nu ta zeni.esmu tikko no copes.tiesa ne forelu. ja sodien butu foreles man vajadzetu nolincot. vienkarsi banali Liepajas ezera mazrezultativi dzenaju asarus un lidakas.laika apstakli atbaidosi. bet pat tada cope ir baudijums.un tagad lasu pedejos komentarus.teiksu ta -te var salasit materialu disertacijai.labi ir tas,ka visi mes izjutam sapi par so krasno zivtinu.un visiem ir izpratne un personiga pieredze.tas,ka ta var nianses atskirties ir normali.un tagad parsvara tiek cilata pati problema,celoni un sekas.un praktiski nav problemas risinajuma.dazi piedava palauties,ka daba pati vsu atrisinas.nav slikti.ari es praktiski domaju tapat.jo mazak cilveks cakares dabu,jo labak.un tomer viens komentars mani loti ieintereseja.cienitais Dakterp, Jus rakstat ka dazu gadu laika esat sava medibu novada minimalizejusi bebru skaitu.varbut Jums vajadzetu padalities ar savu pieredzi valsts limeni. vismaz vienu negaciju kaut ka samazinatu. es nedaudz cita aspekta.to bebru jau varetu izmantot.padomijas laika bebradas cepure maksaja 300 rublus.tas ir daudziem 3 menesalgas.tatad ta ada skaitijas vertiga.man personigi bebra cepure nepatika-kaut ka baigi spalvaina.man izdevas nopirkt udra piziku.teiksu ta-cepurite forsa bija.ta es vienu forelu dabisko ienaidnieku n-tus gadus uz galvas nesaju.un bebra gala tacu ir edama.un vel so to izmanto medicina.ta ka nebutu ta,ka dzivnieku vienkarsi tapat iznide.personiga pieredze -man ir bijusi maz darisana ar medijuma galu.man nebija rados mednieku.un pazinu ari maz.es zinu ka medijums ir protams veseligs,toties jamak ari pareizi pagatavot.nu sogad biju ciemos pie sievas radiem Latgale.nu tur viena krustmeita bija apprecejusies ar dzeku,kam visa gimene mednieki.un maluzvejnieki,blin.vini bija nosavusi bebru 40 kg. nu cienaja mus ar kupatiem no bebra.es vispar esmu diezgan skeptisks un domaju,ka herna viein bus.biju parsteigts - elligi garsigs.un visi tam piekrita.saimniece teica - kas nu kupati,vot kotletes no bebra astes esot bijusas.diemzel kotletes latgali jau bija apedusi.ta ka produkti no bebra galas atrastu savu pirceju.mednieki un galas parstradataji - tveriet iespeju.kamer bebri vel ir upes. maza piebilde - ja mes atteiktos no savstarpejiem apvainojumiem,tad mums te butu baigi solidi.ka pie forelistiem.
14.oktobris 2017, 20:26 | links