Koroce !!!!!!
Ta ka pareizrakstiiba un pieklajiba man stipri pieklibo, kas ir IQ es vispar nezinu ;-)) bazaresu koroce konkreeti.
NJEVERJU.............Stanislavska vardiem sakot, neticu par savilktajiem labajiem klilogramiem, vismaz sogad nje.
Es ir ta teikt, koroce old Ciekurkalnskijs, un uz ta ezer vazajos kops mate lava no majas iet ara ar visu varzu.
Nav tur taga zivis nava, tobis zivis protams ira, bet nenjem............ nenjem miliisi.
Ka vasaru ta ziemu, veci kjas sez savas vietas uz gruntenem bezspecigi plaata rokas un no bedam dzer snmapi un dzer snapi un dzied Cornij voron ( ir tada bediga dziesminja ).Pie tam veci seez vairak par 30 gaadu, nenjem, tapeec arri cilveeku maz.
Vakar ieskrekju " siltaja kanala " ka parasti garambraucot ( atkariiba ta teikt ) 3 veci, divi uderkrut ekipeeti, tiem nulll ( tas ap 12 ) vienam 3 littl asuki.
Vakar ari o;d aborigen aizskreeja liidz pat Suziem savaa apmaatiibaa............. par rezultatiem nez kapec vinji kluseeja ( dzirdeju snjukstus klausule ) Domaju ka snjukstus dzirdesu arri sovakar.
Vienigo skaudiigo labsajuutu rada man Latvietim tas ka nenjem nekur, arri Peipi un Kursu lici ( vismaz aptaujatajiem )
Koroce, tut ribi njet.
Jaiet peec polss, beedu manu lielu beedu........
P.S.Koroc atvaino pacani man par tuhlo bazar, bet nju taad ir pravda matuska.
Arivederciii amigos, za ribalku
21.februāris 2013, 18:29 |
links