Alūksnes rajons

Pret pirtiņu pavazāšos.
4.februāris 2012, 22:44 | links

aspen- sēdēsi uz Lāzberga sēres, vai jau upeskakta iekarojumos dosies?? :)
4.februāris 2012, 22:38 | links

Es, noteikti bet austrumu krastā.
4.februāris 2012, 22:23 | links

Ne rit es gazeju uz Lukumiti, varbut kļūda, bet varbūt..........:) tad jau veči- atskaiti iemetīšu!
4.februāris 2012, 22:05 | links

Paldies par vērtīgiem padomiem. Rītu arī kāds domā doties ezerā?
4.februāris 2012, 21:44 | links

Smuka līdaka, ka arī asaris jāmeklē ar šķērseni~5cm būs labs variants, pie krasta satopami lielie ir retāk, toties mazo būs vairāk, labāk uz sēkļu kantēm meklēt lielos, kā arī jāvariē ar augstumiem- es pagājšgad vislielākos noķēru ap 2m zem ledus, kaut gan tajā vietā bija 6m dziļums, es daru ta- 10x uzrauju, tad 5 apgriezieni ietinu.... nu kka ta:)
4.februāris 2012, 21:27 | links

Vispār jau tēmēju uz kādu smukāku zivi-līdaku, asari. Paldies par ieteikumiem. Ņemšu vērā. Doma rīt pamēģināt. Protams jāņem arī vērā lielie grādi.
4.februāris 2012, 21:13 | links

Piekritu Andžum, melnums būtu Istā vieta, tur vienmēr var kko dabūt, citreiz pat pieklājīgi... vajag tik urbties un meklēt-ne Asakas :)
4.februāris 2012, 20:58 | links

Vislabāk jau pie šajiem mīnusiem būtu ar bļitku- uz kāda sēkļa kantes paurbties un ašuki būs, tik cik lieli.. No pieredzes- šajā laikā liels asaris labāk ņemtu uz motiļa 7-8-9 metru dziļumā pie sēkļu kantēm, saurb āliņģus, un staigā uz motiļa, blakus ieliec karodziņmakšķeri-var kāda līdaka trāpīties. A raudeles jau ir visur- turpat Melnumā autostāvvietā noliec mašīnu un ej ezerā iekšā metrus 300, raudeles būs. Plinderi jau iepriekš jāiebaro labāk būtu. Variantu daudz.
4.februāris 2012, 20:50 | links

to tupesins-Ezerā iespejas ir daudz un dažādas, vispirms tev jāzin kādu zivi gribi ķert-plinderus meklē dziļuma virs 6m/bet ne visur tie ir, labas vietas ir pie garās salas, kā arī pie cepurītes, tur ir gan asuki, rauda pliči i līdaka, kantes ar nav grūti atrast-vajag tikai urbt! :) ieliktu tev dziļumu karti, bet kkur noklīdusi :(
4.februāris 2012, 20:45 | links

Ņemot vērā klimatiskos apstākļus, iesaku Tev doties uz tuvāko galu ar bļitku...
4.februāris 2012, 20:41 | links

Vēlējos pajautāt?
Kurā galā ezera labāk doties?
Ko labāk ņem bļitku,motili?
Kāds varbūt var kautko ieteikt.
Vienkārši vēlos rīt atklāt savu ziemas sezonu. Beidzot!!! :)
4.februāris 2012, 20:21 | links

šodien bij ļoti laba cope rītapusē ņēma uz sarkanā.bļitku pat nemēģināju.tā kā rīt atkal jāatkarto.tā kā -30 nav aukstums/
4.februāris 2012, 17:23 | links

Laiks labs. Mazie strīpainie tiešām bija agresīvi !!!
4.februāris 2012, 16:12 | links

Vējš uz ezera nepūta? :) Rītā jāmēģina, gribas jau kādu lindraku noķert, esmu jau aizmirsis kāda izskatās :D
4.februāris 2012, 16:07 | links

Andžus laiciņš šodien super uz ezera,kimlaku neatradu bet droziks pat 7 rapalu ņēma mutē,pat dupleti bija,rītā atkal jāprovē.
4.februāris 2012, 15:58 | links

Es atsalu Trešdien:DD- ta i nolēmām šodien arī nebraukt... rit arī domāju pasaldeties dienas garumā :)) Bet ir reizes, kad kimlaks nem tieši dubakā un pie augsta spiediena!! /šodien 780mm/
4.februāris 2012, 11:47 | links

Aivis, šodien negāju uz ezeru :)) Atsalu jau ceturtdien :D Rīt griezīsies vējš, un pirms vējš griežas, vienmēr tas stājas- takšto būs praktiski bezvējš un solniško :))Rīt jāiet zirgazobi dauzīt, uz neko nopietnu jau neceru :D
4.februāris 2012, 11:21 | links

Andžu- tu jau pēc salaveča izskaties!!!-gods un slava pacietībai!!!! :)
4.februāris 2012, 11:16 | links

Ea tač teicu, ka Olte uz sūnekļa bijis!!!!-guru:D
4.februāris 2012, 11:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager