Alūksnes rajons

Piekrītu degarzivim/ai/em... Uz Alūksni noteikti braukšu, arī uz sacenēm/ ja darbi ļaus /! Lai arī dabūju mačos tikai ' pusi ' no ieskaites-~40 cm ašuku... Ezers ir brīnišķīgs, ko tur šķendēties par neizcīnītām prīzēm-paši vainīgi, ka nedabūjām pa brelokam, vai gumijzivju saišķim... Jau nolikumā bija minēts dalības maksas apmērs, katrs normāls homo sapiens izrēķina: dalības maksa+degviela ceļam+degviela laivas motoram+paika+cepumi... Sakiet lūdzu godīgie: vai kāds uzdrošinājās cerēt, ka prīzes nosegs visus izdevumus??? Manuprāt, ne jau dēļ mantiskajām balvām dzenājās spiningotāji-v.n.k.- katrs grib pierādīt, ka ir labaks par kādu citu-lai tas būtu kaimiņu Stasis, Jānis, vai Indulis...
p.s. sacensību garu manī neviens nesalauzīs! PEACE!!!
8.novembris 2012, 20:30 | links
 
Un vislielākais pluss bija tas, ka nenācām vienīgie ar nolaistām acīm no ezera! Vismaz nebija pa krūmiem aiz kauna jālien! :D :D :D
8.novembris 2012, 19:54 | links
 
Es braukšu! Tā ka man tās balvas ja godīgi pie 'irsas un pie zivīm tik un tā netiku, pārējais man patika! Sazvanīju ALJU, noīrēju laivu ar dzinēju, laiva laba, dzinējs super, benzīns viņu - kāp un brauc! Laikapstākļu ziņā večus nevar vainot, necopes ziņā arī - pārējais man nekrata! Sadabūšu kādu takuzini, paņemšu labu cepumu un nākošnedēļ aizbraukšu pamētāt! Varbūt veiksies labāk kā mačos, jo kā rakstīju zemāk - ziemā bez zivs neesmu palicis, no laivas biju pirmo reizi! Un inspektorvečiem par maliķu ķeršanu vispār cepuri nost - bieži vien paši savu bendžu un laiku ziedo, pat laivu izsniedzot pastāstīja pāris atgadījumus ar kuriozu pieskaņu! Tā ka - ezers ir labs, liels, ūdens supertīrs, zivis garšīgas, bet jāmāk ar ezeru apieties! kaut kā tā...
8.novembris 2012, 19:53 | links
 
Nu kad tur kads atkal organizes macus laikam ka bus pamaz dalibnieku nu vismaz tie kas tagad bija un ieguva bedigu pieredzi vairs varbut nebrauks!Sacensibam Aluksnes ezeram ir liela antireklama!!
8.novembris 2012, 18:49 | links
 
Notikušais nav Alūksnes ezera antireklāma. Ezers pie notikušā nav vainīgs. Notikušais ir Alūksnes novada pašvaldības aģentūras “ALJA” antireklāma.
8.novembris 2012, 18:40 | links
 
Tad pie kuras valdības pazuda balvas?Ja pie vecās,tad tur viņiem i ceļš.Ja pie jaunās,tad malači-"labi" uzsākuši valdīšanu.Jums tur vietējiem nav ko teikt šajā situeišn???Varbūt ir vērts publiskot "lipīgo rociņu" īpašniekus un celt haju?
8.novembris 2012, 17:28 | links
 
98 dalībnieki kā stiiv_lee saka, bija dēļ skaistā un interesantā ezera.
Man daudz ir rakstījuši, jautājuši par ezeru, vienmēr esmu centies atbildēt un piesaistīt cilvēkus Alūksnei. Bildes arī lieku (pēc žaņu bildēm ezerā izteikti bija pilns ar laivām).
Juris saorganizēja super raidījumu par džigošanu Alūksnes ezerā mazu laiciņu pirms mačiem, tas arī daudzus "pavilka" braukt uz šejieni.
žēl, ka tas viss tagad izskatās ka ir vējā, un ezeram ir antireklāma pamatīga.
8.novembris 2012, 17:20 | links
 
Alūksnes ezera apsaimniekotājus pazīstu personīgi un ilgus gadus, nepazīstu nesen iecelto kadru.

Sazvanījos un šo to noskaidroju. Līdz šim nezināju, ka ALJĀ nesen ir notiekušas izmaiņas un tie, kuri gādāja sponsorus mačiem ALJU ir pametuši. Žēl, jo cilvēki ilgi ezeru kopa, sargāja un maču līmeni attīstīja. Lai nu jaunajam kadram veicas. Kas pameta, kāpēc pameta utt... lai paši raksta. Škiet, ka ir taisnība par balvām...

Ezers skaists, kaut nu nesagandētu.
8.novembris 2012, 17:04 | links
 
V.S.O.P vecīt šoreiz nu gan tev nebūs taisnība. ne jau dēļ organizātoriem tur bija 98 cilvēki, bet gan dēļ paša ezera. ja pats būtu bijis, tad tā diez vai rakstītu.
8.novembris 2012, 15:14 | links
 
98 dalībnieki rakstoru labu ap..isēju !
8.novembris 2012, 10:52 | links
 
Man gan liekas, ka tā jau ir nācijas goda lieta vienam otru ap..ist! :D
8.novembris 2012, 08:43 | links
 
Mana pieredze ar ALJA.
Šogad nopirku gada licenci, Tikai pēc tam ieraudzīju ka samaksājot pilnu summu un pretī saņēmu GADA(12 mēnešu) BEZMAKSAS licenci.
Tā ir ALŪKSNE, kur goda lieta ir ap..ist vienam otru ;)
8.novembris 2012, 08:16 | links
 
Domāju, ka cilvēkiem nebūtu pretenzijas piedalīties labdarības sacensībās, kur pusi vai lielāko daļu dalības maksas ziedo konkrētam mērķim, piemēram, ezera zivju resursu atjaunošanai vai nārsta kontroles nodrošināšanai. Iespējams savāktos vēl vairāk komandas.
BET šis nebija tas gadījums. Pēc tam, kad smacenieks sacēlies, var visādus brīnumus stāstīt.
8.novembris 2012, 07:56 | links
 
...jā ,bija gribētāji ņemt mani par šoferi ...
...no tipa sportistu puses ,- kā zinādams neparakstījos ,...tagad puiši aplaudē..
....Normarka balva par trešo vietu vienkārši iespārda...
...aspens gan apgalvo ,ka naudiņa palikšot ezerā...?
7.novembris 2012, 23:02 | links
 
Suzuki atbalsts ar nekur neparādās? Bet plakātā kā dzīvs.
7.novembris 2012, 22:25 | links
 
Tā arī viss lēnītēm apklusa,neviens neko konkrēti nepaskaidroja.Es nezkāpēc biju iedomājies ka ALJA pēc visa šitā jandāliņa izkliedēs visas šaubas ar detalizētu atskaiti,pašvaldības kantoris taču.
7.novembris 2012, 21:14 | links
 
kurmisx: III.vieta ... Rapala atbalsts? Atvainojiet, ja cilvēki šeit pareizi ir ievietojuši bildes, tad par trešo vietu no Rapalas ir saņemts atslēgu piekariņš un buklets?

Atbalstot sacensības mēs vienmēr cenšamies padomāt par to, lai makšķerniekam-balvas ieguvējam ir prieks un gandarījums par to, ko viņš no mums saņem.

Šajā gadījumā ir skumji, ka cilvēcīgas izpratnes vadīti atbalstījām sacensības, kuru reklāmā, bez jebkādas iepriekšējas saskaņošanas Rapala tika iekļauta kā sponsors, bet mūsu dotās balvas šķiet tikai daļēji nonāca pie tiem, kam tās tika paredzētas.

Attiecīgi rodas jautājums vai nesaskaņojot ar sponsoriem, to brendu un vārdu izmantošana ir uzskatāma par labu pasākuma organizāciju, savukārt iekasētās naudas un sponsoru ieguldījuma izlietojums attiecībā pret pasniegto balvu fondu par godprātīgu rīcību?
6.novembris 2012, 16:41 | links
 
Degarzivs.
Zivis ķeru un ēdu.Lai katram būtu lemts tādas noķert!
Mačos nepiedalos,jo man tas šķiet nepieņemami.
Ne kā liekulīga.
6.novembris 2012, 16:03 | links
 
Nepatīk - nebrauciet uz komercmačiem. 98 dalībnieki galīgi nav slikts skaitlis un rakstoru labu organizāciju! Organizatori - malači!
6.novembris 2012, 15:53 | links
 
Izklausās ļoti labi 980 Ls :
(Dalības maksas - ēdināšana, degviela, diplomi u.c.)
6.novembris 2012, 15:37 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager