Mēs gan vairāk uz asarīti....
Bet pēdējoreiz gan divus mērus aizvedu mājās....
Kaut kā zivtiņu sagribējās....
Bet pēdējoreiz gan divus mērus aizvedu mājās....
Kaut kā zivtiņu sagribējās....
10.novembris 2020, 19:15 | links
Kuha [10.11.20]: Ja pat ar televizoru tikai viena cope, tad es rīt, noteikti, nebraukšu ezerā. :)katra diena savādāka
fish1 [10.11.20]: Vot rīt aizbraukšu ar švāgeri un parādīšu kā jacopē,jptvmtj!mēs rīt ar aizbrauksim. parādīsi mums ar:)
Kuha [09.11.20]: Tikai to bedru nav daudz...bedres ir daudz kur un smukas zivis ir praktiski visās
Kuha [09.11.20]: Par to zivs redzēšanu es biju domājis tā simboliski. Sajūta, ka visas zivis ir tikai lielajā bedrē, un tur tās pārsvarā skatās ar televizoru. Citur zivju, vispār, nav, skaties, vai neskaties. Arī makšķernieku citur nav. Šodien bija sajūta kā pie Polārā loka- es viens pats pa visu ezeru.bedrēs zandartu un līdaku tagad daudz
kkas [09.11.20]: Sven, vai ir tā ka zivis koncentrējas 20% no ezera, pārējie 80% patukši? Cik zanderus/zivis indentificējamas +- redzi dzīvajā ekrānā copes reizē?es ķeru bedrēs un ap tām, ap sēkļiem. tagad ezera vidū plakanumos neesmu bijis, nevelcēju tagad. vienā copes reizē redzu ļoti daudz zandartu, bet ne visu ko redzu protu noķert. šodien metām uz apm. 50 zivīm, bet 4 tik uzsēdās
Kuha [09.11.20]: Ķīsītī zivi var redzēt tikai televizorā. Citur nav.tak sānskatos un uz grunts eholotē ar redz