nu sveikas... :)
nezinu, vai es ķert nemāku, vai arī tas jūrinieks, kurš ir "ienācis", patreiz nav aktīvs. Šodien biju uz ledus, piebraucu ap 10.00 no Ziemeļblāzmas puses. Ejot uz ezera viens vietējais "bļitkošanas melnā josta" jau līda krastā. Izdzirdot intensīvo ledus plaisāšanu momentā sapratu, ka šodien rezultāts var palikt 1:0 asara labā. Esmu piefiksējis, ka laikā, kad ūdens līmenis ezerā mainās un ledus plaisā, asars ir diezgan tramīgs. Palabojiet mani, ja tā nav. :) Tā arī šodien bija, ik pa brīdim, kāds no vīriem salūza un gāja krastā, tuvāk pie garāžām atradu vienu āliņgi kurš izšāva kādas 15 zivis, svarā no 40g - 100g, jaatzīst, ka gan tikai viens simt gramnieks, kuru arī ieliku maisiņā. Urbos tālāk - izurbjot vēl 10 caurumus un neatrazdams zivi, palaidu simtnieku mājas. Paņēmu urbi un gāju dziļāk ezerā, kādus 400m aiz Milgrāvja leģendārajiem galdiem, :D neapurbtā vietā uztaisīju aptuveni 10 āliņģus, šoreiz arī motili nolaidu lejā. Sāku lēnām apcopēt iebarotos caurumus un līdz pulkstens 15.00 salasīju 9 cepamus asarus- lielākais ap 150g. Ņēma pārsvarā uz lēnu, lielas amplitūdes spēli, galā maza sarkana mormiška. Vispar cope sūdīga, parasti tajā ezerā zirgazobus un ķīšus jau toč var kaudzītēm :) atrast, šodien ne viens ne otrs. Nezinu ko tie vietējie tur dara, dzer, kūko vai afigenos jūras kimlakus bombij? Gandrīz visu dienu nosēž pie viena aliņģa, ir kāda slepena ņindzu tehnika par kuru es nezinu? hvz
Ja kāds laiž nogalē uz ezeru, neskopojieties un padalieties ar info par copi. Man asars šajā vīkendā iet gar degunu.
PS
suits, mašīnu var atstāt pie benzīntanka, var arī uz OZO kluba iebraucamā ceļa, tur gan tikai kādām 2 māšīnām ir vieta, varētu būt jau aizsists.
Patiesība labs jautājums par tiem dziļumiem, iespējams, ka es tos jūriniekus meklēju nepareizajās vietās.. ho ho hoo
8.marts 2013, 18:43 |
links