Alūksnes rajons

Tikai līdz ziemai-2 mēneši :(
8.novembris 2012, 22:04 | links

Par trofejasariem nav ko ņirgāties, tie ir visur:- vienā ezeriņā visi uzskatīja ka asars lielāks par sprīdi vienkārši tur nav...un tā ntos gadus! Kāds teica ka tinēs esot kas smukāks bijis, bet vispār švaki! Un tad es pagājušās sezonas gandrīz pēdējos ledos ar mazu šķērseni - un tur pat planētām nevajadzēja rindā stāties! Eh..gaidu pirmo ledu - tajā ezerā sezonu iesākšu un pēdējo copi tur nobeigšu! Tas tā - labi sākts būs labi beigts!
8.novembris 2012, 21:56 | links

To saliņu mums šogad ,tā pat kā pagājušo gad dala kā gribumzāles :DD
8.novembris 2012, 21:37 | links

Bumsi -6 malovata,un diezvai būs!
8.novembris 2012, 21:33 | links

Bums-no piektdienas uz sestdienu -4...
8.novembris 2012, 21:13 | links

Vienmēr gatavs!!!
8.novembris 2012, 21:11 | links

šonakt Alūksnē būs -6*
8.novembris 2012, 21:11 | links

Alūksnē trofejnieki ņems tad kad planētas rindā sastāsies :))
8.novembris 2012, 21:10 | links

Es neatbalstu, ne muhļāžas, ne 'sarunātas sacensības', bet ... Vai šobrīd vēl kādam neliekas, ka pastāv kāda kreisā kustība, kura negrib, lai Alūksnes ezerā izķer trofejniekasarus :D?
8.novembris 2012, 21:04 | links

Ja tiešām bija tās sponsoru balvas un tika izmantotas citiem mērķiem, tā ir cita runa! Tā pat nav runa - tā ir cūcība! Bet jā nē - izbaudām procesu un neiespringstam! Man par dalību ir kvīts, tā ka neticu ka zēni to naudu var tā vienkārši iestūķēt kabatās! Ja var - kaut kas nopietni ir jāmaina jo tas liecina par ilgstošu tautas ap...išanu!
8.novembris 2012, 21:04 | links

degazivs ne par to ir stāsts. tā vienkārši ir ņirgāšanās par dalībniekiem. paņēma naudu, sponsoru labākās balvas, a to ko nevajadzēja sadalīja uzvarētājiem, ķipa ņemiet tos sūdus mums tā pat nevajag. bukletiņu no rapala :D
8.novembris 2012, 20:59 | links

Rezumē: sacenes ir priekš cilvēkiem, kuri izprot to jēgu...
8.novembris 2012, 20:56 | links

Nedomāju ka kāds brauca atpelnīt iztērēto naudu. Ir elementāras lietas, spēles laikā noteikumus nemaina, pirms atsaucies uz atbalstītāju vienojies ar viņu par to un sponsoru balvas ir domātas dalībniekiem.
8.novembris 2012, 20:52 | links

Ja es gribētu segt sava hobija t.i. copes izmaksas ar balvām vai zivīm, tad man katru copes reizi būtu jāparkāpj visi copes noteikumi, likumi un ētikas normas...pareizāk - man būtu jāmakšķerē ar rūtaino vai elektrību! :D :D
8.novembris 2012, 20:46 | links

Piekrītu degarzivim/ai/em... Uz Alūksni noteikti braukšu, arī uz sacenēm/ ja darbi ļaus /! Lai arī dabūju mačos tikai ' pusi ' no ieskaites-~40 cm ašuku... Ezers ir brīnišķīgs, ko tur šķendēties par neizcīnītām prīzēm-paši vainīgi, ka nedabūjām pa brelokam, vai gumijzivju saišķim... Jau nolikumā bija minēts dalības maksas apmērs, katrs normāls homo sapiens izrēķina: dalības maksa+degviela ceļam+degviela laivas motoram+paika+cepumi... Sakiet lūdzu godīgie: vai kāds uzdrošinājās cerēt, ka prīzes nosegs visus izdevumus??? Manuprāt, ne jau dēļ mantiskajām balvām dzenājās spiningotāji-v.n.k.- katrs grib pierādīt, ka ir labaks par kādu citu-lai tas būtu kaimiņu Stasis, Jānis, vai Indulis...
p.s. sacensību garu manī neviens nesalauzīs! PEACE!!!
8.novembris 2012, 20:30 | links

Un vislielākais pluss bija tas, ka nenācām vienīgie ar nolaistām acīm no ezera! Vismaz nebija pa krūmiem aiz kauna jālien! :D :D :D
8.novembris 2012, 19:54 | links

Es braukšu! Tā ka man tās balvas ja godīgi pie 'irsas un pie zivīm tik un tā netiku, pārējais man patika! Sazvanīju ALJU, noīrēju laivu ar dzinēju, laiva laba, dzinējs super, benzīns viņu - kāp un brauc! Laikapstākļu ziņā večus nevar vainot, necopes ziņā arī - pārējais man nekrata! Sadabūšu kādu takuzini, paņemšu labu cepumu un nākošnedēļ aizbraukšu pamētāt! Varbūt veiksies labāk kā mačos, jo kā rakstīju zemāk - ziemā bez zivs neesmu palicis, no laivas biju pirmo reizi! Un inspektorvečiem par maliķu ķeršanu vispār cepuri nost - bieži vien paši savu bendžu un laiku ziedo, pat laivu izsniedzot pastāstīja pāris atgadījumus ar kuriozu pieskaņu! Tā ka - ezers ir labs, liels, ūdens supertīrs, zivis garšīgas, bet jāmāk ar ezeru apieties! kaut kā tā...
8.novembris 2012, 19:53 | links

Nu kad tur kads atkal organizes macus laikam ka bus pamaz dalibnieku nu vismaz tie kas tagad bija un ieguva bedigu pieredzi vairs varbut nebrauks!Sacensibam Aluksnes ezeram ir liela antireklama!!
8.novembris 2012, 18:49 | links

Notikušais nav Alūksnes ezera antireklāma. Ezers pie notikušā nav vainīgs. Notikušais ir Alūksnes novada pašvaldības aģentūras “ALJA” antireklāma.
8.novembris 2012, 18:40 | links

Tad pie kuras valdības pazuda balvas?Ja pie vecās,tad tur viņiem i ceļš.Ja pie jaunās,tad malači-"labi" uzsākuši valdīšanu.Jums tur vietējiem nav ko teikt šajā situeišn???Varbūt ir vērts publiskot "lipīgo rociņu" īpašniekus un celt haju?
8.novembris 2012, 17:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager