Alūksnes rajons

Ledus- no rīta kā pa galdu, pēcpusdienā sprīdi vietām krīt cauri,biezums vēl okei,coppe: pliķus velk raudas arī pa retam kāds kimlaciņš,vispār kā kuram.Kas rīt piedalīsies mačos, ne asakas!!!
30.marts 2012, 18:17 | links

Ja jau visi kā partizāni klusē gan par ledus stāvokli gan copi, tas ir drošs indikators - ledus labs, cope ir! Tas ir tāpat kā ar radiniekiem - ja viņi nezvana, tas nozīmē, ka viņiem iet labi...
30.marts 2012, 12:27 | links

Neesmu kādu laiciņu bijis uz Alūksnes ezera, nezinu kāds uz doto brīdi ledus. Bet jābūt labam! :) Jāprasa Gunčam :)
Vobla vēl nav gatava- šonedēļ tik izkarināju kaltēties :) Kad būs gatavas, tad protams, bez problēmām :))
30.marts 2012, 08:23 | links

Andzus kads ledus pie jums? Arca treys teica pie tevis varot nopirkt svaigu voblu? :D
30.marts 2012, 00:41 | links

A kāda vaina ziemai? :D Vēl tač kādam kimlakam pa degunu jāiedod! :))
29.marts 2012, 17:54 | links

Gunča, nav laika, ņemos ar voblām :D Tūlīt karināšu pēdējo porciju, voblu malkas šķūnī vairāk kā malkas :D
Nākamnedēļ gan uz ezeru jāaiziet, pēc lieldienām jāslēdz sezona laikam, un tad jau jāsāk kuģis krāsot :))
29.marts 2012, 17:52 | links

Andzus Tu savu bildi uz vasaras nomaini citādi ziema mūsu krajā nebeigsies,atkal snieg!!!
29.marts 2012, 17:51 | links

Tā ,laikam vairs neviens neiet uz ezeru ka nekādu ziņu vai arī pa kluso velk.Šodien satiku vienu makšķernieku nākot krastā šeit pat parka malā skaistus auslejus savilcis bija,ledus vēl staigājams.Visi laikam sestdienas zemledus makšķerēšanas mačiem Šupalās gatavojas!
29.marts 2012, 17:48 | links

Bet man sapnis,aizbraukt vasarā un pacopēt zaļsvārces,tā no sirds.
27.marts 2012, 19:33 | links

Man sen ir tāds sapnis bijis- pacopēt Skandināvijā, dzīvojam taču tikai vienreiz- tā ka tikai uz priekšu!!! :)) Gribas atpūsties no visiem un visa! :)
27.marts 2012, 15:53 | links

Andzus, vai ta TV esi saskatījies, kā NG velk zivis, vai savs robs ir?
26.marts 2012, 12:59 | links

Karoče.. Meklēju jau savlaicīgi LABU kompāniju uz nākošo ziemas sezonu uz copi Zviedrijā!!! Mēs esam 2 labi copmaņi :)) Ja kas, rakstat privāti :))
25.marts 2012, 20:48 | links

Nemaz tik sūdīgi uz ezera nebija, tikai copi grūti saprast, kad kārtīgi iepūš. Asarīši, raudiņas, breksēniņi. Cerams, ka sezona vēl nebeidzās.
25.marts 2012, 16:49 | links

Šajā stulbajā laikā domāju ka uz ezera būšu viens bet izrādās ka trako pietiek kam nav ko mājās darīt,rezultātā viens 0,5kg asarītis otrs pie lunkas nogriezās+ kaķim droziks,tas gan kniedēja nepajokam,pat paskatījos aliņģī ka šamie bļitkai brūk virsū,kā kinītī.
25.marts 2012, 16:11 | links

Vakar cope viduveja!!Parsvara breksis,rauda.Kolegim kadi paris skaisti asari!! Vietejie tik stance breksus pa iebarotajiem caurumiem.:))
25.marts 2012, 13:31 | links

Šodien ezers iedeva un paņēma arī!Iedeva ļoti skaistu kimlaciņu(1,290kg) un vēl kādu mazāku un lindraks paņē manu bļitku un ute tāda neatdeva,diena super bet jau tagad sāk līt lietus.
24.marts 2012, 16:26 | links

Tikko tas /tā lietotājs bija reģistrējies,man atnāca tieši tāds google tulkojums!!Ko var darīt-tāds tas tulks!!DD Vispār jau nespēju tos e-pastus vairs savākt.Jāmaina kaut kas būs!
23.marts 2012, 07:22 | links

Sveiki Mans Mīļais vienu,
Kā jūs today.I am miss Judith Viljamsa, es gribētu uzzināt vairāk par jums, lūdzu, nekad prātā sazināties ar mani caur manu e-pastu (judith.williams21@yahoo.co.uk), kas ļaus man paskaidrot sevi pie jums, es arī nosūtīt manas bildes, lai jūs zināt, kam es am.Regards
Miss Judith Viljamss.
...................................................................................
Hello My Dearest one,
How are you today.I am miss judith williams,i would like to know more about you, please never mind to contact me through my email (judith.williams21@yahoo.co.uk)that will enable me to explain myself to you,i will also send my pictures for you to know whom i am.Regards
Miss judith williams.
Norēcos jau normāli:)) jums kadam šitada hu.ņa neatnāca?? :D
22.marts 2012, 23:45 | links

Tagad pie mums ņem viss!!, un labi! 2h 10 kg, tas divatā pagājušosestdien- laba rauda+ breksis!... pēcpusdiena:)
22.marts 2012, 23:37 | links

Pa krēslu tie jāmedī,man pat runcis pusdienas laikā guļ un uz ēdienu nereaģē!
22.marts 2012, 16:41 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager