Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Daudzās lašu un taimiņu apdzīvotās latvijas upes....
Eh,ja paskata prognozi tad lašu cope kitdik,cerams būs kāda siltāka diena tad tik jūra un atpakaļceļā gar tirgu:)
20.novembris 2010, 20:18 | links

ZG
nākamnedēļ,varbūt pēčāk,pieskriesim palīdzēt!
:)))
20.novembris 2010, 20:16 | links

Nea! Es labāk ķeršu cigaretes izmēra zirga zobus! No priekiem, laidīšu silto un dzeršu cēsu mīzalus! :)))
20.novembris 2010, 20:15 | links

tad jau TU zini,kā tur izskatās.kad būsi nobriedis copei jūrjā,piezvani!
20.novembris 2010, 20:13 | links

ZG, ziemā aizvedīšu tevi vēl vienu tādu noķert. Vakarā pīpēsam cigāru un dzersam konjaku.
:))
20.novembris 2010, 20:11 | links

Urmaas. Jā! Un arī okeāna krastā. :))) Baltajā jūrā esmu taimiņu noķēris! Vienu, toties maziņu! :)))
20.novembris 2010, 20:10 | links

ZG
Tu jūrā esi bijis?
:DDD
20.novembris 2010, 20:07 | links

raih. Par to idiotismu var pastrīdēties! Palasi pats, savu iepriekšējo postu.
Idiotiski, un šaurpierīgi domāt, kad tikai es esmu baigais "kings", jo redz ķeru tikai lielas zivis! Neviens nerunā sliktu par civilizētu, inteliģentu lašu copi. šeit, visa ņemšanās ir par Daugavas lasi! Redzi, ja neesi ievērojis, dzīvojam Latvijā. Mums ir pavasaris, vasara, rudens, ziema. Ja, reiz riebjās mūsu klimats, jāpako mantas un jābrauc uz siltajām zemēm! :)))
Starp citu, ir cilvēki kas uzskata, ka lašveidīgo spiningošana ir primitīvs makšķerēšanas veids! Redz, katram savs1 Nevajag noniecināt citas makšķrēšanas metodes! Tas ir muļķīgi! mani, galīgi nesaista ne karpu, ne samu, ne jūras zivju cope. Tas man nedod tiesības, nievājoši izteikties!

Nekā personīga!
20.novembris 2010, 20:05 | links

zivgarnis
Cik gan daudz idiotisma var ielikt tik īsā tekstā?!
1)Kāpēc iedomājies,ka laši/taimiņi ir obligāti jācemmerē? Varu tevi painformēt,ka tie ļoti pat labprāt ēd vizuļus
2)Kāpēc aizliegtajā laikā? Runa taču iet par 1.decembra gaidīšanu,kad visās upēs varēs spiningot. Un šajā laikā par īpaši cenšoties,lasi aizcemmerēt nav iespējams,jo tas sen ir berzēm prom. Zivju paturēšana ir atkarīga no katra indivīda likumbijības.
3)Vai tu, ķerdams savas mazās raudiņas,neredzi neko īpašu,"skarbu,īstenu un viedu" kaut vai šajā bildē? http://www.copeslietas.lv/site/bildes/albums/lasis-4/
20.novembris 2010, 18:59 | links

Šodien redzēju kā divi veči uz Vanču tilta staigāja ar spiningiem un lašus cemerēja gaišā dienas laikā .
20.novembris 2010, 18:41 | links

raih! Kas tur īstens, vieds un skarbs?! Skarbi ir lašus cemmerēt un neatļautā laikā! Tas tā... :)))
20.novembris 2010, 18:03 | links

Nav tik traki, ziemā ar var sakarīgas zivteles paķert ;) tik mazliet tālāk jābrauc :))))
20.novembris 2010, 16:38 | links

Ehh,nu kas mums-skarbajiem,īstenajiem un viedajiem atliek-tikai Budas meditatīvajā mierā gaidīt un kaut kā mēģināt noslēpt nievājošo attieksmi pret plānā ledus urbējiem,kas vakaros noguruši,bet lepni uz saimes galda cels cigaretes garuma zivteles...
20.novembris 2010, 09:30 | links

Sulla, aga. Sporta asari, kuri mežģī elkoņus.
19.novembris 2010, 21:26 | links

Griezeejs> manuprāt tā veči atgriežas jaukajā, bezrūpīgajā bērnībā- mazas makšķerītes, mazas zivtiņas :))))
19.novembris 2010, 21:24 | links

Jā, uz tad šie sajūsmā spiex par katru 100g asarīti :DDDDDDD
19.novembris 2010, 21:13 | links

Kāds gals? Ja kāds ir skatījies jaunākās meteoziņas, nākamceturtdien jau -7...Dirsā visas ilgas un cerības uz 1.decembra copi. Plānā ledus urbēji tomēr būs piesaukuši nelaimi sala tēlā.
19.novembris 2010, 21:05 | links

Drīz jau sāpei būs gals
17.novembris 2010, 20:49 | links

Kādam nav informācija, līdz kuram datumam zvejniekiem ir atļauja murdus un tīklus paturēt Daugavā no jūras līdz Rīgas HES?
Es atradu tikai to, ka likums stājas spēkā no 1.janvāra, bet nav minēts, ka ir spēkā līdz 31.decembrim.
17.novembris 2010, 14:35 | links

Mazaiseziitis
Šajā forumā nedrīkst slikti izteikties par tiem...pī, pī, pī...Daugavas tīkliniekiem. Es ar, tikko paudu savu sašutumu, tā vēstule no tīklinieku aizstāvjiem. Kaut viņus lielais Kristaps noslīcinātu.
16.novembris 2010, 20:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager