fish1 [12.09.20]: Biju.kad mani redzeeji? es jau 7:00 biju prom
Pūtiens.
5 ašuki brauc mājās.
Pilns ezers ar sportmeņiem.
Svena laivai nedeg topuguns.
12.septembris 2020, 13:11 | links
fish1 [12.09.20]: Biju.kad mani redzeeji? es jau 7:00 biju prom
Pūtiens.
5 ašuki brauc mājās.
Pilns ezers ar sportmeņiem.
Svena laivai nedeg topuguns.
Flexis88 [11.09.20]: Nu ko laižam šovakar ezerā :Drīt no rīta būšu no 4:30
Principā lai nebūtu skumīgi šeit tad teikšu tā katru reizi kad iebraucu arī sanāk pa pārītim izvilkt :P
Pēdējā reize gan bija no Svētdienas uz pirmdienu (nakts) 2gb pa 1,7kg un viens sīkāks. Citas reizes pa vienam vai diviem no kuriem viens parasti sīkāks otrs kkur 2-3kg. šogad nevar pārsist to 3kg robežu žanim !
svens76 [10.09.20]: LV kausā Panoptix atļauts izmantot?a pč?
kraftinsh, 10.septembris 2020, 10:26
jā
Balista [10.09.20]: Izskatas, ka Svens ar Kenguru ne tikai noperk abonamentu uz treniniem, bet ari regulari treninus apmekle :D Forsi, ka padalaties ar atskaitem un nenogurstat no copes.jā, treniņus apmeklēju diezgan regulāri:)
Vel ari linu karalis Luters vai 7up vai nu ka kurs vinu deve iedod tadu citas copes skatijumu. Haroce, ta tik turet !
jsvr [10.09.20]: Jā, šodien pūtiens baiss! Vindserfinga dēļu daudz, copmaņu gandrīz nemaz! Es šodien dēļ pūtiena nemeklēju žani un arī asari ne - padarbojos ar vobleri pēc līdakām. Nu kaut kā sanāca uzmest Ito Shineri līdakai tieši uz galvas! Kā iemetu, knapi viens spoles grieziens un galā. Tad iemaldījos mazliet pie Kundziņsalas, bet sapratu, ka nebūs aršana un metu mieru. Sen nebiju tā stīvējis laivu uz treilera...:Des tak Tev teicu lai paliec pie kuģiem kur stāvēju:)
mezadjadja [10.09.20]: Ljabas dienas copTautieši !!!!!neviens tak nepiesienas, tik izsaka viedokli. uz to visiem te tiesības
Ij ko jūs ļauni skaudīgie, latvju copTautieši, uzticamajam zivju partijas biedram Svens piesējāties ???
Pie dzimtā Ķīšezera esmu vairāk kā bieži, noskrejoties, nopeldējoties, bet............
Njera zivju, njera copmaņu.
P.S. Īsti neatceros, kad pēdīgo reizi esmu gājis tā pa nopietnam, uz pāris naktīm dzimtajā Ķīšezerā copēt gājis ??
Naksnīgas bezmiega pastaigas ar alkogolisma elementiem laikam pie būšanas -cope neskaitās ?
LV kausā Panoptix atļauts izmantot?
kraftinsh, 10.septembris 2020, 10:26