Nēsājiet desiņas līdz! Pamet suņukam un lieta darīta! Saimniekiem var pusstopu iebarot - i mašinu ļaus turpmak noprakot, i vietas labas ierādīs :D
4.jūlijs 2017, 21:46 | links
sermuksis [01.07.17]: Nezi BassPlanet kuras Tev tās iecienītākās upes,Ķīšupe varbūt Pēterupe!?:))Esmu atradis zelta āderi,tur dzivo lielas foreles un nikni privātīpašnieki!:D
Esmu izmalis visu Latviju,krustu šķērsu,nav bijis neviens konflikts,pat tuvu tam.Parasti lauku cilvēks nocieties lai parunātos,laimīgs ka tiec vaļā.Pārsvarā pavada izbrīns,vai ta zivis ar tur ir.
Nepatīkami konflikti ar zemes īpašniekiem bijuši tikai ejot uz/no upes, kad šķērso pļavas, tīrumus. Vienreiz pat ejot pa meža ceļu pienāk klāt vecis ar cirvi un bargi jautā ko es te meklējot :) Bet bradājot pa upi nekad, varbūt tāpēc ka izvēlos tomēr mežainus posmus. Ja upes krastā viensētas tad cenšos tās apiet pa pretējo krastu ar līkumu, nevēlos traucēt. Pats esmu daudzas vasaras pavadījis Latgalē laukos viensētā mazas upītes krastā un zinu to nepatīkamo sajūtu kad tevi vientulībā pēkšņi pārsteidz svešinieks, īpaši ja mazgājies upē :) Tur gan tie pārsvarā bija brakari, puiškāni ar bridenēm.
Sulla, 30.jūnijs 2017, 14:39
Sveiki Forelisti!
Gribētos dzirdēt Jūsu viedokli un pieredzi par upēm,kuras šķērso privātīpašumu?Labi zinu "Tauvas joslas likumu" un labi saprotu,ko es drīkstu un ko nedrīkstu darīt tādās vietās,pat saprotu to, ka tavas likumu ievēroju labākajās tā tradīcijas, ejot gar upi un makšķerējot,neko nebojājot un nepiemēslojot,aizeju vienkārši tālāk prom,bet pēdējā laikā ir nācies saskarties ar visai agresīvi noskaņotiem privātīpašniekiem,kuri man gan draud ar fizisku izrēķināšanos,ar suņu uzrīdīšanu un pat viens man solījās ar akmeņiem nomētāt. Vienmēr es pa labam cenošos uzsāk dialogu,paskaidrojot ka pēc pāris minūtēm es būšu prom,sliktu neko nevienam es nevēlu un nezagšu neko,bet tas uz visiem nenostrādā un mani visādi gānīt sāk,protams paskaidroju,ka ir tauvas joslas likums un es te darbojos visos likuma ietvaros,tas tāpat dažiem nepielec.Protams es no sava mērķa neatkāpjos,lai arī dialogs beidzas uz sliktas nots,es pasaku ka šodien gāju un,un lai samierinās,ka pēc nedēļas iespējams mani atkal redzēs,tā ir mana pieredze pēdējā laikā,līdzi nēsāju piparu gāzes balonu,jo jūtu ka savādāk nevaru izvairīties no agresīvu suņu un cilvēku debilās uzvedības.
Gribētos dzirdēt Jūsu pieredzi un uzzināt viedokli par visu šo?
BassPlanet, 30.jūnijs 2017, 11:18
ir ir visādi tie īpašnieki ... un kā tu rīkotos viņu vietā?labi ka ar šaujamo
vlDream, 30.jūnijs 2017, 11:42
Sveiki Forelisti!
Gribētos dzirdēt Jūsu viedokli un pieredzi par upēm,kuras šķērso privātīpašumu?Labi zinu "Tauvas joslas likumu" un labi saprotu,ko es drīkstu un ko nedrīkstu darīt tādās vietās,pat saprotu to, ka tavas likumu ievēroju labākajās tā tradīcijas, ejot gar upi un makšķerējot,neko nebojājot un nepiemēslojot,aizeju vienkārši tālāk prom,bet pēdējā laikā ir nācies saskarties ar visai agresīvi noskaņotiem privātīpašniekiem,kuri man gan draud ar fizisku izrēķināšanos,ar suņu uzrīdīšanu un pat viens man solījās ar akmeņiem nomētāt. Vienmēr es pa labam cenošos uzsāk dialogu,paskaidrojot ka pēc pāris minūtēm es būšu prom,sliktu neko nevienam es nevēlu un nezagšu neko,bet tas uz visiem nenostrādā un mani visādi gānīt sāk,protams paskaidroju,ka ir tauvas joslas likums un es te darbojos visos likuma ietvaros,tas tāpat dažiem nepielec.Protams es no sava mērķa neatkāpjos,lai arī dialogs beidzas uz sliktas nots,es pasaku ka šodien gāju un,un lai samierinās,ka pēc nedēļas iespējams mani atkal redzēs,tā ir mana pieredze pēdējā laikā,līdzi nēsāju piparu gāzes balonu,jo jūtu ka savādāk nevaru izvairīties no agresīvu suņu un cilvēku debilās uzvedības.
Gribētos dzirdēt Jūsu pieredzi un uzzināt viedokli par visu šo?
BassPlanet, 30.jūnijs 2017, 11:18
Es gan vairs nepārdzīvoju sen, ja liela forele aiziet
BassPlanet, 29.jūnijs 2017, 09:54
pietam aprīkojot lielāko daļu vizuļu ar vienžuburiem tukšo copju skaits ir palielinājies
BassPlanet, 29.jūnijs 2017, 09:54
Protams, tas nepalīdzēs, bet gribu te izkliegt savu sāpi. Šodien aizgāja liela forele. Ļoti liela! Vēl tagad zeltainie sānis acīs rādās, bet rokās sajūtu tik raksturīgos sitienus! Droši vien, būtu mans personīgais rekords! Ktm! Kārtējo reizi guvu apstiprinājumu tam, ka liela forele noraujas daudz biežāk, nekā jebkura cita liela zivs.
Kuha, 28.jūnijs 2017, 20:55