Alūksnes rajons

Šodien nostaigāju visu melnumu uz motiļa pilns ar mazajām raudām un pliķiem, pa vidu kāds asarītis (līdz 100g) bet tā pamatā raudas.
16.marts 2012, 15:42 | links

šodien pirmoreiz šoziem sanāca pasalt. Vējš nu izteikti pretīgs, auksts. Saules siltumu pat just nevar. Zivis neķērās. Tik cik kaķim.
14.marts 2012, 14:41 | links

Nu mes jau pa kadam izvelk ik pa laikam, tas no pagajusas ziemas, jo shogad arbeiten arbeiten, un nav laika atputai uz ezeru. ;)

http://foto.inbox.lv/sirantsm/zveja_aluksne
14.marts 2012, 09:44 | links

Galvenais jau zināt, kur tas kimlaks apakšā! Tālāk jau dela tehņiki :)
13.marts 2012, 23:18 | links

Skarbi, bet patiesi!!!!:DDDD Pasmējos, bet ar Gunču kopā necoppēju!!!
13.marts 2012, 22:36 | links

Palasot Jūsu komentārus nācu pie secinājuma ka ilgi vēl jums jātrenējas lai tiktu pie kimlakiem,ir mazas nianses ko laika gaitā apgūsiet bet tam visam vajadzīgs laiks.Viens otrs pasmiesies kas kopā ar mani coppē.
13.marts 2012, 21:44 | links

Aakis, tev tīra taisnība, pirmais zināt vietu, kur kimlaks uzturas, un tad viņš ir jāizsēd- jāizmēģina visi augstumi,no grunts līdz pat ledum, un tad atpakaļ/pakapeniski ap 0.5m tinot/, un ja tad nav, tad tikai jāpārvietojas:) .To gan tikai ar blitku daru..
ar murmuli jau te lielie parasti tiek ta-mazs, mazs, mazs-hop labāks, hop rauda/plicis... nu kka ta:D
13.marts 2012, 21:24 | links

Lielajam jau ar pāris minūtēm nepietiek vairums gadījumos.Pie tam ja viņi vēl pa vienam kursē lēnām,tad viņš diezgan ilgi novērtē situāciju.Vienīgais ja trāpa īstā medību laikā,un tad jau viņi medī dzīvās zivteles.Labai bļitkai tomēr dod priekšroku!
13.marts 2012, 19:59 | links

Es strīpu nourbu arī pa dziļo pusi(ja dziļā puse ir uz Lāzberģi, nevis Alūksni), bet tur ne copes. Iespējams, ka viņi ir, bet es ilgāk par 1-2min,ja nav copes uz mormiškas pie viena āliņģ nesēžu. Varbūt tā ir tā atslēga, kāpēc neizdodas tikt pie kimlaka.
13.marts 2012, 19:49 | links

Nebūs viņi pannenieki, tur uz lazberģa sēkļa kantēm visu laiku tādi nāk, jau kuros gadus..
lai gan lieli ar tur ir- pagajšgad tur uz karoga labs tika.. vajag tikai staigat pa kants dziļo pusi!:)
13.marts 2012, 19:44 | links

šodien devos uz ezeru, bet nebija skaidrs uz kurieni. Beigās sanāca, ka mašīna palika vienā krastā, bet pats jau gandrīz otrā, bet vienalga, jo pa tumšajien pleķiem pavējā iešana super. Paliku uz lielās sēkļu grupas pretī Lāzberģim, atradu vienu kanti, kur pirmajā laidienā slaids 300nieks un visu dienu pa to kanti arī nostaigāju. Praktiski visi tādi pa 70-80gr, ne ta sīki, ne ta panninieki, bet atkal daudz, process interesants par spīti vējam. Pēc 2 gadi šitie visi būs jau ņemami pannenieki, jo tiešām visur kur ej, ņem praktiski tieši tādi. Blitku paprovēju uz 10min, bet turpināju turēties pie pārbaudītām vērtībām-motiļa. paņēmu kā parasti vakariņu devu. Atpakaļ iešana bija ilga, jo kostīms kā bura, bet pasportot jau arī vajag! :)
13.marts 2012, 16:37 | links

es maucu parsvara ar motili. it sevishkji tagad pavasari. ziemas sakuma labak uz blitku naak. biezi vien ir ka ielaid mormeni un nav. ielaid blitku, biski parausti. pectam akal mormeni un momenta ir cope.
13.marts 2012, 13:18 | links

Ar motili jau laikam vairāk var dabūt bet tākā man nepatīk ar viņu krāmēties tad es eju ar bļitku,bļitku kaste liela ir ar ko eksperementēt un laikam jau tās vietas jāzin.
13.marts 2012, 13:12 | links

Priecājos kad nebiju vienīgais... Viens tur piebild, ka vakar esot smuki ašuki nākuši viens pēc otra, bet šodien viens tikai un viss.
Varbūt varat ieteikt ko labāk motili vai bļitku?
13.marts 2012, 13:01 | links

Tupesin neuztraucies šodien nebija īstā diena,visiem štanga.
13.marts 2012, 12:48 | links

Šodien nostaigāju ar bļitku no Melnuma līdz pat armijas daļai. Neviena asara. Daži sitieni un viss. Varbūt kāds var kauko ieteikt? Varbūt provēt motili dziļumā? Vai kā? Tēmēju takā vairāk uz to asari...
13.marts 2012, 12:27 | links

Nu man sniegs līdz ceļgaliem:D
Domāju,ka vajag ne tikai mācēt,bet arī zināt vietas /vismaz Alūksniekā točna/,jo viens dabū Pēterlomu, cits turpretī bubuku vienā taj pat dienā!!
12.marts 2012, 21:55 | links

tad gan vel nedaudz pagaidisu, kad saaksies visas lietas upeskakta.
12.marts 2012, 20:28 | links

Sniega da vienai vietai,lēnām kūst,ledus biezs,saulīte spīd,zivis ķeras(ja māk) a ko vairāk vēlēties.
12.marts 2012, 20:06 | links

kads laiks aluksne? "pavasaris" beidzot ir saacies, ir jega braukt?
12.marts 2012, 20:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager