Ķīšezers

Cope Ķīšezerā
Arvids8 [27.08.20]: PM !
paldies par ziņu:) tā arī domāju:)
27.augusts 2020, 15:07 | links

PM !
27.augusts 2020, 15:04 | links

snitraM [27.08.20]: snitraM [41m]: Diemžēl ir laivu garāžas kur vakarā visādas personas atklāti pa pāris naudiņām atdod skaistas zivis un zemmērus, pašiem nevajagot bet laižot vaļā tikai duraki - tāpat neizdzīvojot, labāk cilvēkiem izdalot. Paši cilvēki un laivas nopakotas pa smuko bet saprašana visai štruntīga.kurš teica ka neizdzīvojot? viena tante?:) vai tie tipiņi no garāžām?:)

svens76, 27.augusts 2020, 14:06

Tie no garāžām ir viss gudrākie ::)) tos neviena tante nepārspļaus
Man pēdējās nedēļas laikā ir tik daudz negatīvu vēstuļu, komentāru utt. rakstījuši par to ka lielās zivis, kuras atlaižam noteikti iet bojā. Varu pilnīgi godīgi pateikt, ka izturamies pret tām loti saudzīgi, gan izvadot, gan atbrīvojot. Bet tautai no malas izskatās labāk zināms kas un kā jādara:) Ķeram katrs savu zivi un gūstam no tā prieku. Ne asakas visiem!
27.augusts 2020, 14:56 | links

snitraM [41m]: Diemžēl ir laivu garāžas kur vakarā visādas personas atklāti pa pāris naudiņām atdod skaistas zivis un zemmērus, pašiem nevajagot bet laižot vaļā tikai duraki - tāpat neizdzīvojot, labāk cilvēkiem izdalot. Paši cilvēki un laivas nopakotas pa smuko bet saprašana visai štruntīga.kurš teica ka neizdzīvojot? viena tante?:) vai tie tipiņi no garāžām?:)

svens76, 27.augusts 2020, 14:06

Tie no garāžām ir viss gudrākie ::)) tos neviena tante nepārspļaus
27.augusts 2020, 14:47 | links

snitraM [27.08.20]: Diemžēl ir laivu garāžas kur vakarā visādas personas atklāti pa pāris naudiņām atdod skaistas zivis un zemmērus, pašiem nevajagot bet laižot vaļā tikai duraki - tāpat neizdzīvojot, labāk cilvēkiem izdalot. Paši cilvēki un laivas nopakotas pa smuko bet saprašana visai štruntīga.
kurš teica ka neizdzīvojot? viena tante?:) vai tie tipiņi no garāžām?:)
27.augusts 2020, 14:06 | links

Diemžēl ir laivu garāžas kur vakarā visādas personas atklāti pa pāris naudiņām atdod skaistas zivis un zemmērus, pašiem nevajagot bet laižot vaļā tikai duraki - tāpat neizdzīvojot, labāk cilvēkiem izdalot. Paši cilvēki un laivas nopakotas pa smuko bet saprašana visai štruntīga.
27.augusts 2020, 14:01 | links

Tam,kas zivis pats netirgo,grūti noticēt,bet tas kurš andelējis vimbas(pats atzinies žurnālā "Copes lietas ") tas ir pašsaprotami....

Arvids8, 27.augusts 2020, 13:42

interesanti, kurš to atzinies ?:)
27.augusts 2020, 13:45 | links

Tam,kas zivis pats netirgo,grūti noticēt,bet tas kurš andelējis vimbas(pats atzinies žurnālā "Copes lietas ") tas ir pašsaprotami....
27.augusts 2020, 13:42 | links

Bruni - daudzi vairs neraksta :) Dēļ atbildības pret resursiem, jo tauta līmē kopā visu ko redz. Ir info, ka daži, kuri nemāk atlaist, ēd visu pēc kārtas vai pat tirgo uz krogiem.

Nu un - protams - cik tad var bildēt vienu un to pašu izmēru vienā un tajā pašā bedrē :D

eholotes.lv, 27.augusts 2020, 10:55

tas par to tirgošanu uz krogiem ir no sērijas- "viena tante teica'':)

par sevi godīgi roku uz sirds liekot varu pateikt ka tirgot netirgoju un netaisos to darīt, jo nekas nav jāatpelna:) copēju sava prieka pēc un 'piemājas' bedrē ieskrienu uz pāris stundām

bet ir labāki izmēri ne šajā konkrētajā bedrē:)
27.augusts 2020, 13:24 | links

Bruni - daudzi vairs neraksta :) Dēļ atbildības pret resursiem, jo tauta līmē kopā visu ko redz. Ir info, ka daži, kuri nemāk atlaist, ēd visu pēc kārtas vai pat tirgo uz krogiem.

Nu un - protams - cik tad var bildēt vienu un to pašu izmēru vienā un tajā pašā bedrē :D
27.augusts 2020, 10:55 | links

BrunoL [27.08.20]: Smukuļi! Pac ar!
Vai vēl kāds bez Tevis atkodis, kur “vēži” mājo?
daži atkoduši, daži vēl tehniku "pieslīpē"
27.augusts 2020, 09:48 | links

Smukuļi! Pac ar!
Vai vēl kāds bez Tevis atkodis, kur “vēži” mājo?
27.augusts 2020, 09:09 | links

svens76 [26.08.20]: šodien 6gb, lielaakais 90cm
tiem kas man personīgi raksta vēstules un prasa. mazākais 2kg. pārējie ap 3kg un viens bik zem 7kg
26.augusts 2020, 23:34 | links

šodien 6gb, lielaakais 90cm
26.augusts 2020, 21:07 | links

Kādu sistēmu taisi un ko krastā, skaties uz kāta spici, jeb liec zvaniņu/atsvaru auklā?

onkyo, 24.augusts 2020, 18:33

Makšķeres galā zvaniņš. Visvienkāršāko lai metot nepinās. 0.2+ pītā, slīdošais svins 100g+, liela karabīne, pavada - pītā 0.16+, āķis 1 - 6/0izmēra atkarībā pēc garastāvokļa.
26.augusts 2020, 17:53 | links

šodien 80cm un 48cm
25.augusts 2020, 22:11 | links

Flexis88 [24.08.20]: Vīķes, ruduļi, raudas, griez gabaliņos un žvidzini iekšā, es izmantoju karpu kātus grunts sistēmai.
Šogad labi ņem uz veseliem ruduļiem, lielākam rudulim var nogriezt galvu. Pagājušajā gadā vīķes gabaliņi un astītes bija cieņā.

Uz brekšiem un citām zivīm neesmu neko dabūjis, esmu arī uz 300g-500g brekša filejas mēģinājis bet nekā. Varbūt vairāk jāmēģina :D
Šādā veidā var iežvidzināt pat 70-80m
Kādu sistēmu taisi un ko krastā, skaties uz kāta spici, jeb liec zvaniņu/atsvaru auklā?
24.augusts 2020, 18:33 | links

Vīķes, ruduļi, raudas, griez gabaliņos un žvidzini iekšā, es izmantoju karpu kātus grunts sistēmai.
Šogad labi ņem uz veseliem ruduļiem, lielākam rudulim var nogriezt galvu. Pagājušajā gadā vīķes gabaliņi un astītes bija cieņā.

Uz brekšiem un citām zivīm neesmu neko dabūjis, esmu arī uz 300g-500g brekša filejas mēģinājis bet nekā. Varbūt vairāk jāmēģina :D
Šādā veidā var iežvidzināt pat 70-80m
24.augusts 2020, 17:45 | links

Man viennozīmīgi vislabāk strādā dzīva, svaiga vīķe un rauda. Izmērs mēdz atšķirties kā kuro reizi. Ir dienas, kad arī plici ņem. Tiem kas no krasta uz fīderiem copē, zinu, ka ņem arī uz filejām, arī reņģu filejām. Bet nu dzīvu maili ar fīderi iemest ir pagrūti. Es ķeru ar pludiem.
24.augusts 2020, 17:00 | links

Komrādi!
Kas būtu dzīvā favorītēsma zandarta grunts copei Ķīsītī? Ir bijis, ka sēžu ar fīderīti un sakrīt raudiņa, plicītis vai mini ašuks. Vai no šīm visām labāk formēt slaidas formas filejas jebšu atstāt veselu un dzīvu?
24.augusts 2020, 15:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager