Alūksnes rajons

Paldies andzus69,uzlaboji omu,ne asakas
20.februāris 2014, 12:17 | links

Vakar vēl brauca ar mašīnām, ledus labs. Punķainie jau 2 nedēļas ir Upeskaktā.
20.februāris 2014, 08:28 | links

kaimiņi Alūksnieši,kāds ledus uz ezera,vai uz sestdienu var plānot copi?
20.februāris 2014, 08:00 | links

Sveiki viri!Vai Aluksne punkainie jau sakustejusies?Paldies ja sniegsiet atbildi!
18.februāris 2014, 11:16 | links

Vietējie lai pielemj , Mārtiņ:)
17.februāris 2014, 19:11 | links

Manuprāt diezgan sakarīgi rezultāti sapulcei!! Vēl jau gan nekas nav akceptēts!!! Bet nu tie cipari stipri draudzīgaki makšķerniekam!!!
17.februāris 2014, 19:05 | links

shodien bija taa apspriede?

ko tad lielskungi izleema?
17.februāris 2014, 18:56 | links

Šis ir ALJAS darba grupas iesniegts projekts! Varēja kāds tos piecus cilvēkus nosaukt!

janiskkk, 16.februāris 2014, 19:44

http://www.aluksne.lv/konsultativas_padomes/ALJA_konultativa_padome_nolikums.pdf
Padomes nolikums: Iespējamie padomes locekļi:
Ihtoilogs - Roze
VVD - Verners
Pašvald police - Tomsons
17.februāris 2014, 10:38 | links

Liekas ka vajadzētu paredzēt sodu medijiem par nepatiesu ziņu publicēšanu! 100 metri starp laivām :DDDD

aspens, 16.februāris 2014, 18:28

Pārdzīvosi. nebūtu arī slikti 100m, savādāk dažs atļaujas teju enkuru laivā iemest, lai tik pareizā vietā trāpītu. Tā droši bija domāta upes izteka liegums makšķerēšanai 100m, droši zušiem traucē? Tā pat to nebūs, zušu bēres pagājšvasar jau nosvinējām. Varēja upeskaktā un vēl šur tur aizliegt ar motorenēm dragāt, tas būtu labi.... Nūjā, bet kas tad to kontrolēs, viena laiva un 1ns inspektors, ko tad Māris darīs, nekontrolēs ir jau vēl laivas un arī mazāki motori Aljai, nevajag pūrā turēt, ātrums kontrolei arī reizēm nav nepieciešams, bet konspirācija, pieairē ar airiem :)), būs klusāk... un godīgs makšķernieks novērtēs, ka zivis prom nebiedē....
17.februāris 2014, 01:58 | links

Šis ir ALJAS darba grupas iesniegts projekts! Varēja kāds tos piecus cilvēkus nosaukt!

Jānikkk atkal kļūda, ALJAI ir konsultatīvā padome, nevis darba grupa. Galvenais varonis esmu es, jo esmu konsultatīvās padomes priekšsēdētājs-Jānis Skulte

aspens, 16.februāris 2014, 21:51

Kāds padomei svars, tādu nemaz neparedz Aljas nolikums?
Makšķerniekus sasaukt vajadzēja rudenī un pamosties lic. makšķ not. izstrādei arī laicīgi. Ja šodien sanāks tie kas solās, tad ar 3h cauri netiksiet, kur nu ar 1, bet cerība droši, ka nesanāks? Arī es netieku... Ļoti sarežģiti bija tādu sanāksmi sestdienas rītā sarīkot? Ar normālu reklāmu, ar atskaitēm par padarīto, ja ir ko atskaitīties protams...
Savādāk tāda dirš*** vien sanāk, makšķernieki neko nesaka, neko nepalīdz, netbalsta. Kur Aljai sakarīga elektroniska datubāze, lai apziņotu makšķerniekus, lai organizētu arī lai kontrolētu, kur?
Daudzi par šodienas sanāksmi uzzinās rīt, parīt un nekad nezinās...
Laikam jau tomēr sarežģīti, vieglāk tad arī mums nopirkt e-lomā gada licenci, ar sākuma termiņu no vasaras piem., kamēr vēl var.....
17.februāris 2014, 00:28 | links

droshvien aiz bezdarbiibas juuc praataa, atrod ar ko nodarboties un liec makshkjerniekus mieraa.
16.februāris 2014, 23:05 | links

tu esi ideots - jaani skulte
16.februāris 2014, 23:04 | links

Jānikkk atkal kļūda, ALJAI ir konsultatīvā padome, nevis darba grupa. Galvenais varonis esmu es, jo esmu konsultatīvās padomes priekšsēdētājs-Jānis Skulte
16.februāris 2014, 21:51 | links

Salīdzinoši Burtniekā gada licence 28 eiro, mums grib 240 eiro !!! Pat Latvenergo nav tik bezkaunīgi un neceļ cenas desmitkārtīgi.
16.februāris 2014, 20:45 | links

Pilnīgi piekrītu. Tautai savi varoņi ir jāzin p.s. vēlams arī "par" balsojušos deputātus.......
16.februāris 2014, 20:32 | links

16.februāris 2014, 19:44 | links

Nu kā tad ir ar ielām,cik nopratu tā arī palika izrakātas.
16.februāris 2014, 19:34 | links

Viss notiekošais pierāda tikai to, ka domes darboņiem nav nekādas sajēgas par makšķerēšanas būtību. Tagad arī makšķerniekiem tāpat kā šoferiem nāksies lāpīt budžeta caurumus ar milzīgām maksām. Nauda taču vajadzīga sīgām, zušiem, palijām un, protams, arī zelta tiltam...
16.februāris 2014, 19:30 | links

domei laikam pietruuka ielu remontam :)

ierosinu pretii bazniicai uzlikt shlagbaumu. gribi braukt taalaak, 5 eiro :D

teiksim, vecaa grib uz humpalaam aizbraukt. jaadod 5 eiro humpalaam, un veel 5 domei. :) gribu aizbraukt nopirkt blitkas pie zvejnieka. 10 eiro veikalniecei, 5 domei.

a tie kas no otras puses gribes peec batona aizbraukt uz Kaximu vai uz nesti peec soljka, tiem vispaar vaaks :D labi par solkji tas ir joks, tapat visi mauc ar kontrabasu.

labs joks, prozit! :)
16.februāris 2014, 19:00 | links

Tatad gada licences vairs nebuus vispaar?

Respektiivi, maakskereshanas prieks uz gadu izmaksaas 240 eiro?

Ko lai saka, baigi "ekskluziivs" ezers. :)

martins_riga, 16.februāris 2014, 18:10

Tāds tas ir!
16.februāris 2014, 18:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager