Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Daudzās lašu un taimiņu apdzīvotās latvijas upes....
Nomads
Makšķerēšana no medībām atšķirās pat ļoti būtiski.
1.Nošautu medijumu neatlaidīsi.
2.Mednieki neaiztiek vaislu.
Tobiš atšauj jaunuļus un vecos.

urmaas, 13.februāris 2015, 22:04

1. atšķirībā no copes tu šauj pa redzamu un atpazīstamu mērķi
2. tas ir atkarīgs no mednieka apzinīguma

medības pēc būtības ir tāds pats arhaisks pagātnes pārtikas ieguves veids kā makšķerēšana
14.februāris 2015, 08:29 | links

Raiham nepietiktu tikai ar savu grāvi, vņam krastā vajadzētu arī interneta pieslēgumu ar vienu saiti-,,politika iekšējā un ārējā,, , tad iespējams viņam pat copēt vairs nevajadzētu...
13.februāris 2015, 23:46 | links

Labi,Valentīdienas sakarā,es turn-off...:)
13.februāris 2015, 23:12 | links

palasu sho sadalju un brinos,ka mazi berni uzvedaties:)Raih,tev es domaju butu labak izrakt savu gravi,kas ietecetu jura,un tur merkt badapatagu:))ne asakas

sushnjaks, 13.februāris 2015, 23:05

Doma nav slikta!
13.februāris 2015, 23:10 | links

palasu sho sadalju un brinos,ka mazi berni uzvedaties:)Raih,tev es domaju butu labak izrakt savu gravi,kas ietecetu jura,un tur merkt badapatagu:))ne asakas
13.februāris 2015, 23:05 | links

Neej uz populārajām vietām.

urmaas, 13.februāris 2015, 22:44

Tiek jau darīts. Jāsaka,mēs ar kompanjonu esam daudz "klusas" vietas atraduši,tikai bēda viena-mans kompanjons copēt brauc krietni biežāk nekā es,un tā tā pasaules godība paiet-slepenās vietiņas ātri vairs nav slepenas:)
13.februāris 2015, 22:54 | links

Neej uz populārajām vietām.
13.februāris 2015, 22:44 | links

:))
13.februāris 2015, 22:43 | links

nav ne mazākās vēlēšanās sačakarēt copi citiem.

urmaas, 13.februāris 2015, 22:40

Bet kas gan var būt labāks?:)
13.februāris 2015, 22:42 | links

Man ar kolchozi riebjās. Bet nav jau variantu - Reizēm tie ir jāpiecieš. Bet tamdēļ man nav ne mazākās vēlēšanās sačakarēt copi citiem.
13.februāris 2015, 22:40 | links

Raihs.
Manā skatijumā šādi LM veidojumi ir paredzēti mazohistiem. :)

urmaas, 13.februāris 2015, 22:32

Redz,es "po žizņi" esmu "psih-oģinočka". Nu riebjas man burzma un principā cilvēki vispār. Tādēļ es aizstāvu savas intereses-es gribu pie dabas būt viens!
13.februāris 2015, 22:36 | links

Raihs.
Manā skatijumā šādi LM veidojumi ir paredzēti mazohistiem. :)
13.februāris 2015, 22:32 | links

Raihs
Tad jau itsevišķi galīgi neredzu jēgu LM pasācienam.

urmaas, 13.februāris 2015, 22:16

Nu i stulbs Tu esi! Piedod,izspruka...:)))
13.februāris 2015, 22:18 | links

Raihs
Tad jau itsevišķi galīgi neredzu jēgu LM pasācienam.
13.februāris 2015, 22:16 | links

Un vispār šis "cepiens" sākās ar to, ka kārtējiem LM ieviest gribētājiem galīgi neinteresē "Raihu" vientulība pie upes. Taisni otrādi - vietējiem "Raihiem" piesaukt klāt inosrancus.

urmaas, 13.februāris 2015, 22:00

Par "inosranciem" var aizmirst-es neiedomājos ne mazāko motivāciju,kādēļ lai kāds "inosraņecs" uz šejieni tiektos. Turklāt-zivis var ķert tikai ziemā,un ziemā tu nekad nevari būt drošs par ūdens situāciju-vienu rītu var izrādīties,ka spinings jāmērc āliņģī:) Bet lai jau vīri pasapņo
13.februāris 2015, 22:05 | links

Nomads - ja ievieš makšķerēšanā anoloģiju ar medībām tad var teikt figu kāds ārpus klubiņa, piemēram Ventā pamakšķerēs. katrs mednieku klubs apsaimnieko savas platības un svešus, ar izņēmumiem, nelabprāt redz. Nevajag salīdzināt ar medībām. Tad nonāks līdz tam kad vajadzēs maksāt hvz kam par kvadŗatmetru ūdens.
13.februāris 2015, 22:04 | links

Nomads
Makšķerēšana no medībām atšķirās pat ļoti būtiski.
1.Nošautu medijumu neatlaidīsi.
2.Mednieki neaiztiek vaislu.
Tobiš atšauj jaunuļus un vecos.
13.februāris 2015, 22:04 | links

Un vispār šis "cepiens" sākās ar to, ka kārtējiem LM ieviest gribētājiem galīgi neinteresē "Raihu" vientulība pie upes. Taisni otrādi - vietējiem "Raihiem" piesaukt klāt inosrancus.
13.februāris 2015, 22:00 | links

Nomads
Ja LM būtu Valsts veidojums, tad varētu tev kautkur piekrist. A pašlaik Valstij ar LM nav nekāda sakara.

urmaas, 13.februāris 2015, 21:45

redzi, valstij vajadzētu izdot MK noteikumus, kas to sistēmu sakārtotu no augšas un tur valsts loma pa lielam beidzas
turpmāk tam jānotiek pašvaldību un biedrību līmenī.

savukārt kāpēc mēs to diskutējam par Gauju: ir vairāku pašvaldību (to darbinieku) iniciatīva apsaimniekot savu upi, kas ir atbalstāms solis. Ja viņi to paveiks, tas būs liels solis uz priekšu.

urmaas
medību saimniecībā viss ir sakārtots un pa lielam tu vari medīt tikai savā kolektīva teritorijā. Uz daļu zvēru vajag atļaujas, viss ir limitēts. Ar ko makšķerēšana pēc būtības atšķiras no medībām, ta ne ar ko.
13.februāris 2015, 22:00 | links

lābāk atbrauc uz copi nevis ohohoi. Načovka pie manis, mežā, ar visām atrakcijām. Līdz Ventai 4 km
13.februāris 2015, 21:58 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager