Foreles

Skatos ka piedzīvojumu izklāsts sāk atdzīvoties. Nu es arī pēc darba aizšāvu uz upi, bet paldies dievam viss beidzas labi, jo iebraucu bedrē no kuras mašinu tikai ar celšnu dabūju laukā, otrs pārsteigums riepā gais bija pazudis, dabūju lūgt paziņu braukt 50km vienā virzienā ar "zapasku", jo redz tādiem sīkumiem bagažnieka vieta neatrodas, jo ir copes pribambasi. Bet par copi pašu nekā, jo pie manis baigais duļķis ar kalnu upju cienīgu straumi, bet drīz viņš pazudīs un tad jālaiž uz sezonas pēdējo copi, tā kā gaidam :DDDD
5.septembris 2010, 19:23 | links

Nu ko zg, velns nemaz nav tik melns kā mēle, ne ? :))
Galvenais, veči, vajag braukt uz copi un viss notiks :)
Vakar tīri labi izstaigājos (arī kilometrāžas ziņā), tāpēc, šovakar funktieris aizvilkties līdz molam, garneles jau iepirktas (atlaižas), nav gluži pa tēmu, bet par copi :))
5.septembris 2010, 17:12 | links

Izlasot eMKas traktātu, neizturēju un maucu prom uz upi! Zinot, kādi ūdeņi mani gaida, ne uz ko lielu necerēju. Braucu ar domu, vismaz baravikas pielauzt.
Rīts foršs! Dzestrs un saulains. Upe mani sagaida miglā tīta. Līmenis augšā ar nelielu duļķīti. Pats sev saku: nu ko! Parādi, kā jācopē šādos apstākļos! Un parādīju ar! :))) Daudz, jūs te nemocīšu. Teikšu, ka tiku uz "razdaču"! Trijos spotos pa div, trīs zivīm. Raibās, šodien bija hiperaktīvas! Lielākā-čem. Trīs-34-35cm ap 10 zivīm virs 30cm un zemmēri....kas to var saskaitīt! Ļoti labi garšoja dzelzis. Tas, kuram ap asi lapiņa rotē. :)
Divas, smukas nepiemānīju. Mammītes pilniem punčiem. Izskatās, ka būtu grūsnas! Madam, rīt dzimene. Bija doma paņemt vienu fāterīti uz 38cm, maizītēm! Takš neķērās! Atpakaļceļā pielauzu pilnu mugureni ar baravikām! Kas man lika to darīt?! Atpakaļceļs bija smags un grūts! Tomēr dvēsele gavilē! Būs kas nārsto! :)
5.septembris 2010, 16:47 | links

tā i kad aveņu tēju ar "medusdziru"šķaida!
:)))
5.septembris 2010, 16:11 | links

ezītis peldēja pa foreļupi un domāja par zirgu miglā, balto zirgu :) un te lācītis ar savu aveņu tēju visu sačakarēja :DDD
5.septembris 2010, 16:08 | links

tai miglā ezītis tak pie foreļupes nonāca!Kšemileku un Vohomurku gan tas tur nesatika.jo abi pampa savās .... eh kā tur Vieplis teica?
:DDD
5.septembris 2010, 15:37 | links

urmaas, Tu tāc izliecies ;) kādi te ezīši...
es par foreļu raidījuma galveno varoņu prototipiem ;)))
5.septembris 2010, 15:30 | links

Jūs uz nostaļģiju gadijumā nepavilka?
skatieties labāk ezīti miglā.tomēr tuvāk dabai!
5.septembris 2010, 15:16 | links

:DD, atceros, atceros :D
5.septembris 2010, 14:32 | links

Vai ne? ;)))
Vēl tāda forša multene bija par Kšemileku un Vohomurku, tā ar der ;DDD
5.septembris 2010, 14:04 | links

stremjanka un makarons :DDD, paldies :))
5.septembris 2010, 13:22 | links

eMKa, nu feins Tavs stāsts.
Lasot, gandrīz kā dzīva bilde sāk mālēties acu priekšā :)
Tā turpināt!
Vakar beidzot redzēju raidījumu ar stremjanku un makaronu - ar bija labais ;)))
5.septembris 2010, 13:19 | links

Superīgs raksts , pilnīgi uzvirmoja atmiņas par tiem laikiem , kad es arī foreļoju Kurzemes upītēs . Pilnīgi sāka uzdarboties kūdītājs ka jāizbrauc forelēs .
5.septembris 2010, 11:44 | links

Tāpēc jau iespringu uz to klaviatūras klabināšanu- lai patiktu :) un kāds, iespējams, arī kādu noderīgu info pasmeltos :)))
5.septembris 2010, 08:44 | links

eMKa,ja tas Tavam ko izsaka,tad manam patika.Tavs skricelējums patika!
;))
5.septembris 2010, 07:50 | links

Labs rakstiņš. varbūt vajag vairāk par tekstu -atnācu noķeru skaisti,palaidu :):)!
5.septembris 2010, 07:30 | links

O vellos, vieplis gan nesen bija lakoniskāks, par copi vien 3 vārdi: ble :)
5.septembris 2010, 01:03 | links

Visu cieņu MK sen kas tads nebija šaja sadaļā manīts, patīkami un paldies. Tagad sēžot darbā tomēr saprotu ka rīt pirms mājam jāiegriežas arī upīti apraudzīt, jo sajūtas uzjundiji :DDD
5.septembris 2010, 00:48 | links

Lisa, vnk emociju pilna "mugursoma"- vajag izdalīt :D
5.septembris 2010, 00:17 | links

Nu moins!!!!!!!!!!!
Par godu MK rakstītpriekam, laikam ataudzēšu ūsas! :D
4.septembris 2010, 23:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager