otinjsh [31.08.20]: Ā, ta jau ir kur augt! :)mazo 2-4 ir ļoti daudz
31.augusts 2020, 15:57 | links
otinjsh [31.08.20]: Ā, ta jau ir kur augt! :)mazo 2-4 ir ļoti daudz
otinjsh [31.08.20]: Priekš pelaģiskajām zivīm kautkā švaks resurss. Drīz priecāsies par 60ajiem :)lielās ir gudras, tās ne vienmēr reaģē:) un tas ir tikai labi. mazās ņem
o.
Kengurs24 [30.08.20]: elgreko [18:17]: Pavadas ir ļoti sāpīga tēma-vairākus gadus atpakaļ ar par to runāju,cik labu mānekļu ir pazaudētsTas tak inventārs!Labāk parēķini cik ir nodzerts un meitās vazājoties iztērēts!:DDDsodos,tiesās utt.samaksāts...Kengur,tu zinātu cik manā gad.tev taisnība ddddd
elgreko [30.08.20]: Pavadas ir ļoti sāpīga tēma-vairākus gadus atpakaļ ar par to runāju,cik labu mānekļu ir pazaudētsTas tak inventārs!Labāk parēķini cik ir nodzerts un meitās vazājoties iztērēts!:DDDsodos,tiesās utt.samaksāts...
bio-r [30.08.20]: Tieši gribēju paraudāt, ka šodien smuki "iežvadziju" orbitu ar domu starp lēpēm..(ne ķīsī, bet ieraugot fish1 postu, sirds atkal iesāpējās), taču tas graciozi uz mirkli sastinga gaisā, beigās lieliski pielietoja savas suspend īpašības pazūdod dzelmē.Tajā vietā titāns bieži plīst... Un tas ir titāna mīnus - plīst nemanot.
Attiecībā uz pavadu, ko tād nebiju pieredzējis, bet titāna pavadai viss bija vietās, bet galā vairs nebija karabīne.
Luckyjohn x-twich.
bio-r [30.08.20]: Tieši gribēju paraudāt, ka šodien smuki "iežvadziju" orbitu ar domu starp lēpēm..(ne ķīsī, bet ieraugot fish1 postu, sirds atkal iesāpējās), taču tas graciozi uz mirkli sastinga gaisā, beigās lieliski pielietoja savas suspend īpašības pazūdod dzelmē.Patīk vīriem smalkas lietas!!!:)es jau esmu izmācīts....žanim 0,5fļuriks,ar to pašu asarus,ja neņem-nevajag!:)BB kātam pītā 0,41!pavadas tikai titāns ap 40kg.mānekļi līdz 100gr..diegus pītos tievākus par 0,18 nelietoju!:)
Attiecībā uz pavadu, ko tād nebiju pieredzējis, bet titāna pavadai viss bija vietās, bet galā vairs nebija karabīne.
Luckyjohn x-twich.
fish1 [28.08.20]: Nu tad jau man rīt izšaus..............izšāva?
svens76 [30.08.20]: Kengurs24 [9m]: svens76 [14m]: Kengurs24 [12m]: svens76 [12:26]: šorīt zivju daudz, bet izmērs knapāks, tādi līdz 3kgLaikam par skaļu klausījies mūziku!Esmu dzirdējis, ka lielais žanis baidās no zibens!;)sevišķi ac/dc izpildījumā!:Dnē, mozons šiem visu laiku ir paticis. bet no ipilota gan baidās, to novēroju. tāpēc paņēmām pašu klusāko kāds šobrīd pieejamsVisklusākais ir ķieģelis!;Diespējams, bet šoreiz domāju par ipilotu:)Sapratu!;)...es ar šodien uzvedos klusu,centos bez motora!
Kengurs24 [30.08.20]: svens76 [14m]: Kengurs24 [12m]: svens76 [12:26]: šorīt zivju daudz, bet izmērs knapāks, tādi līdz 3kgLaikam par skaļu klausījies mūziku!Esmu dzirdējis, ka lielais žanis baidās no zibens!;)sevišķi ac/dc izpildījumā!:Dnē, mozons šiem visu laiku ir paticis. bet no ipilota gan baidās, to novēroju. tāpēc paņēmām pašu klusāko kāds šobrīd pieejamsVisklusākais ir ķieģelis!;Diespējams, bet šoreiz domāju par ipilotu:)
svens76 [30.08.20]: Kengurs24 [12m]: svens76 [12:26]: šorīt zivju daudz, bet izmērs knapāks, tādi līdz 3kgLaikam par skaļu klausījies mūziku!Esmu dzirdējis, ka lielais žanis baidās no zibens!;)sevišķi ac/dc izpildījumā!:Dnē, mozons šiem visu laiku ir paticis. bet no ipilota gan baidās, to novēroju. tāpēc paņēmām pašu klusāko kāds šobrīd pieejamsVisklusākais ir ķieģelis!;D
Kengurs24 [30.08.20]: svens76 [12:26]: šorīt zivju daudz, bet izmērs knapāks, tādi līdz 3kgLaikam par skaļu klausījies mūziku!Esmu dzirdējis, ka lielais žanis baidās no zibens!;)sevišķi ac/dc izpildījumā!:Dnē, mozons šiem visu laiku ir paticis. bet no ipilota gan baidās, to novēroju. tāpēc paņēmām pašu klusāko kāds šobrīd pieejams
svens76 [30.08.20]: šorīt zivju daudz, bet izmērs knapāks, tādi līdz 3kgLaikam par skaļu klausījies mūziku!Esmu dzirdējis, ka lielais žanis baidās no zibens!;)sevišķi ac/dc izpildījumā!:D