Lidakas nebija, bet barins ar asariem 250- 450 g aizbrauca majas.
25.augusts 2019, 22:55 | links
cupix [21.08.19]: Vakar redzētas bildes ka Ķīsī samiņš pieķēries . Uz aci nepateikšu precīzi , bet izskatījās tāds ~4-8kg =)Esot 8 kg bijis:) Iebraucam vakar pec 17:00, bet meerkjeejaam uz asari un tikai sikie trapijas un zemmera zandarts:(
urmaas [21.08.19]: svens76 [11:10]: urmaas [10:58]: Swensonijā ABBORES un PIKE ir biezā slānī. Tikai nereti šamiem mutes ciet! :)nu tur jāatrod atslēdziņa, ir gadījies labi saķert necopes laikāViss ir atkarīgs no vietas un apstākļiem! :)nu tas toč ir aplauziens
Ir gadījies, ka braucu ABBORES ķert uz zināmu vietu, kur viņi ir ļoti daudz! Bet sanāk "aplauzties" jo ķerās LĪDAKAS! :(
svens76 [21.08.19]: urmaas [10:58]: Swensonijā ABBORES un PIKE ir biezā slānī. Tikai nereti šamiem mutes ciet! :)nu tur jāatrod atslēdziņa, ir gadījies labi saķert necopes laikāViss ir atkarīgs no vietas un apstākļiem! :)
urmaas [21.08.19]: Swensonijā ABBORES un PIKE ir biezā slānī. Tikai nereti šamiem mutes ciet! :)nu tur jāatrod atslēdziņa, ir gadījies labi saķert necopes laikā
Kuha [21.08.19]: Man gan nekas nevārījās... Zupa jau bija atdzisusi, kad iebraucu. Bet tagad uz nedēļu pārceļos uz Zviedriju. Ceru uz lielām līdakām un svarīgiem asariem. Neizkāsiet Ķīsīti pavisam pa šo laiku, ktm! :)Es oktobrī uz Swensoniju aizmaukšu. Neizķer tur manus metrus:)
Kuha [21.08.19]: Man gan nekas nevārījās... Zupa jau bija atdzisusi, kad iebraucu. Bet tagad uz nedēļu pārceļos uz Zviedriju. Ceru uz lielām līdakām un svarīgiem asariem. Neizkāsiet Ķīsīti pavisam pa šo laiku, ktm! :)nu manā točkā notika viss:)
Kuha [20.08.19]: Es šorīt aplauzos. Iebraucu par vēlu- pusseptiņos, bet cope bija tikai līdz septiņiem. Paspēju izvilkt kādus desmit asarus, no kuriem pannai kvalificējās tikai pieci. Pēc tam- absolūts klusums.no rīta asaru katls bija....viss vārījās
fish1 [20.08.19]: Bijām divatā ar čomu.Mēra zandarts (2.5 metros :-))Asari mērā tā īsti neatradām.Sīkie bija daudz.mums ar zandarti apm tādā dziļumā
Ūdens kļuvis dzidrāks un,šķiet zivis tramīgākas.