Alūksnes rajons

Tagad jau nav jātaisa,paņem džigu 2gr...+,atkarībā kāds dzīvais un sien galā!
8.aprīlis 2012, 21:09 | links

Skaidrs , paldies . Būtu labi jā varētu iemest bildi , man ir doma 30 g olīvītē ieliet āķi , vai nebūs par smagu ?
8.aprīlis 2012, 21:00 | links

Mēs taisījām baigi vienkārši,paņem 6mm skrūvei metāla uzgriezni (misiņa likām),iezāģē pusē rievu āķim(uzgrieznis ar caurumu vertikāli),āķi ielodē un pielej caurumu ar alvu.Vēl tagad tādi kaut kur ir.Āķi stingri,no resnas stieples, Nr:6..-2. Parasti strādājām 7-13metri dziļumā,cik mēģinājām seklāk,Usmā neņēma zandarti.Ziemas makšķere ar stingrāku sardziņu,un baigi feini tas sardziņš rādā-kā maile strādā.Parasti jau vertikāli nebija jāstrādā,vilnis laivu cilāja.Bezvējā cope pārsvarā bija ''svakrāka.Tādai sistēmai no laivas copējot ir priekš dziļumiem liela priekšrocība,es uzskatu!Cieceres ezerā man pazīstami liek naktstārpu virsū,un viss notiek.Pat karpa uzsēžas!
8.aprīlis 2012, 20:23 | links

ir ir tada sistema.. shogad uz udas vienas bija tada :)
8.aprīlis 2012, 20:21 | links

aakkis , cik smagas tās zandartu mormiškas taisījāt ? Izskatījās tādas palielas .
8.aprīlis 2012, 19:58 | links

aha, tad cik saprotu Shuupalas ir tas gals kur ir vecaa peldvieta pie pasha celja.

nu bus jamegjina tur no sakuma un tad jau redzes, es par plinderiem, tagad jau ar asariem ta sudigak laikam. :)
8.aprīlis 2012, 19:22 | links

Vai ta neviens nekad nav ziemā izcēlis Žani? Ja jau ezerā ir, ta jau kāds kādreiz atrādās !?
8.aprīlis 2012, 19:21 | links

Ar tādu paņēmienu mēs Usmā jau gadus 30 atpakaļ ķērām,kad internets nebija!
No ledus tas pats,kāts var būt īsāks.Tas katram individuāli.
8.aprīlis 2012, 13:32 | links

Vēl jau jāzin kādā dziļumā to džigu tirināt! Nav jau te Zebrus ar vienādu mazu dziļumu! Velns viņu zin kādā dziļumā viņi ziemā uzturas. Diapazons plašs- no trīs līdz padsmit metriem :D Un vēl ir iespēja, ka viņi staigā pa pusūdeni un augstāk- līdzīgi kā lielie asari :) Tiec nu gudrs :D
8.aprīlis 2012, 13:31 | links

Staigā ar auslejām dzīvām,spraud uz džiga un visam jānotiek.Tagad jau ar dzīvajiem viegli-sala ta nav!
8.aprīlis 2012, 13:26 | links

Ja jau ar tiem zandartiem būtu tik vienkārši :)
Ir mēģināts- rezultāts nulle. Ir jau te rūdīti bļitku vīri arī. Bet pa visu ziemu uz bļitku staigājot nav zandartus redzējuši.
Daudz jāeksperimentē un jāmēģina! Bet tur vajag mēnesi kā minimums lai kautko mēģinātu izkost! :D
8.aprīlis 2012, 13:22 | links

Ko Jūs ar tiem plinderiem tur cīnās!!Es Jūsu vietā vēl zandartus kaitinātu.Jā,slinkums urbt un meklēt...Kas nekaiš plinderēt-iemet putru un sēž!D Vienmēr mājās maisu aizstieps,un tad lūrēs virsū-ko tagad darīt!
8.aprīlis 2012, 13:11 | links

Ledus labs, iešana ideāla, nezinu kā citur bet šūpalās droši. Šūpalas ir ezera tālākais gals no pilsētas skatoties. Mazās raudiņas un pliķēnus nau problēma saķert. Par pārējo neko nemācēšu pateikt. Ne asakas.
8.aprīlis 2012, 13:00 | links

Uz ezera ķeras plinderi. Asari ir kūtri, rīta pusē, ja trāpi uz galvas, kādu ar ļoti lielu mānīšanu var dabūt.
Šūpalas ir ezera pats Z krasts.
Ledus vēl pagaidām labs, staigājams droši visur. Bet ledus ir ļoti nevienmērīgs. Uz nedēļas vidu un beigām sola lielus plusus, un plusus arī naktī, tad jau laikam ledus prieki beigsies!
8.aprīlis 2012, 12:57 | links

es rita braucu uz Aluksni, kas notiekas uz ezera?

Suupalas tas ir preti tam kempingam/krogam?

Kada stavokli ledus, ir visur brivi vel staigajams?
8.aprīlis 2012, 12:53 | links

Mēs arī nosalām. Tikai pie upes. Pat aukla sala.
8.aprīlis 2012, 12:20 | links

Vakar visas laika prognozes rādīja lietu a no rīta saule spīd nācās aizskriet līdz dīķim auslejus padzenāt saģērbos tā paplānāk un nosalu nepajokam bet pāris pannas sanāks.
8.aprīlis 2012, 10:01 | links

To plakenes
Nosverot bija tuvāk 300. :)
7.aprīlis 2012, 18:10 | links

Tev gan ir apņēmība! :)) Nav tik traki- tikai katrs desmitais :)
7.aprīlis 2012, 18:01 | links

Iztīriju rīta lomu-no 100 plinderiem 10 lenteņaini..
7.aprīlis 2012, 17:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager