Ķīšezers

Cope Ķīšezerā
Šodien atkal smagi pa kāju- tikai daži mazi asarīši. Aukstais ziemelis čakarē copi, ktm!
26.maijs 2016, 12:24 | links

Es gaidu pareizo vēju un mākoņus. Bet citi ķer pigmentus, jo nekas cits tagad neķeras.

Kuha, 25.maijs 2016, 09:50

tā jau gliži nav kko jau noķert var..... :)
26.maijs 2016, 09:54 | links

Neko tur nevajag gaidīt. Netālu no Ķīšezera viss kārtībā, drīz būs arī ezerā...galvenais lai tik viņš aiziet līdz ezeram un sakustina vietējos kukulīšus.
25.maijs 2016, 10:08 | links

Es gaidu pareizo vēju un mākoņus. Bet citi ķer pigmentus, jo nekas cits tagad neķeras.
25.maijs 2016, 09:50 | links

jūrnieks jau ir Daugavā kādu laiciņu, drīz būs arī ezerā ienācis (domāju gan ka jau vajadzdētu būt) bet Daugavā šobrīd ir diezgan interesanti ar asari :)
25.maijs 2016, 09:47 | links

Asari klusee.
25.maijs 2016, 09:46 | links

Šodien smagi pa kāju. Tikai viena kriminālā līdaķele un seši nepannas asarēni. Citiem vēl sliktāk, kam prasīju. Pārāk spožs. Gribu mākoņus!
22.maijs 2016, 15:42 | links

a tālāk sāk palikt interesantāk :D

arvis_an, 20.maijs 2016, 13:20

Toties var gūt ļooti labu priekšstatu par zemūdens pasauli :)
20.maijs 2016, 14:39 | links

Varbūt kāds svētdien dodas pa Ķīsi? Labprāt sastādītu kompāniju, dzīvoju turpat blakus Vecmilgrāvī, a ezerā neesu bijis.
20.maijs 2016, 14:37 | links

Par to gan tiesa...metru no niedrēm vēl ir ok, a tālāk sāk palikt interesantāk :D
20.maijs 2016, 13:20 | links

celms
Pabradāt teorētiski var visur (ne visur gan tiksi klāt) Bet rezultatīvāk šķiet ja sāksi mīlgrāvī pie tilta un tad virzīsies apkārt ozo laukumam, tur bradātāji redzēti daudz un vietas arī perspektīvas.

arvis_an, 20.maijs 2016, 08:23

..minētajās vietās bradājot, katru soli liec UZMANĪGI! Dziļš tur ir, pa straujo!!! Pat glābšanas vesti labāk uzvilkt! :):):)
20.maijs 2016, 12:22 | links

celms
Pabradāt teorētiski var visur (ne visur gan tiksi klāt) Bet rezultatīvāk šķiet ja sāksi mīlgrāvī pie tilta un tad virzīsies apkārt ozo laukumam, tur bradātāji redzēti daudz un vietas arī perspektīvas.
20.maijs 2016, 08:23 | links

Kur ķīsī foršāk pabradāt, kur mazāk cilvēku būtu?
19.maijs 2016, 17:37 | links

Mastrojani!
Jā, protams, varam pamēģināt copēt kopā. Varbūt, kādu dienu jaunnedēļ? Es copēju no laivas. Kā Tu- ar brišanu, vai arī no laivas?
Atsūti savu e-pastu, tad nosūtīšu savējo un telefona nr.
19.maijs 2016, 15:20 | links

Paldies par atzinību! Neko īpašu jau es nedaru, tikai darbojos ar smalkiem rīkiem un tievām auklām, lietoju fluorkarbona pavadiņas, mazas ēdamzivtiņas (max 2,5"), vieglas džiga galviņas- vakar pat stiprā vējā max 5g. Un, ja jūtu, ka cope ir tāda vāja un nepārliecinoša, aktīvi spēlēju ar spicīti. Protams, man ir arī savas zināmas vietas, kurās asari parasti ir, vai tiem vajadzētu būt. Tai vietai jātic un jāsagaida brīdis, kad copēs.
Nu, tā kaut kā. Ne asara arī citiem!

Teorētiski viss loģiski un pamatoti izklāstīts. :) Mister Kuha, jau pājušo sezon ievadīju sarunas par kopīgu pacopierēšanu Ķīsī - kā ir, vai ir luste?! Abiem mums pieredzes gana. Un varam takš "veci buki" pacopēt un īpaši "nebadīties", ko, mmm!? Ne asakas!

Kuha, 19.maijs 2016, 10:18
19.maijs 2016, 12:30 | links

Paldies par atzinību! Neko īpašu jau es nedaru, tikai darbojos ar smalkiem rīkiem un tievām auklām, lietoju fluorkarbona pavadiņas, mazas ēdamzivtiņas (max 2,5"), vieglas džiga galviņas- vakar pat stiprā vējā max 5g. Un, ja jūtu, ka cope ir tāda vāja un nepārliecinoša, aktīvi spēlēju ar spicīti. Protams, man ir arī savas zināmas vietas, kurās asari parasti ir, vai tiem vajadzētu būt. Tai vietai jātic un jāsagaida brīdis, kad copēs.
Nu, tā kaut kā. Ne asara arī citiem!
19.maijs 2016, 10:18 | links

Man arī šodien tieši tajā pašā laikā Ķīsītis "pavērās"- kad uznāca stiprāks vējš un mākoņu kļuva vairāk. Es gan spiedu uz asariem, kopā sanāca 22 gab., lielākais 380g, un bonusā 1,3kg līdaka. Tajā laikā bija jautri, praktiski bez tukšajiem metieniem. Bet, kā vējš norima, tā arī cope izbeidzās.

Kuha, 18.maijs 2016, 22:19

Kuha, būs jāsāk izsekot un mācīties no Tevis! Nu, šitāāāda supercope Tev gadījusies! Apsveikumi! ..a man kā parasti...gandrīz nekasss :)
19.maijs 2016, 09:15 | links

Uz ko ieteiksiet ķīšezerā ķert asarus?

Esmu iesācējs, līdz ar to nav ne mazākās noajausmas uz ko ķert, vakar ķēru uz slieku, bet noķēru tikai vienu mazu zivi :D
19.maijs 2016, 09:05 | links

Man arī šodien tieši tajā pašā laikā Ķīsītis "pavērās"- kad uznāca stiprāks vējš un mākoņu kļuva vairāk. Es gan spiedu uz asariem, kopā sanāca 22 gab., lielākais 380g, un bonusā 1,3kg līdaka. Tajā laikā bija jautri, praktiski bez tukšajiem metieniem. Bet, kā vējš norima, tā arī cope izbeidzās.
18.maijs 2016, 22:19 | links

kāda zinātne, beidziet. Vaislinieku zveja. Nevajag audzēt, ok. Vaislinieku nebūs, nebūs mazuļu audzētavās.
18.maijs 2016, 20:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager