Ķīšezers

Cope Ķīšezerā
Pamāci puikiņiem ģeogrāfiju,savādāk galīgi grimst tumsībā....DDD
7.februāris 2013, 09:15 | links

lāčukam pa purnu...D...
Martins no Rīgas...-Juglas upes ieteka ezerā...
Tas gan nosacīti ,jo vārdiski grūti pateikt...
Mārkalnes ielas gals...
5.februāris 2013, 18:03 | links

domā viņš atcerās? :D
5.februāris 2013, 16:51 | links

Volvo kuraa vietaa biji?
5.februāris 2013, 16:48 | links

...vidēji smuki brexēni + divas raudas uz 250.gr.(katra)...
Cope kā no ložmetēja...,man patika .
5.februāris 2013, 16:19 | links

Kaut kas labs ari trapijas?
5.februāris 2013, 16:01 | links

Biju,saurbos,sabaroju, saķēru .
Man patika ,-copēt ir forši ,visiem -ne asakas !
5.februāris 2013, 15:29 | links

Sestdien biju aizgājis uz līci pie benzīntanka - rezultāts zirgazobu ķīši un pārītis asaru sprīža lielumā. Runājot un redzot kā citiem, tad tas pats. Viens lielijās kā iepriekšējā dienā 500gr asarus vilcis, bet šodien nekā! Vispārīgi šogad maz veču šajā galā sēž, salīdzinoši kā iepriekš. Jūtami, ka zivs ir, bet ušla na daļnij kardon! Lai veicās!
4.februāris 2013, 16:48 | links

Sestdie Ķīšī bija mentu un karavīru kopīgās sacensības. Nebūtu SALMO balle bijusi, es ar urbtu sparīgi :D
4.februāris 2013, 12:24 | links

Sestdien 2. februari Mezaparka mierigu copi iztrauceja secensibas. Nezinu, kas tie tadi bija, laikam kaut kads kolektivs, izklida pa visu ezeru un urba sparigi. Pasham keras siki asarishi, kisi pa kadam sikam, plicim, breksenam un raudinai, bet copeja aktivi.
4.februāris 2013, 11:48 | links

Biju vakar zem Jaunciema, asaris ņēma visnotaļ negribīgi tikai ar mānīšanu, bļitku vispār ignorēja...pa diviem trīs asari, kas attaisno savu vārdu, pārējie zupas izlase :) Biju pirmo reizi, ļoti iespējams vnk. nemācēju atrast vai sakacināt.
4.februāris 2013, 11:15 | links

Labvakar.kads ziņas cik tālu var makšķerēt Juglas apendiksa jo šodien redzēju ka inspektori pie sienas makšķerniekiem kas makšķere ja pie apendiksa malas netālu no laivu pie stātnes.
3.februāris 2013, 17:02 | links

Labvakar.kads ziņas cik tālu var makšķerēt Juglas apendiksa jo šodien redzēju ka inspektori pie sienas makšķerniekiem kas makšķere ja pie apendiksa malas netālu no laivu pie stātnes.
3.februāris 2013, 17:01 | links

Kā Ķīsī, šodien ir kāds bijis? Ir doma rīt aizbraukt?
2.februāris 2013, 18:53 | links

ar brekšiem ķīsī nav tik slikti. itsevišķi ja pa vasara ar ehalotu atrod viņus bedrēs.....
esmu dabujis vienā copē pārīti virs kg un kaudzi ar 500gr. vajag tik atrast. jo pamata ķīsis ir kā bļoda, bet ja atrod kur viņi atrodas viss ir ok
29.janvāris 2013, 09:15 | links

bonuks7
Marta pusē esmu vienreiz Ķīsī dabūjis brekšus gabalus 6 tādus virs 600 gramiem. Visticamāk nejauši uzgāju bedri, jo visi nāca viens aiz otra, paceļot ēsmu metru no grunts. Pagājušajā gadā speciāli mēģināju to vietu jau speciāli apstrādāt, iebarot, bet tikai sīki pliči un ķīši. Varbūt tie labāk ņem, kad tuvojas siltāks laiks, piemēram marta vidū
28.janvāris 2013, 22:00 | links

Kāds brekšus ķer ziemā ķīšezera un kādi panākumi ir bijuši?
28.janvāris 2013, 21:35 | links

Vakar biju Ķīsī, nu tas ezers savu nosaukumu attaisnoja par visiem 100%, gan gar niedrēm gan daudz dziļāk klajumā visur viena zivs un viens izmērs - 5 ķīši saiet vienā sērkociņu kastītē. Tad metu mieru murmulim jo copē bez pārtraukuma un ņēmu bļitku, asaris diezgan ātri atsaucās bet smalks un ļoti smalks, dažos āliņgos bija ka sēdās virsū bļitkai bez dancināšanas, varēja ravēt vienu pēc otra - pa 15-20 no vietas, asaris sabozies un dusmīgs. Daudz urbjot un meklējot pa kādam drusku rupjākam arī bija - nu tādi 50-70 grami. Cilvēku maz, es kādus 10 saskaitīju tālāk, norāvu divas bļitkas, salauzu copeni un devos mājās.
21.janvāris 2013, 14:25 | links

Ahoj, vīri, kas labs notiek Ķīsītī ir doma sestdien aizlaist, vai var kādu info, paldies jau iepriekš???
17.janvāris 2013, 02:48 | links

šodien biju no jaunciema puses, pie carnikavas pagrieziena. tautas daudz bet diezko neredzējās, ka baigie lomi būtu.pašam ar pašvaki.
12.janvāris 2013, 18:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager