Ķīšezers

Cope Ķīšezerā
Šodien pirmā diena copes sacensībām Ķīsītī.anteresno,kā ta gājis sportsmeniem?
:)
8.janvāris 2011, 14:52 | links

Šodien vējš, putenis un cope nekāda. Tikai sīči. Uz bļitku ar daži sīči pieteicās, bet neviena pat 75gr nebija. Uz mormeni kazaraga izmēri. Pirmā šī gada cope garām :))
5.janvāris 2011, 15:10 | links

Pašlaik interesē tikai ledus apstākļi
1.janvāris 2011, 17:14 | links

ja ir vēlēšanās piedalīties mačos,tad ieteiktu pašam aizbraukt un atkost to vietu,murmuļus,frekvenci utt.savādāk ir iespējamība sastāstīt pasakas.turiet tik ausis vaļā!
:)))
1.janvāris 2011, 16:57 | links

Kāds ir ledus stāvoklis Ķīsītī (visvairāk interesē vieta, kur mači notiks). Ūdens uz ledus, sērsna, citas šaizes? Kā ir?
1.janvāris 2011, 16:53 | links

man bija tieshi taa pat vakar. izurbu kaadus 30 caurumus dazhaadaas vietaas un tikai viens piesitiens :( bet taa - laicinjsh forshs.
31.decembris 2010, 18:21 | links

šodien uz bļitku vispār ne vienas copes!divataa pus ezeru izbridām un nekā:(
31.decembris 2010, 16:05 | links

Šodien viens nedaudz virs 300gr, divi simtnieki un daži sīči. Viss uz bļitku. Uz mormeni sākumā pamēģināju, ņēma tikai supersīči! Bildes galerijā.
30.decembris 2010, 15:52 | links

Ķīsis pie Juglas ietekas-kaķa komplekts !
28.decembris 2010, 18:39 | links

Šodien Ķīšezerā copēja visur un uz visu, bet nu tādi sīči, ka bail :D Spēj tik mest atpakaļ :)) Galvenais, ka bļitkas arī grābj, kaut paši bļitkas izmērā. Trāpījās tikai viens normāls ašuks un uz mājām aiznesu piecas zives :))))
Toties laiciņš rīta pusē bija ideāls copei - vēja nav, saulīte spīd, sniegs zem kājām sasalis un nelūzt vairs iekšā, nelieli mīnusi....super! :) Re kā tur izskatījās!
28.decembris 2010, 15:33 | links

Pie policijas akadēmijas/ķeizarmeža līča, ozo golfa laukuma, braucot pa Jaunciema gatvi jebkurā līcītī - plašas iespējas izvēlēties un izpausties! :)
27.decembris 2010, 18:49 | links

Kurā galā ķīšezerā labāk brist iekšā uz copi ar mormišku...doma aizlaist, tik neesmu tur nekad copejis...
27.decembris 2010, 18:10 | links

Šodien tikai sīkie(galīgi sīki) ķerās. Vējš un putenis ar nepatīkams. Vietām sniegs tāds, ka paiet nevar un apakšā pļura. Cope neizdevusies :)
24.decembris 2010, 18:07 | links

aizmirsu pateikt un man liekas, ka to nevar nepateikt! pagaajusho 7dien pa kjiishezera vidu pastaigaajaas stirnu paaris! devaas virzienaa no jaunciema uz salinjas pie tilta...
24.decembris 2010, 14:17 | links

Es pagājušo nedēļas nogali kad vedu savu pellu no Liepavotiem uz māju redzēju večus cītīgi sēžam uz kanāla Zirgu salas galā...ļadus bija OK:)
23.decembris 2010, 16:47 | links

Lielupē šonedēļ viens izplunčajās pie Jūrmalas tilta. Ja lienat, tad ar prātu ...
23.decembris 2010, 16:37 | links

Sienāzis Es vot ar veco ar domā rīt maukt...bet tik nav vēl izdomāš uz kurieni...Kaņieris...jeb Lielupe...tjipa pie Zirgu salas kur kanāls ar upi saiet:) Kā domā...vai Lielupe ir taustāma?
23.decembris 2010, 16:30 | links

nu es ar mozh kaadaa briidii paarvilkshos paari ielai paurbt ;) bet nu ar tiem taarpiem un bariibaam vairaak nenjemshos. knagji salst. staigaashu ar vienu bljitku!
23.decembris 2010, 15:17 | links

nerauj vaļā brūces un nemauc tajās jūras sāli iekšā :DDD es tā jau gandrīz div nedēļas nav tirinājis!!! ja būtu drusku vairāk brīvā laika ta jau būtu labi, šitā gada beigas ir kaut kāds kašmars :)))) bet svētdien gan ķīsīts tiks caurumots no agra rīta līdz paliks tumš, vai kamēr kaste nebūs pilla :)))
23.decembris 2010, 14:29 | links

ziviniek, tu kaa tik ilgi nocietiisies, es jau riit uz ledus stuteesies un pariit un aizpariit :)))))))))
23.decembris 2010, 14:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager