Tas būtu baigi ideāli, ja Tev nojuktu debes puses, jo tiešām lietas ir ko laikam būtu vieglāk dzīve redzet un saprast, nevis foruma runāt =) Runājot par to upi, reāli tas nozīme ka lielie eksemplāri jāmeklē dziļākas vietas, jo ir tur gan bedrītes gan bebru dambji, tikai ar baigajiem intervēliem.Bet perspektīvajas vietas pat mazās neesu dabūjis, vai tas varētu nozīmēt ka māzās ar lielajām nesadzīvo, un vnk mana māksla piezagties nav diez ko liela un tapēc man tās vietas liekas tukšas, jo nav copju? Jo negribu domāt ka upe ir kā bērnu dārzs forelēm, jo vienu ekseplāru arī esu dabūjis uz 30cm, nekas dižs bet tomēr.Gribētu vel pajautāt, kā tur ir ar piezagšanos, jo citi raksta ka jālien bezmaz vai uz vēdera un koku aizsegā, bet citi saka ka var brist klāt? Es izmantoju drošo brišanu, arī tur pieļauju ka varētu būt vaina. Un vel viens jautājums, ja bebru dambji ir samēra veci,( to varu spriest jo arī esu mednieks, tapēc kaut cik orentējos tajā jomā), ka tur var rasties mazās foreles, jo reāli es domāju ka mazās nenārsto un nerada tālaku sugas turpinājumu, tātad ir jābūt arī lielajām, no kā sanāk ka mana pieeja forelēm ir kaut kur aizgājusi nepareizā virzienā, un tapēc arī gribētu satikt kadu foreļu guru, ar kuru reāli dzīve varētu pacopēt un saprast savas kļūdas? Ceru ka vismaz kaut ko var saprast no mana teksta
13.aprīlis 2010, 16:19 |
links