.augusts 2011, 19:26 | links

seinass > Atver Latvijas karti , aizver acis un dur ar zīmuli , pildspalvu ... tur !
Tad , sakrāmē mugursomu ,izplāno cik , ko līdzi ņemt un uz priekšu !
Tu zini kāds Tev būs lepnums , svešā vietā , nepazīstamā upē noķert savu , varbūt pirmo foreli ..... :) !!!
-savādāk kur , līdz kurai vietai , uz kā ....
18.augusts 2011, 19:15 | links

cilveekiem slinkums kartee paskatiities:)kaa tad taadi vispaar liidz upei nokljuust?
18.augusts 2011, 19:05 | links

Sulla, vai Tev žēl!? Laba upīte Ziemeļvidzemē... nu, lai būtu Salaca.
Netika jau prasīts kādā ziņā laba :))
18.augusts 2011, 18:49 | links

seinass> neviens saprātīgs forelists tev te publiski neatklās savas labās upes ;) Piemēram vai tad Girtens stāsti'tu par Tirzas apakšu ja tā vēlarvien būtu bagāta forelēm? Nē tak, cilvēks atklāj vietas ja grib pažēloties, sāpe par sačakarēto upi un copi..
18.augusts 2011, 18:15 | links

vai kads nezina kadu labu upiti pa ziemelvidzemes pusi???
18.augusts 2011, 17:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager