Bračku,es tev kā latviets latvietim varu pačukstēt,kur Sullam suni rīdīt-tās ir upeles,kas sākas uz pirmajiem diviem latvju alfabēta burtiem. Un tā nav Abava un Bārta!Tikai es tev neko neesmu teicis!!!
Janka tas no rakstura atkarīgs, man copē vajag pārvietoties un meklēt, un tam ideāli atbilsts foreļupes :) Citam atkal pa prātam vairākas stundas stāvēt pie vienas bedres un pātagot to simtiem reižu :) Bet pa laikam var jau ar pastāvēt, pabazārēt, ja blakus tādi giganti misļi kā ROTO :D
Jā,Sulla pa krūmiem vien,pa krūmiem vien...Netīk man tās pietekas-viss tāds maziņš(arī zivis mazākas)-labāk tālu mest,ilgi vilkt...Arī uz lielo,veco mammu jau ar tikai lielajā upē var cerēt ...
raihs> protams ka viss būs štokos, sals uzraus plāno ledutiņu ezeriņiem, bet ne jau straujajām upēm. Savs prieciņš tiks gan asarīšu apurbējiem, gan mums, redzēsi ;)
Bļin,es dzīvoju 200 metrus no upītes kas ietek jūrā,kādu raksturu vajag lai neaizietu:)) Drīz vajadzēs psihologa palīdzību:) Vispār sūdi lieli,zeme izmirkusi un sniegu ar uzreiz sola!