Foreles

Unikim pilniba piekritu :) bet man iekoda tas tas jautajums par rapalu :D esmu fans sis produkcijas razotajiem! jo patik tas kvalitate.. es ar nesen iegadajos citas firmas pirmo vobleriti mazinju (pec pardeveja ieteikuma).. cope: voblerim aki metas kopa, zivs kad uzsezas tik pat viegli ari noravas (neasi aki, neatbilst izmers) spele ka kuro reizi, vai vispar nav.. tad nu luk nevar vilkt cenu kategoriju un noniecinat ari dargako galu (skopais maksa divreiz vairak), protams par brendu ar tiek piemaksats.. bet noniecina tik tie kas nevar nopirkt, ari apgerbam ir nozime!:D:D!! p.s. tas ko es mineju ir tikai mans viedoklis.. un protams universala voblera nav! novelu ne asakas saviem uzticinamajiem manekliem :)
4.augusts 2011, 12:19 | links

,,ROTIŅAM jāstrādā pie jebkuriem ātrumiem Lielākai mīnuss ir laba spēle pie lānas vadīšanas''
Bija domāts labas spēles iegūšana pie lēniem vadīšanas ātrumiem
4.augusts 2011, 12:07 | links

perpendikulam Rotiņa spēli izsaka 3 lielumi lapiņas svars un ģeometrija- izsvarojums /serdenis/ āķa lielums Labs rotiņš sāk savu darbu jau iemetiena beigu fāzē /lapiņa rotē momentāli -grimstot/Labam rotam jāspēlē jau lēni velkot un jāatgādina zivtiņas vai kāda kustoņa spēli-vibrācija vizuālā līdzība /krāsa/ u.t.t ROTIŅAM jāstrādā pie jebkuriem ātrumiem Lielākai mīnuss ir laba spēle pie lānas vadīšanas
4.augusts 2011, 11:19 | links

Lūk tā bija saturīga atbilde! Paldies.
4.augusts 2011, 11:17 | links

Varu tikai pateikt vienu- ja ar Lubānas ielas veikalu Tu domā Agat, jeb Goldfish, tad tur strādā kompetenti pārdevēji. Iespējams, ka viens otru kādā brīdī pārpratāt dēļ valodas barjeras vai citiem apstākļiem.

Rotiņam ir daudz plašāks darbības diapazons, tāpēc lielākā daļa copmaņu izvēlas tos, lai lietas nesarežģītu. Voblerim darbības diapazons ir daudz specifiskāks. Ar diapazonu es domāju: iegrimi, rotācijas radītos impulsus, ko sajūt forele ar sāna līniju, pamanāmība duļķī utt.

Cerības noķert foreli ar sekli peldošu vobleri, vadot to pār 1.5m dziļu bedri, ir diezgan minimālas pat vasarā... Tam vajadzīgs vobleris, ko Tu spēj novadīt tuvu gruntij...

Katrs vobleris ir jāiepazīst un jāsaprot pilnībā, ko viņš izdarīs konkrētajā vietā. Met un velc te ir garām... Tad labāk- nopērciet kaudzi rotiņu- tie strādās :)
4.augusts 2011, 11:06 | links

Drīzāk tā ir kroplīga izpratne par biznesu, jo vidēji statistisks pircējs, igādājies nekvalitatīvu preci, paziņo par to vēl 10.cilvēkiem. Iesmērējot mēslus, mūsu laikos ilglaicīgu biznesu nav iespējams uztaisīt.
4.augusts 2011, 10:40 | links

Kāpēc pārdeva? Skarbais kapitālisms, mans draugs, skarbais kapitālisms. Ka tik kaut ko kādam iesmērēt, lai bodei būtu apgrozījums.
4.augusts 2011, 09:15 | links

Es ar piekrītu Marcinšam, bet jautājums bij noformulēts konkrēts! To Roolizs: Man bija Yo Zuri vobleris ar super agresīvu spēli. Pat lēnām velkot pa straumi viņš vibrēja kā neprātīgs. Jaunais Smith velkas, kā zeķe. Šodien biju iegājis Elkorā, tur līdzīga veida vobleri, pārdevējs copējot tvičo! Kāda krāna pēc tie ēzeļi Lubānas iel'
a pardod zeķi un saka, ka agresīva spēle!? Bet lai nu paliek.
Kāds ātrums rotiņam var'tu būt visoptimālākais? Minimālais ātrums, kad šis strādā, jebšu ātrāk pavelkot?
3.augusts 2011, 23:25 | links

pilniba tev piekritu marcinsch...
3.augusts 2011, 22:38 | links

Cik cilvēku,tik viedokļu.Varu pateikt tikai savu.Pats visas lielākās zivis esmu izvilcis uz vietējās ģerevņas pseido copesbodes par 30 kapeikām pirktās nenosakāma ražotāja lapiņas.Lietoju ilgi līdz līdaka maita nokoda.Esmu mēģinājis arī voblerus,bet rezultāts uz tiem man ir apaļa 0.Varbūt nemāku tos lietot.Varbūt nenopirku īstos,jo pilni veikali ar pakaļdarinājumiem,arī ar rotiņiem.Ir arī pieredzēts,ka vienā laivā ,viens ar vectēva aprūsējošo karoti velk līdaku vienu pēc otras.A otrs ar veselu čemodānu pēdējo modeļu vobleriem,šmobleriem u.t.t sēž un lamājās,ka viņam necopē.Man piemēram patīk rotiņi,citam patīk vobleri.Un vispārīgi kāda starpība ar kādu štrumu copēt,galvenais ir kaifs un adrelanīns no copes.
3.augusts 2011, 22:04 | links

tāda universāla KILLER voblera nav! Kas strādā šodien no rīta tas varbūt nestrādās pēcpusdienā.Un ja kāds saka,ka tas un tas strādā palielam vienmēr tad tas ir tapēc ka copmanis viņam tic un izmanto daudz biežāk kā citus vizuļus.
3.augusts 2011, 21:40 | links

nu visi Smith kas man ir strādā lieliski, foreles, sapali ļoti labi ķerās. jautājums ir vai cilvēks māk vispār ķert ar vobleri un izmanto to attiecīgā vietā :))
3.augusts 2011, 21:35 | links

Gagarin , es arī domāju tāpat kā tu , Yo - zuri un visi pārējie ir ļoti labi , un pašam ir pilna soma ar tiem , bet dzīvē mēdz būt visādi . Pats redzēju kā Cieceres ezerā večuks kaprona striķī iesējis prastu vara šūpiņu vilka vienu aiz otras , tādas , kādas daudziem pat sapņos nerādās , atkārās žoklis , domā ko gribi , kad ar visiem zuriem esi ticis pie vienas divkīlnieces , bet vecajam uz bleķa , pa to laiku , turpat blakus 2 piecinieces un 2 septītnieces .
3.augusts 2011, 21:18 | links

Kad es iegādāšu 10 vai 20 latus vērtus vizuļus, gan jau es arī šamos slavēšu :)
3.augusts 2011, 21:09 | links

Redzams, ka dažiem nav tā lielākā sajēga, par to, ko saka, bet nu, kas man, lai jau runā. Pateikšu tik to, ka - vispirms pamēģiniet paši Yo-zuri, Pontonus, Megabasus, Zipus utt un tad runājiet...
3.augusts 2011, 20:47 | links

Perpendikul,
Atbildot uz tavu teikto: "Jautājums: kāpēc maksāt bargu naudu par vobleriem, ja var pa "limonādi" paņemt roterus!?" [vispārīgi, ne tikai par forelēm].

Man arī īsti nav skaidrs, kāpēc tautai šķiet, ka 10 latus vērta rapalas vai parpalas vobleris būs labāks par paštaisīto vobleri vai arī kaut kāds super-duper dārgs bleizera šūpiņš labāks par latu maksājušu "karoti". Diez vai tā plēsēja zivs zina, cik vizulis maksājis un ka to dārgo derētu 3x biežāk uzkost, jo cena tomēr 3x lielāka par lēto.
Pie tam, vizuļus taisījuši tikai cilvēki, kas domā kā cilvēki, bet nevis kā zivis. Un zivis jau ņems to, ko tajā brīdī labāk gribēs.
Cik nu man pašam ir sanācis uz līdakām iet, tad secinājums - ar vectēva vecajiem un nosūbējušajiem šūpiņiem (tiesa, āķi un gredzeni gan nomainīti :) ) rezultāti bija daudz labāki kā ar spīzdīgajiem un jaunajiem dažāda veida vizuļiem.

Tā ka es labāk tos 14 latus iztērētu nopērkot n-tos roterīšus.
3.augusts 2011, 20:36 | links

Subjektīvi man, vobleris līdz jūnijam, tad roteris.
3.augusts 2011, 15:49 | links

Speci, kādus mānekļus jūs izmantojat vis vairāk? Savu gaitu sākumā (2010/2011) aktīvi izmantoju voblerus un Mepps roterīši bija piepirkti tikai skaistumam. Nesen atklāju vienu vietu, kur sēž stabila kilogramniece. Katru reizi kad vadu vobleri virs slēpņa, šī tik iznāk un pavada to. Vienu reizi arī uzsita, bet agresivitātes nekādas. Nu lūk, izdomāju ieiet Lubānas ielas copmaņu veikalā (atrodas pie vairumtirdzniecības bāzes) un pajautāju, lai iesaka kādi KILLER vobleri. Šie man iesmērēja Smith vobleri, kas esot izcili agresīvs. Vakar biju copē un šis 14,-ls vērtais vobleris velkas pa ūdeni kā veca zeķē. Nekādas spēles! Tad liku lietā sen aizmirstos Mepps un uz otro numuru neslikti copējās! Jautājums: kāpēc maksāt bargu naudu par vobleriem, ja var pa "limonādi" paņemt roterus!?
3.augusts 2011, 15:38 | links

ja tur ir tadas vietas kas patik forelem tad ir iespeja
un vir viens vedz ka to noskaidrot.
panemspiningu ar rotinu vai vobleriti un doties tur.
2.augusts 2011, 19:47 | links

Kāds zin upi ar nosaukumu Dzelda? Zinu, ka tek kaut-kur ap Nīkrāces pagastu. Upe ietek Šķervelī(upē) un tā ietek Ventā. Varbūt tur var sastapt strauta foreli?
2.augusts 2011, 19:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager