Ķīšezers

Cope Ķīšezerā
Nu i skaidrs.
18.jūnijs 2020, 15:36 | links

mezadjadja

Es nerunāju par vimbām bet par meža vimbu. A vimbas ezerā, īpaši mazās ir daudz. Ķerot mailes gandrīz katru reizi kāda trāpās.
18.jūnijs 2020, 14:20 | links

ka koroce i9raid vimba po russki ??????????

mezadjadja, 18.jūnijs 2020, 10:40
google saka, ka - рыбец или сырть

Domaataajs, 18.jūnijs 2020, 12:36

Vispār Arvis par жерех rakstīja.
18.jūnijs 2020, 14:08 | links

ka koroce i9raid vimba po russki ??????????

mezadjadja, 18.jūnijs 2020, 10:40

google saka, ka - рыбец или сырть
18.jūnijs 2020, 12:36 | links

mezadjadja [18.06.20]: Tautieti , Arvis_an !!!!

Vimbas kisezera, ka caurteces ezera, vimba ka celojosa zivs ir nejega daudz. Tas ka vinu kerti, ir cits jautājien.

Veci kas ker zivtinas no mezaparka piestatnes, allaz saku, ja ir sika zivtina ar pumpu uz deguna ( vimba ) met so atpakal brivos udenos, par vinam ir sods....................nereals, bet.. sods.

p.s. par kišezeru ka caurteces ezeru,vimbam taja, palasies zemak, esmu kaut kad rakstijsi.

Za ribalku.............za !!!!!! ka koroce i9raid vimba po russki ??????????
Šoreiz īpaši paspīdēji :D
18.jūnijs 2020, 10:50 | links

Tautieti , Arvis_an !!!!

Vimbas kisezera, ka caurteces ezera, vimba ka celojosa zivs ir nejega daudz. Tas ka vinu kerti, ir cits jautājien.

Veci kas ker zivtinas no mezaparka piestatnes, allaz saku, ja ir sika zivtina ar pumpu uz deguna ( vimba ) met so atpakal brivos udenos, par vinam ir sods....................nereals, bet.. sods.

p.s. par kišezeru ka caurteces ezeru,vimbam taja, palasies zemak, esmu kaut kad rakstijsi.

Za ribalku.............za !!!!!! ka koroce i9raid vimba po russki ??????????
18.jūnijs 2020, 10:40 | links

šodien Ķīsī laba aktivitāte - līdakas 50cm un 65, un žanis 30cm un 60cm. Asarus neatradu.
18.jūnijs 2020, 00:10 | links

Arvis, pagāš vasar pie Juglas kanāla, kā negudras sīkās slānīja.
8.jūnijs 2020, 22:31 | links

Vakar vakarā ieskrēju uz pusotru stundiņu. Velkot pazaudēju labu līdaku, pēc tam vēl viena ieblieza pa kātu i viss. Lielākais pārsteigums sekoja pēc tam, kad pēc episka sitiena un aizraujošas cīņas sačokā tika iesmelta meža vimba virs 60 cm. Līdz šim nebija man trāpījusies.
8.jūnijs 2020, 09:17 | links

Ljabrīt, ljabrīt copTautieži !!!!

Ij kas ta mūsu ciemā jauns.................. a ziemas njabija, njeka njabija, ij cope........ maijā, karaliskaja copes mēnesī...... beigusies...... t;ā arī nesākusies......

Bija ciemos visiem labais onkuls 'otsos Petrovichs ' ij visi pēc viņa .. palikās dikti bēdīgi, ij vairs neviens nesēz mussu ķīšu dīķa maliņā, woodparka pusē..... ij.................. koroče... karamba, achtng...................aleluuja.........līdz nākamajam maijam ;-)))))

Za ribalku, i naših prekrasnih zenščin.
5.jūnijs 2020, 11:54 | links

Vakar bija dikti jautrs vakars. No 19iem līdz 21iem laivā 6 līdakas, lielākā 65cm, vēl divas atnāca līdz laivai un ceļot mānekli ārā no ūdens leca pakaļ :) Visas uz Basaru neskatoties uz to, ka kompanjons mānekļus mainīja daudz. Bet nu viss liecina, ka nākamnedēļ pievēršos zandartu tēmai un zaļsvārces varēs likt mierā līdz rudenim. Bet jāteic, ka tik rezultatīvs maijs/jūnija sākums man Ķīsī uz līdakām šķiet vēl nebija bijis.
4.jūnijs 2020, 08:12 | links

Es gan nepiekrītu par mānekļu skaitu. Vajag tikai vienu! :) Šodien tā bija, ka ēda tikai vienu slepeno voblerīti, uz pārējiem mānekļiem- ne copes.
3.jūnijs 2020, 20:50 | links

Vakar vakarā uz 2 stundiņām ielaidos. 4 laivā, no kurām viena tīri laba - 84cm. Pa lielam esmu sapratis, ka kastē uz līdakām vajag tikai divas gumijas :)))

arvis_an, 3.jūnijs 2020, 08:18

par mānekļu skaitu Tev pilnībā piekrītu:))
3.jūnijs 2020, 09:38 | links

Vakar vakarā uz 2 stundiņām ielaidos. 4 laivā, no kurām viena tīri laba - 84cm. Pa lielam esmu sapratis, ka kastē uz līdakām vajag tikai divas gumijas :)))
3.jūnijs 2020, 08:18 | links

Ljaddien copTautieši ;-)))))

Zi;nas svaigas, ka sacīt jāsakaa.....tikko no pannas ;-))))

Breksis mežaparka puse iznārstojis, puncis tukš, ij tas jau konstatets apm nedēlu atpakaļ.

Pusvieetējam modžahedam copejot pāris dienas atpaakaļ, no pl 17 līdz 00-00 četri ņemamai brekši virs kg, svarā līdz 1,5 kg

Par "jūrnieku 'žani, ziņu nav...... ziņošu.. po hodu dēlo ;-)))))

Za ribalku tovarišči.
2.jūnijs 2020, 11:39 | links

Brīvdienās drusku pacopējos, 4 mēra izvilkās, 3 norāvās. Līdz laivai čoms atvilka arī ļoti smuku asari, bet nebija lemts laivā iecelt. Rītā vakarā gan jau ar būs jāielaižās. Cerams drīz jūrnieki, žaņi sāks savu ceļu uz ezeru un līdakas līdz rudenim varēs likt mierā.
1.jūnijs 2020, 10:22 | links

Muļķības. Bļoda būs stabilāka, kā tie mākslas darbi.
31.maijs 2020, 15:35 | links

arvis_an [28.05.20]: Man liekas, ka tikai viena vieta vien ir! Langas upē. Ir tur pāris kazankas vai progresi un pārējās laivas ir gludekļi, kuros es nekāptu.
Ja plānots copēt turpat Langas ietekā (kas nav slikta vieta) un nav liels vējš, tad tiem gludekļiem nav ne vainas. Ir pat sava romantika. Tāliem braucieniem un vējā labāk nē. Pirms nomāt laivu gan vajag paskatīties vai Langā vispār ir ūdens, un vai tiksi ezerā.
31.maijs 2020, 13:13 | links

Ljabdien tālie, senie, un tik...... neparastie copTautieši :-))))

Koroče.. vakar pievakaare sportiskas apgaitas Saulesdārza pusē satikts, aptaujāts viens copes modžaheds ( zemessargi, austrumu, afganju vieteja valodā ), izzināts no viņa teiktā ( -protams pielietojot sentēvu spīdzināšanas sadzīviskās metodes ;-))))) )

Cope njera, cvaka, vai ļoti čvaka.

Nedēļu atpakaļ, izvilkts pumpains ( dzimumbrieduma droša pazīme ) breksis, kuram vēderā vēl bija pieņi ( njera vēl iznārstojis, tobiš..... nav vel dipu, daapu laikā izšsāvuis savu lielgabaalu )

Pēc citiem nostāstiem, taga jau zjuvēm brekšveidīgajām pieņu, ikru nava.

Za ribalku tovarišči, za što kupil, za to prodal aaugstāk inēto ziņu.
30.maijs 2020, 12:56 | links

Ljabdien CopTautieši ;-))))

Bēdu manu lielu bēdu.... bija, reiz bija laivu kooperatīvs pie Saulesdarza, erti, arīdzan lēti, tuvu Sraienbushai 9 ciekurkalna vecais nosaukums )

Taga tuvaka laivu novietne Jugla, kas talju, aridzam jāaksa 60 euriki menesī....

Jaunciems, esot ekskluzivi, ij dārgi.

Za ribalku. tovarišči.
28.maijs 2020, 17:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager