Neliels papildinajums pie teemas.. Kjsesera "siltais kanals " no kanala braucot Mezaparka virziena ir 12 stavu majas, un iegriezot pie tam preti otrajai ajai no celja ir jauks dikjis, tauta saukts par "rotanu diikji
'Agrakos laikos no ta udeni njema darzbieciiba saviem laukiem
Agrakos laikos tur esot mitusas lielas branga karuusas un liinji, pedejos gados nesmu pats nokjeeris un dzirdejis ka kads tur ir dabuujis karusas.
Kpeec "rotana dikjis "!!!! tapec ka peec sheemas un dzirdeta , tur kur paradas rotans, ar laiku visas zivis tiek izdziivots, ipasi apeedod ikrus naarsta laika.
Pa rotanu minetaja dikji, pamata gadas mazinjs,. lielako es veciem esmu tur redzeejis uz gr 350, iespaidigs nesmukulis.
Njem uz visu, ieskaitot maizi, un miklu, nak ara bez pretosanas pilnnigi slinki.
Pie rotanu copes ir japiecert momentali, savadak ja biski pagaisisiet, 89 proc ka akjis bus jau dzilji kungii, naksies veikt kjirurgisku operaciju.
Krievija rotans izugot lidz kg, ir no veja liela nakot no ezera meginats paris reizes urbt un paniejkoties ar rotanu, man nav izdevies.
Ezeram tuvakais krasts ir kokains, un laga vieta svar but 2 copmanjiem, un ar uzreiz palielu dziljumu, pretejais krasts vairak pielagots sedeanai, ari vairak cilvekiem.
Za ribalku.
4.oktobris 2011, 21:24 |
links