Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Daudzās lašu un taimiņu apdzīvotās latvijas upes....
Un vispār Raih, ņem 7d Mark II un būs laimes pilnas bikses. Ja tomēr domā, ka būs par švaku, tad ņem kādu no 5D. Čupu ar objektīviem un būs Tev jauns hobijs. Vairs necopēsi, bet tik filmēsi ekselentas filmas par lašu copi :)
26.decembris 2015, 23:34 | links

Un kas no Canon pašlaik skaitās top1? Protams amatieru klasē

raihs, 26.decembris 2015, 21:20

Man vieglāk atbildēt kas topā pro klasē, jo amatieru kameras ir tik daudz, īpaši ziepji, nemaz nesekoju visiem jaunumiem līdz. Pirms 1,5g kad paņēmu 700D tieši tai bija labākais filmēšanas režīms starp amatieru spogulenēm, nu jau ir 750D un 760D, atšķirības gan ir minimālas. Skaties jutubē testus, salīdzinājumus, varbūt kas iepatiksies.
26.decembris 2015, 23:21 | links

Raihs, Tev ko paspēlēties Tas no vienkāršā gala.
26.decembris 2015, 21:57 | links

raihs, 26.decembris 2015, 21:20

Tu par spoguļkameru vai tipa ziepi?
26.decembris 2015, 21:55 | links

Lieta tāda ka jau vairākus gadus fotoaparāti video kvalitātē sit pušu amatieru videokameras, un ne tikai amatieru, pat daudzi operatori jau sen pārgājuši uz fotoaparātiem, protams spogulenēm. Es filmēšanai izmantoju lētu amatieru spoguleni Canon 700D, bieži varu apvienot arī ar bildēšanu. Nelielais svars, netraucē vazāties pa mazajām upēm kā smagās pro kameras. Atlokāmais displejs savukārt ļauj filmēt no jebkura rakursa, gan zemes gan virs galvas izstieptās rokās.

Sulla, 26.decembris 2015, 20:47

26.decembris 2015, 21:20 | links

Lieta tāda ka jau vairākus gadus fotoaparāti video kvalitātē sit pušu amatieru videokameras, un ne tikai amatieru, pat daudzi operatori jau sen pārgājuši uz fotoaparātiem, protams spogulenēm. Es filmēšanai izmantoju lētu amatieru spoguleni Canon 700D, bieži varu apvienot arī ar bildēšanu. Nelielais svars, netraucē vazāties pa mazajām upēm kā smagās pro kameras. Atlokāmais displejs savukārt ļauj filmēt no jebkura rakursa, gan zemes gan virs galvas izstieptās rokās.
26.decembris 2015, 20:47 | links

Raihs, nav jau tā kamera nemaz tik vienkārša. Un spogulene viņa arī nav. Bet tāds labs ziepju trauks :) ar tīri labām advacētām fīčām. Paskaties savai Sony uzstādījumus, ja vien neesi nopircis pašu lētāko (par ko es stipri šaubos), un atradīsi arī ļoti labas kvalitātes uzstādījumus. Un būs Tev miers mājās un smuka bilde ekrānā :) Jo Sony māk uzņemt gan kvalitatīvas bildes, gan filmas, to saku kā nu jau paveca Sony lietotājs.
26.decembris 2015, 19:54 | links

https://www.youtube.com/watch?v=IBRfygjaX68&feature=em-subs_digest

... zēni normālu atskaiti par rudeni ielikuši.

jurists, 24.decembris 2015, 11:14

TV pārraides cienīga reportāža! Autors progresē ar katru videoatskaiti. Un galvenais,ka filmēts tiek ar diegan vienkāršu Canon spoguļnieku- SX60HS. Man pašam ir diezgan pajauna Sony videokamera, un bilde ir sliktāka! Te jāņem vērā,ka autora Canon-tas ir fotoaparāts,bet mana Sony-VIDEOkamera! Tādēļ vienmērvesmu bijis Canon fans. Kas mani dīdīja nopirkt Sony-hvz...
Ja par pašu reportāžu,tad jāņem vērā,ka tur piedalījās labākie Latvijas veči,un viens no labākajiem Lietuvas večiem. Parastajiem mirstīgajiem tur klājas ļoooti smagi...
26.decembris 2015, 11:22 | links

cerams Gauju ar kādreiz sakārtos. FB jau izveidota biedrības grupa, kas informē par jaunumiem
https://www.facebook.com/Gaujas-ilgtsp%C4%93j%C4%ABgas-att%C4%ABst%C4%ABbas-biedr%C4%ABba-210533352615083/
26.decembris 2015, 09:32 | links

Jāaaaaaa... Skaisti! :))
25.decembris 2015, 23:02 | links

Noskatījos to video un vienīgais ko noskatoties var pateikt ir: Ehhh, ku labs

jurists, 24.decembris 2015, 11:14
24.decembris 2015, 14:59 | links

24.decembris 2015, 11:14 | links

""Ezers "" Bolīvijā. Hops,un izžuva....

Ja šitā turpināsies,ar mūsu upēm būs tāpat:)
19.decembris 2015, 17:14 | links

tad nu pielietojot Tavu metodi : piep---šos vārdiem :)
- pērles ne pērles bet krievu !
- ja Tu nejustos tāds guru un neiejustos admina lomā, sūtīdams citādi domājošos uz *galu*, būtu jautrāk :) !

bushmans, 18.decembris 2015, 22:58

Nepārnesīsim uz šejieni politikas tēmu,ja? Te par lašiem( un bik arī par lāčiem)!
P.S. Lai nu kā,bet krievu humora izjūtu vienmēr esmu apbrīnojis!
18.decembris 2015, 23:06 | links

tad nu pielietojot Tavu metodi : piep---šos vārdiem :)
- pērles ne pērles bet krievu !
- ja Tu nejustos tāds guru un neiejustos admina lomā, sūtīdams citādi domājošos uz *galu*, būtu jautrāk :) !
18.decembris 2015, 22:58 | links

...varu tik pabrīnīties, Raih, kā Tev patīk pa Tev tik nīstamo krievu saitiem rakāties !!!
..kādus sūdus tik Tu izroc,,,pat pa kādai pērlei gadās !!

bushmans, 18.decembris 2015, 22:37

Pirmkārt,ielieku tikai pērles!:)
Otrkārt,nekur nerakājos-viss nāk no parastās seju grāmatas.
Treškārt,es vienkārši mēģinu glābt forumu no fatālas garlaicības:)
18.decembris 2015, 22:43 | links

...varu tik pabrīnīties, Raih, kā Tev patīk pa Tev tik nīstamo krievu saitiem rakāties !!!
..kādus sūdus tik Tu izroc,,,pat pa kādai pērlei gadās !!
18.decembris 2015, 22:37 | links

Nu ja,ar rudzu bisi lāci nepaņemsi! :)
18.decembris 2015, 22:23 | links

Vo vo Bebrs par to pashu padomaaju :D
18.decembris 2015, 22:17 | links

Raih, iedomājies kas par adrenalīnu - 25 nieks galā un lācis lūr uz Tevi :D
18.decembris 2015, 21:25 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager