Arvids8 [27.08.20]: PM !paldies par ziņu:) tā arī domāju:)
27.augusts 2020, 15:07 | links
snitraM [27.08.20]: snitraM [41m]: Diemžēl ir laivu garāžas kur vakarā visādas personas atklāti pa pāris naudiņām atdod skaistas zivis un zemmērus, pašiem nevajagot bet laižot vaļā tikai duraki - tāpat neizdzīvojot, labāk cilvēkiem izdalot. Paši cilvēki un laivas nopakotas pa smuko bet saprašana visai štruntīga.kurš teica ka neizdzīvojot? viena tante?:) vai tie tipiņi no garāžām?:)Man pēdējās nedēļas laikā ir tik daudz negatīvu vēstuļu, komentāru utt. rakstījuši par to ka lielās zivis, kuras atlaižam noteikti iet bojā. Varu pilnīgi godīgi pateikt, ka izturamies pret tām loti saudzīgi, gan izvadot, gan atbrīvojot. Bet tautai no malas izskatās labāk zināms kas un kā jādara:) Ķeram katrs savu zivi un gūstam no tā prieku. Ne asakas visiem!
svens76, 27.augusts 2020, 14:06
Tie no garāžām ir viss gudrākie ::)) tos neviena tante nepārspļaus
snitraM [41m]: Diemžēl ir laivu garāžas kur vakarā visādas personas atklāti pa pāris naudiņām atdod skaistas zivis un zemmērus, pašiem nevajagot bet laižot vaļā tikai duraki - tāpat neizdzīvojot, labāk cilvēkiem izdalot. Paši cilvēki un laivas nopakotas pa smuko bet saprašana visai štruntīga.kurš teica ka neizdzīvojot? viena tante?:) vai tie tipiņi no garāžām?:)
svens76, 27.augusts 2020, 14:06
snitraM [27.08.20]: Diemžēl ir laivu garāžas kur vakarā visādas personas atklāti pa pāris naudiņām atdod skaistas zivis un zemmērus, pašiem nevajagot bet laižot vaļā tikai duraki - tāpat neizdzīvojot, labāk cilvēkiem izdalot. Paši cilvēki un laivas nopakotas pa smuko bet saprašana visai štruntīga.kurš teica ka neizdzīvojot? viena tante?:) vai tie tipiņi no garāžām?:)
Tam,kas zivis pats netirgo,grūti noticēt,bet tas kurš andelējis vimbas(pats atzinies žurnālā "Copes lietas ") tas ir pašsaprotami....
Arvids8, 27.augusts 2020, 13:42
Bruni - daudzi vairs neraksta :) Dēļ atbildības pret resursiem, jo tauta līmē kopā visu ko redz. Ir info, ka daži, kuri nemāk atlaist, ēd visu pēc kārtas vai pat tirgo uz krogiem.
Nu un - protams - cik tad var bildēt vienu un to pašu izmēru vienā un tajā pašā bedrē :D
eholotes.lv, 27.augusts 2020, 10:55
BrunoL [27.08.20]: Smukuļi! Pac ar!daži atkoduši, daži vēl tehniku "pieslīpē"
Vai vēl kāds bez Tevis atkodis, kur “vēži” mājo?
svens76 [26.08.20]: šodien 6gb, lielaakais 90cmtiem kas man personīgi raksta vēstules un prasa. mazākais 2kg. pārējie ap 3kg un viens bik zem 7kg
Kādu sistēmu taisi un ko krastā, skaties uz kāta spici, jeb liec zvaniņu/atsvaru auklā?
onkyo, 24.augusts 2020, 18:33
Flexis88 [24.08.20]: Vīķes, ruduļi, raudas, griez gabaliņos un žvidzini iekšā, es izmantoju karpu kātus grunts sistēmai.Kādu sistēmu taisi un ko krastā, skaties uz kāta spici, jeb liec zvaniņu/atsvaru auklā?
Šogad labi ņem uz veseliem ruduļiem, lielākam rudulim var nogriezt galvu. Pagājušajā gadā vīķes gabaliņi un astītes bija cieņā.
Uz brekšiem un citām zivīm neesmu neko dabūjis, esmu arī uz 300g-500g brekša filejas mēģinājis bet nekā. Varbūt vairāk jāmēģina :D
Šādā veidā var iežvidzināt pat 70-80m