Redzi, es copēju vidēji reizi nedēļā Sausajā jau 10 gadus, esmu novērojis tendenci, ka viņām ļoti mainās uzturēšanās vietas, tagad es viņas zinu, esmu atkodis, ļoti maz ir tādas vietas kur regulāri var saķert! Nezinu ar ko tas ir saistīts, iespējams ar HESu! Pēdējos gados ir ļooooti daudz samiņu līdz 4kg, pēc gadiem 5 ja viss būs ok, būs forša cope:)
Mans rezumē, - Zivis ir, tik jāmeklē, arī eholotē ir vietas kur lielus gabalus nav nekā un tad pēkšņi sāk jukt prātā no zivju daudzuma:) Daudzus S.D. pesimistus aizvedot uz copi esmu piespiedis mainīt domas, jo reiz man apnika klausīties tekstus - ko tu tajā sausajā, labāk braucam uz Babīti:))) Lai gan , turpiniet vien domāt, ka nekā te nav, man vairāk paliks:)))))
P.s. Par roni - redzēju un pirmajā reizē viņš mani pārbiedēja, 15 metrus no laivas uznira:) Viņš bija apmēram 2 mēnešus, pēc tam uzsala ledus! Par roņu pāri gan domāju ir piepušķots, es dzīvoju pie krācēm, un tajā seklumā viņš regulāri dzīvojās, nekad neredzēju divus!
P.s.s par karpām, krācēs katru pavasari ir izskalotas, vai seklumā palikušas beigtas ap 15 -20 kg karpas, pats esmu redzējis, redzēta arī līdaka tādā svarā!
26.novembris 2011, 15:23 |
links