Alūksnes rajons

Vakar meklēju asarus, arī pa sēkļiem, uz sēkļa uzdūros uz plinderiem, tika arī viens 300 gr asarītis. Asarim coppes nebija! šodien gan jau ka veču uz ezera ka biezs :))
Veči dienām un naktīm sēž uz plinderiem/brekšiem. Saķertos mucās iekšā un tik dragā tālāk :))
6.aprīlis 2012, 09:12 | links

piekritu +- shita bus 4ta ziema kops saku copet lielaja dikji un varu pateikt tikai to ka nezinot aptuvenas vietas tikt pie liela asara ir diezgan nereaali. bet katram ir savas vietas, man ari ir savejas kur es eju un kur vins gandriz vienmer ir.
5.aprīlis 2012, 09:13 | links

Uzrakstiju tev, Andžu..
5.aprīlis 2012, 07:20 | links

Bikiņ jau es tev, Gunča, piekrītu, bet ir atšķirība vai cilvēks var tikt pacopēt gandrīz katru dienu un sameklet to zivi vai arī pāris reizes mēnesī!!! Nav tak tik viegli šitajā ezerā normālu zivi dabūt!!!:)
4.aprīlis 2012, 22:07 | links

:D :D Možka purva kimlakus pa kluso velk!
4.aprīlis 2012, 22:06 | links

Ev šota plakenes nekādu skaņu nepadot laikam tikara dročit?
4.aprīlis 2012, 22:04 | links

Man tāds čuijs, ka kimlaks "aizpīckājis" ir uz seklākām vietām. Atceros gadus atpakaļ aprīlī pa sēkļiem ķēru. Bet tur nāk virsū droziki- nevar paķert :D motili uzreiz noskrubina.
Rīt jāšturmē Šūpalu krajs :))
4.aprīlis 2012, 21:56 | links

šodien sauļojos uz ezera,pakaustīju vīķes.Ja es nebūtu kimlaku atskaites licis šeit tad asaru ēra Jums būtu beigusies nesākoties.Šajā laikā ezera nezinātājs ātrāk pie kimlaka tiks kā zinātājs,jo mēs meklējam kur viņam jābūt a tur viņa sen vairs nav, a nezinātājs iet kur pagadās un nahaļavu dabū.Ledus priekš šī laika super,ja nelīs ilgi vēl ziemas coppi baudīsim,gandrīz vai Bumsim jādot nažus asināt.
4.aprīlis 2012, 21:43 | links

Upesgalā nu jau kuro gadu nav ko darīt. Tapē veču ar nav!! Brekšu laiki beigušies. Sākusies asaru un zandartu ēra!! :)
4.aprīlis 2012, 19:34 | links

Upeskaktā jau daudzus pavasarus nav kā kādreiz bija! šodien kādi 10-15 veči bija. es tur neeju. labāk 1 liels asaris pa dienu nekā kaste plinderu.
4.aprīlis 2012, 19:32 | links

Kā ar upes galu? Veču droši vien kā algas dienā pie kolhoza šnaba bodes? :D
4.aprīlis 2012, 19:29 | links

Es jau domāju taisīt biznesu :D Vasarā varētu pa 50 ls ņemt līdzi žaņos, a ziemai ceņņiks vēl jāizdomā :D
4.aprīlis 2012, 19:23 | links

Degarzivs, par tam vietām tev taisnība!!! Baigi jāzin tas vietas. Daudz sēkļu, visādi dziļumi, ej nu izkod kādā līmenī šī stāv!!! Bet zive ir un smuka!! :) Uz duru var tikai velcējot dabūt, nu ar dažiem izņēmumiem!!!
4.aprīlis 2012, 19:21 | links

Tur uz tā lielā lumpja nav ko darīt - ja vietu nezinu nekā nebūs! Nav Peipuss kur zivi var da jebkur atrast! Tāpēc arī vēl neesmu iztaisījies šogad! Tā ka takuzinis jāņem pie rokas un tikai tad jāiet! :D
4.aprīlis 2012, 18:58 | links

Oki!!! Es ielikšu jaunas, dienu jau izvilks!!

Jurik, vienmēr laipni, laid tik šurp un izbaudi pēdējo ledus copi, kamēr citi jau pludus kādu laiku mērc!!
4.aprīlis 2012, 18:46 | links

Vecīt, aiziesim gan! :) Tik eholotei bačas paņem! :)
Te pat krasti nav vaļā!
4.aprīlis 2012, 18:40 | links

paldies
4.aprīlis 2012, 18:06 | links

Tiek, tiek, Jurik, pat diezgan droši!!!
Nav ar trīcošām kājām jāiet!!
Tagad šitais mīnuss esot labi sarāvis virskārtu kopā.
Pats ar 6dien noslēgsu sezonu!
4.aprīlis 2012, 17:32 | links

Labs vakars.Gribētos takā sezonu pa Lieldienām noslēkt,jautājums tikai vai uz ledus tiek Alūksnes ezerā?
4.aprīlis 2012, 17:11 | links

Andzus, aiziesim 6dien divatā tos kimlakus padīdīt, gan jau pa diviem atradīsim un mutes atversim!!! :D Es pie reizes noslēgšu sezonu!!!
4.aprīlis 2012, 14:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager