Nav.
23.novembris 2020, 14:51 | links
svens76 [18.11.20]: jegersz [Vakar]: Kuha [11:03]: Vīri, kur atskaites? Sven, ko klusē kā partizānis? Un citi? Zinu, ka JSVR pa kluso noķēris trīs smukus zandartus. Pārējiem tikpat "labi", kā man? Nav?es tagad pa citiem ezeriem:) bet viss notiek, ķeras:)+ sarkandaugava, daugava utt. daudz zivīgu vietu netālu tepat
svens76, 17.novembris 2020, 11:10
Uz Juglu vai tuvāk mājam?jugla, baltezeri un lielupe
jegersz [17.11.20]: Kuha [11:03]: Vīri, kur atskaites? Sven, ko klusē kā partizānis? Un citi? Zinu, ka JSVR pa kluso noķēris trīs smukus zandartus. Pārējiem tikpat "labi", kā man? Nav?es tagad pa citiem ezeriem:) bet viss notiek, ķeras:)jugla, baltezeri un lielupe
Uz Juglu vai tuvāk mājam?
Kuha [11:03]: Vīri, kur atskaites? Sven, ko klusē kā partizānis? Un citi? Zinu, ka JSVR pa kluso noķēris trīs smukus zandartus. Pārējiem tikpat "labi", kā man? Nav?es tagad pa citiem ezeriem:) bet viss notiek, ķeras:)
Kuha [17.11.20]: Jā, dažiem gan veicas! Vienmēr un visur ķeras! Man gan biežāk neķeras, ktm...vienmēr toč neķeras:) bet ūdenī esmu kādas 4-5x nedēļā. tāpēc likumsakarīgi ka kaut ko noķeru
Kuha [17.11.20]: Vīri, kur atskaites? Sven, ko klusē kā partizānis? Un citi? Zinu, ka JSVR pa kluso noķēris trīs smukus zandartus. Pārējiem tikpat "labi", kā man? Nav?es tagad pa citiem ezeriem:) bet viss notiek, ķeras:)
davidsonsd [13.11.20]: svens76 [Vakar]: fish1 [19:28]: Krāmu tirgus Ķīšezera sadaļā....ar lielu darbu un pacietību kaut ko jau salasīt var
Var būt arī "Ķiršu dārza" laikus atcerēsieties?kamēr neķeras, var uzpļāpāt par krāmiemJā,pēdējās trīs dienas neķeras ļoti kvalitatīvi.....
svens76 [13.11.20]: fish1 [19:28]: Krāmu tirgus Ķīšezera sadaļā....Jā,pēdējās trīs dienas neķeras ļoti kvalitatīvi.....
Var būt arī "Ķiršu dārza" laikus atcerēsieties?kamēr neķeras, var uzpļāpāt par krāmiem
fish1 [13.11.20]: Krāmu tirgus Ķīšezera sadaļā....kamēr neķeras, var uzpļāpāt par krāmiem
Var būt arī "Ķiršu dārza" laikus atcerēsieties?