Ķīšezers

Cope Ķīšezerā
fish1 [12.09.20]: Biju.
Pūtiens.
5 ašuki brauc mājās.
Pilns ezers ar sportmeņiem.
Svena laivai nedeg topuguns.
kad mani redzeeji? es jau 7:00 biju prom
12.septembris 2020, 13:11 | links

sportsmeņiem
12.septembris 2020, 13:09 | links

Biju.
Pūtiens.
5 ašuki brauc mājās.
Pilns ezers ar sportmeņiem.
Svena laivai nedeg topuguns.
12.septembris 2020, 13:09 | links

Flexis88 [11.09.20]: Nu ko laižam šovakar ezerā :D
Principā lai nebūtu skumīgi šeit tad teikšu tā katru reizi kad iebraucu arī sanāk pa pārītim izvilkt :P
Pēdējā reize gan bija no Svētdienas uz pirmdienu (nakts) 2gb pa 1,7kg un viens sīkāks. Citas reizes pa vienam vai diviem no kuriem viens parasti sīkāks otrs kkur 2-3kg. šogad nevar pārsist to 3kg robežu žanim !
rīt no rīta būšu no 4:30
11.septembris 2020, 16:08 | links

Nu ko laižam šovakar ezerā :D
Principā lai nebūtu skumīgi šeit tad teikšu tā katru reizi kad iebraucu arī sanāk pa pārītim izvilkt :P
Pēdējā reize gan bija no Svētdienas uz pirmdienu (nakts) 2gb pa 1,7kg un viens sīkāks. Citas reizes pa vienam vai diviem no kuriem viens parasti sīkāks otrs kkur 2-3kg. šogad nevar pārsist to 3kg robežu žanim !
11.septembris 2020, 15:59 | links

svens76 [10.09.20]: LV kausā Panoptix atļauts izmantot?

kraftinsh, 10.septembris 2020, 10:26

a pč?
10.septembris 2020, 23:25 | links

Balista [10.09.20]: Izskatas, ka Svens ar Kenguru ne tikai noperk abonamentu uz treniniem, bet ari regulari treninus apmekle :D Forsi, ka padalaties ar atskaitem un nenogurstat no copes.
Vel ari linu karalis Luters vai 7up vai nu ka kurs vinu deve iedod tadu citas copes skatijumu. Haroce, ta tik turet !
jā, treniņus apmeklēju diezgan regulāri:)
10.septembris 2020, 22:59 | links

Izskatas, ka Svens ar Kenguru ne tikai noperk abonamentu uz treniniem, bet ari regulari treninus apmekle :D Forsi, ka padalaties ar atskaitem un nenogurstat no copes.
Vel ari linu karalis Luters vai 7up vai nu ka kurs vinu deve iedod tadu citas copes skatijumu. Haroce, ta tik turet !
10.septembris 2020, 22:32 | links

jsvr [10.09.20]: Jā, šodien pūtiens baiss! Vindserfinga dēļu daudz, copmaņu gandrīz nemaz! Es šodien dēļ pūtiena nemeklēju žani un arī asari ne - padarbojos ar vobleri pēc līdakām. Nu kaut kā sanāca uzmest Ito Shineri līdakai tieši uz galvas! Kā iemetu, knapi viens spoles grieziens un galā. Tad iemaldījos mazliet pie Kundziņsalas, bet sapratu, ka nebūs aršana un metu mieru. Sen nebiju tā stīvējis laivu uz treilera...:D
es tak Tev teicu lai paliec pie kuģiem kur stāvēju:)
10.septembris 2020, 21:48 | links

Jā, šodien pūtiens baiss! Vindserfinga dēļu daudz, copmaņu gandrīz nemaz! Es šodien dēļ pūtiena nemeklēju žani un arī asari ne - padarbojos ar vobleri pēc līdakām. Nu kaut kā sanāca uzmest Ito Shineri līdakai tieši uz galvas! Kā iemetu, knapi viens spoles grieziens un galā. Tad iemaldījos mazliet pie Kundziņsalas, bet sapratu, ka nebūs aršana un metu mieru. Sen nebiju tā stīvējis laivu uz treilera...:D
10.septembris 2020, 21:12 | links

šodien biki iepūta. aizmuku uz Mīlgrāvi. kaut ko ielasīju
10.septembris 2020, 21:05 | links

mezadjadja [10.09.20]: Ljabas dienas copTautieši !!!!!

Ij ko jūs ļauni skaudīgie, latvju copTautieši, uzticamajam zivju partijas biedram Svens piesējāties ???

Pie dzimtā Ķīšezera esmu vairāk kā bieži, noskrejoties, nopeldējoties, bet............

Njera zivju, njera copmaņu.

P.S. Īsti neatceros, kad pēdīgo reizi esmu gājis tā pa nopietnam, uz pāris naktīm dzimtajā Ķīšezerā copēt gājis ??
Naksnīgas bezmiega pastaigas ar alkogolisma elementiem laikam pie būšanas -cope neskaitās ?
neviens tak nepiesienas, tik izsaka viedokli. uz to visiem te tiesības
10.septembris 2020, 16:47 | links

Ljabas dienas copTautieši !!!!!

Ij ko jūs ļauni skaudīgie, latvju copTautieši, uzticamajam zivju partijas biedram Svens piesējāties ???

Pie dzimtā Ķīšezera esmu vairāk kā bieži, noskrejoties, nopeldējoties, bet............

Njera zivju, njera copmaņu.

P.S. Īsti neatceros, kad pēdīgo reizi esmu gājis tā pa nopietnam, uz pāris naktīm dzimtajā Ķīšezerā copēt gājis ??
Naksnīgas bezmiega pastaigas ar alkogolisma elementiem laikam pie būšanas -cope neskaitās ?
10.septembris 2020, 16:19 | links

Ā,tāpēc vakar sportsmeņu ka biezs ķīsī...
10.septembris 2020, 11:14 | links

Kausā ir divas kategorijas - PRO un SPORT. PRO grupai ierobežojumu nav un tur arī visi tie, kas reitingā ir TOP 10, SPORT klasē nedrīkst Panoptix un motori līdz 145 zs.
10.septembris 2020, 10:43 | links

LV kausā Panoptix atļauts izmantot?

kraftinsh, 10.septembris 2020, 10:26

10.septembris 2020, 10:37 | links

LV kausā Panoptix atļauts izmantot?
10.septembris 2020, 10:26 | links

Tagad visi LK gatavojas, ko ta tur rakstīt :) Plaša atskaite no manis sekos drusku vēlāk ;)
10.septembris 2020, 09:43 | links

sākās pūtiens, izbraucām ārā, diezgan švaki, zivju daudz,aktivitāte vāja. 2gb ap 60cm
9.septembris 2020, 19:33 | links

Es arī vēl esmu dzīvs! Un aizvakar pat smuku kuilēnu noķēru! :)
9.septembris 2020, 18:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager